Live tulos seuralainen fi

Jos kilpailupaikalla ei voida tai haluta käyttää internet-yhteyttä, ohjelma voidaan asentaa myös kentällä olevaan tietokoneeseen, jonka jälkeen ohjelmaa käytetään kilpailupaikalle rakennetussa tietoverkossa. Kilpailu saadaan luotua Tuloslistaan esimerkiksi Kilpailukalenteri. Ohjelman lopullinen versio maksaa euroa. Se on lisenssimaksu, joka maksetaan vain kerran ei vuosimaksua. Sillä korvataan osa ohjelman kaksi vuotta kestäneen kehitystyön kuluista.

Kaikki uusi herättää toivottavasti myös keskustelua. Suosittelemme, että käytte jakamassa kokemuksianne Tuloslista. Pesis Live on pesäpallotulosten liveseuranta, joka näyttää pesäpallon tulokset ja tilanteet reaaliajassa. Pesis Live on suunniteltu erityisesti mobiili- ja tabletlaitteille, mutta toimii hyvin myös tietokoneella. Sivu toimii kuin sovellus, eli sitä ei tarvitse ladata uudelleen, tiedot päivittyvät automaattisesti.

Poikkeuksena on Opera Mini ja Spuhelimien Asha Nokia Browser tyyliset selaimet, jolloin käyttäjän taytyy itse ladata sivu uudelleen. Sovellus ei toimi ilman javascriptiä. Ottelut sivulla näkyvät käynnissä olevat pelit tai seuraavien pelien alkamisaika.

Käynnissä olevilla peleillä on pelisivu, josta näkee kentällä olevan tilanteen. Kun olet pelisivulla kotiutusyrityksistä tulee pieni popup-ilmoitus. Mikäli haluat seurata useiden pelien ilmoituksia samaan aikaan, voit lisätä peli taustaseurantaan pelisivun lopussa olevasta valinnasta. Taustaseurannassa olevat pelit näkyvät keltaisella pohjalla ottelut sivulla. Asetukset sivulta voi valita mitkä ilmoitukset taustaseurannassa olevista peleistä haluat vastaanottaa.

Pelisivun vasemmassa yläkulmassa olevasta napista aukeaa pelin pöytäkirja. Oikeasta yläkulmasta aukeaa Twitter-paneeli pesis-kanavalle, josta saattaa löytää hyödyllistä tietoa.

Voit myös itse kirjoittaa twitteriin, varsinkin jos olet kentällä ja pelissä tapahtuu jotain mielenkiintoista. Yhdistetystä lyöntijärjestys- ja tilastonäkymästä näet pesillä olevat pelaajat, viimeisimmät pöytäkirjamerkinnät, lyöntivuorot ja pelin tilastot. Ensimmäisessä sarakkeessa on pelaajien viimeisin pesätilanne. Ympyröity pesänumero tarkoittaa, että pelaaja on kyseisellä pesällä.

Numero ilman ympyrää on pelaajan viimeisin pesä johon hän pääsi tai yritti päästä. Punainen pesänumero merkitsee, että pelaaja paloi kyseiselle pesälle. Se on kertamaksu, joka laskutetaan jälkikäteen.

Mitään vuosittaista maksua ei siis ole. Kotimaa Helander säväytti Vantaalla, Pitkämäki: Oliverilla eväät 90 metrin heittoon.

Richarsson ja Kuivisto ennätyksiin VU: Naisten 3  metriä oli Viipurin Urheilijoiden perinteisten Toukokuun kisojen parasta antia. Aitajuoksija Nooralotta Neziri avasi kilpailukauden napakasti Tampereella. Laine vei vuotiaat, Kultainen Keihäs -kisan livetulokset. Kultaisen keihään livetulokset  tästä linkistä. Seurajoukkueiden eurocupin livetulokset Tampereelta. Vantaan Kultainen Keihäs avaa EM-kesän keihäsmittelöt.

0 responses on “Live tulos seuralainen fi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *