Eläinseksi hemmo paskiainen

Tosin vertailuun voidaan lisätä vielä detaljeja: Hitler tuli muodollisesti demokraattisen prosessin kautta valtaan ja Bushin presidentinvaali jätti kysymyksiä auki, koska veljensä Jeb Bush keskeytti äänien laskun Floridan kuvernöörinä ja toisaalta Saksa oli kadottanut suurvalta aseman, jota se alkoi yhdessä Hitlerin kanssa hakemaan uudelleen.

Klasu Peter Fryckmanista ja eräistä muista asioista: Ei, Peter Fryckmanin asiat kovin huonosti ole, koska omissa arkeologia harrastuksissani projekti tuttavani vaimon mies omisti Kaljaasi Nordshöpingin nostokaluston, kun kaljaasin viinilastia ja itse kaljasia alettiin nostamaan vuonna Peter Fryckman tuli väliin kertoen viinilastin kuuluneen sukunsa kauppahuoneelle ja niin se kuului … juristit selvittivät asiat nostoporukalle … vielä vuonna syksyllä koko lasti oli melkein kokonaan realisoimatta, vaikka Lontoon Christin huutokaupassa viiniä myytiin Kysymys on miljoonista vanhoista markoista koskien viinilastia, jonka herra Fryckman haki kaljaasista sukunsa kauppahuoneen lastista.

Oma projektini etenee sillä tavoin tänään, että olen haastamassa Viron valtiona oikeuteen, koska se on vain paikallistasolla, ei lupaviranomainen, rajoittanut täysin ilman pätevä syytä toimintaamme arkeologisella kohdealueella; erikoista, koska olen sopinut erityisen elokuvankin tekemisestä projektin yhteydessä, joka koskisi projetin ohella Viron historiaa alkaen saksalaisen ritarikunta ajasta ja leviäisi koko maailmaan. Tanskalaisen ja saksalaisen kultuurin antimet eivät ole suosiossa vieläkään, vaan sen huomaa heti, että maa ja sen virkamiehet ovat olleet hyvin pitkään ja kauan osa N-liittoa ja he eivät ymmärrä edes, että joitakin jäänteitä germaanisesta kultuurista on maassa jäljellä.

Ainakin ne ovat heidän mukaan täysin arvottomia, vaikka asia on päinvastoin. Suomen kanssa irti, kun NATO-jäsenyys toteutuu. Hyvää ja rauhallista joulunalus aikaa! Albert Mannersdorff lähestyy Suomen Sisun ugreja: Siis mikä on menestymisen resepti? Ajattelin vain, koska ugrilainen ja germaaninen kulttuuri poikkeaa niin paljon. Suomalainen menestyy, kun hänet on poljettu kaikista alhaisimmalle tasolle, niin kansa sanoo tuon menestyvän!!!

Minä, kun luulin ihan, että muutaman euron takia vankilassa oleva Seppo Lehto kuuluu Teidän pikkulasten Suomen Sisuun postistaan päätellen. Ainakin kiistatta saman henkinen. Eikös Lahtinen ja kumppanit vierailleet juuri Seppo Lehdolla? Ja ainakin turvapaikkaa haki myös Virosta? Ei muualta, koska Udmurtiasta, Marista tai Komista olisi pitänyt asioida venäläisten kanssa. Kaikesta päätellen ugreilla on hyvin suuria identiteetti vaikeuksia siellä ja täällä ja he pyrkivät vaikeuksissaan siirtämään identiteetti ongelmat muille?

Tacitus puhui jotakin ilvettävästä köyhyydestä koskien ugreja Germania-kirjassaan? Albert Mannersdorff jatkaa aiheesta: Kuten kaikki, jotka pystytte vielä havainnoimaan ympäristöä jotenkin rationaalisesti, huomasitte ja näitte viime sunnuntain uutisista, Suomalaisuuden Liitto menetti kaikki valtion tuet mm. Minä kun luulin, että Te aiheeton suunsoittajapuoli olette olleet syytettynä? Oikeudenkäynnit tulevat nyt kyllä jatkumaan valitettavasti Teidän kesken kasvuisten kanssa; kanteita valmistellaan uudestaan aktivoitavaksi mm.

Suomen Sisun ja heidän hännystelijöiden pariin. Eiköhän ugrilainen suunsoitto ala loppumaan! Esikuvanne Seppo Lehto on jo vankilassa käsiraudoissa! Pysyy seuraavat kaksi kuukautta, kunnes uusi oikeudenkäynti alkaa.

Minua ei kiinnosta myöskään mitkään korvaussummat ensisijaisesti, vaan vain rangaistukset, vaikka korvaus on osa rangaistusta. Moraalin takia vien mm. Jussi Halla-ahon jutun korkeimpaan oikeuteen koskien hänen työssä oloaan opetustehtävissä syyte aikana. Tämä tyyppihän suttasi minusta juttuja uutistoimistojen sivuille, että järjestän ryöstöjä, käyn huumekauppaa jne.

Harkitkoon nyt syytettynä, mitä paskaa lanseeraa toisesta työelämässä; oikeudenkäynti jatkuu … Nyt on Teillä laskun maksamisen aika; ja heti lyödään sisulaiset maahan, jos tavataan yhdessä mm. Suomen armeijan palveluksesa saadaan edes jotakin vastusta, vai saadaanko? Se on vakiintunut jo sääntömme, jonka mm. RJL taitaa tietää jo kirjoituksissaan. Älkää menkö vielä kuitenkaan hakemaan heti lähestymiskieltoa yhdessä Teemu Lahtisen ja Halla-ahon kanssa, koska se ei auta mm.

Teemu Lahtisen sukunimien ugrilaistamistutkinta voidaan käynnistää uudelleen vaikka valtakunnansyyttäjävirastossa uudelleen tutkinnan kautta tai muualla , mistä Suomalaisuuden Liitto menetti valtion tuen.

Taidatte olla lievästi sanottuna täysin suossa ugrilaistamisenne kanssa; poliisitutkintoja, kanteita, valtion avun menestyksiä jo tuossa iässä. Mitä seuraavaksi pseudo-kulttuurin kesken kasvuisille pakkotarjoajille? Albert Mannersdorff Halla-ahon syytteessäolemisesta: Ja vastaus oli Teiltä: Miksi hovioikeus toimittaa Teille kuitenkin asiasta minun toimittamia asiakirjoja, jos et ole syytteessä. Ei kai Turun hovioikeus turhaa työtä tee, eikä näin toimisi, jollet ole syytteessä?

Ylipäätään sitä ei edes tarkisteta, jos et ole siellä syytteessä, koska minun vaatimus ei vie sitä syytettä mitenkään oikeudessa eteenpäin. Ja jos syyttäjä on vienyt ja asia tarkistetaan olet juridisesti syytteessä. Siis kerro meille oletko hovioikeudessa syytteessä? Olitko syytteenä olo aikana töissä? Sillä syytteessä olit jo Ei venäjän opettajalla, jonka lanseeraa slaavilaisia tapoja ole mitään erioikeuksia verrattuna poliisiin tai merenkulkuhallituksen johtajiin.

Jos on syytteessä ei voi tehdä työtä ja käsittääkseni yliopisto kuuluu tähän selvitykseni mukaan. Sen korkein oikeus tarkistaa.

Älä käännä asiaa; Teillä on jo yksi juttu syyttämättä minua vastaan toinen tulee asiasta, johon vastasin Mitä muihin juttuihin tulee, niin et ole Teemu Lahtinen ja jos sinulla on valtakirja niin muistahan se, että syyttämisjättämispäätöskin voidaan aktivoida uudestaan koskien Teemu Lahtista valtakunnansyyttäjän viraston kautta, jos tutut vakiintuneet kuvionne yhä jatkuu.

Lahtisen kohdalla en ole puhunut turhista rikosilmoituksista, paitsi että syyttäjä on todennut asiakirjat väärennöksiksi; siis se on juridinen päätös, joka kaatoi puolustuksesikin.

Kysymys on nyt hyvin aktiivi, koska Seppo Lehto on linnassa odottamassa uusi oikeudenkäyntejä ja Suomalaisuuden Liitolta on otettu valtion avut pois. Vähän pakko olla ottaa, jos ajatellaan, mitä olette ajaneet. Valtio olisi muuten pahassa välikädessä. Se joutuu myöös pahaan välikäteen, elllei tuomioita ala tulla lakeja rikkoneita kohtaan; niin itsehän katsot että et ole edes syytteessä, mutta se tarkistetaan korkeimmassa oikeudessa.

Ei jollakin venäjän opettajalla ole mitään erioikeuksia, jotka menee yli poliisien tai merenkulkulaitoksen johtajien. Halla-aho tässä on kysymys juridiikasta ei persoonista. Laki on kaikille sama. Maisteri Jussi Halla-aho ei edes itse tiedä tai ehkä paremmin ei kykene tunnustamaan, että on täysin syytettynä tuomioistuimessa täällä käydyn keskustelun perusteella.

Et tunnusta, vaikka kiertotien kautta mm. Minä itse tai todistajani emme voi päättää valitettavasti syyttämisestä hovioikeudessa, niinkun en siitä ottaako korkein oikeus asian ratkaistavaksi myöhemmin koskien Halla-ahon mm. Tapaus ja prosessi laukeaa käräjäoikeuden päätökseen, jos syyttäjä ei syytä hovioikeudessa Jussi Halla-ahoa vastaan. Näin ei ole käynyt, vaan Jussi Halla-aho itse on kertonut, että hovioikeudessa tapahtuu … Nähtävästi on ollut olemassa syviä juridisia perusteltuja syitä jatkaa syyttämisprosessia edelleen ja pitää juttua vireillä hovioikeudessa; tuskin korkein oikeuskaan asian antaa mennä enää ohi, koska mm.

Halla-ahon väite, että hän ei ole syytteessä tuskin pelastaa häntä asiassa korkeimmassa oikeudessa, jollei Turun hovioikeus jo puutu asiaan aikaisemmin, vaikka en ole itse esittänyt tätä asiaa; esitän sen vasta korkeimpaan oikeuteen. Maisteri Jussi Halla-aho on edelleen kertonut, että häntä ei siis syytetä, mutta viitannut samalla, että Turun hovioikeus on toimittanut minun lisätodisteitani asiakirjoina Halla-aholle! Miten tämä on mahdollista, että ilman syyttämistä hovioikeus toimittaa asiakirjojani Halla-aholle?

Minun toimittamani materiaali jää pöydälle ja ei saa takuulla jatkokäsittelyä, jos Halla-ahon prosessi ei ole aktuaali ja hän itse syytteessä.

Miten se ylipäätään voi olla tutkittavana, jos Halla-aho ei ole itse syytteessä? Miten tämä on mahdollista, sillä jos hän ei ole syytteessä asia olisi ratkennut käräjäoikeuteen ja sen päätökseen. Varaudu jo siihen, että joudut selvittämään sen korkeimpaan oikeuteen, miksi et ole ollenkaan syytettynä? Virkamiehen estymissyyt on yksi vakava kohta, jos puhumme henkilöstä, joka tekee työtä yliopistossa, joka on valtion hallinnon alainen itsehallintoyksikkö. Toiseksi mitä muihin vireillä oleviin juttuihin tulee, viittaan tässä mm.

Mielestäni Teemu Lahtisen ja ko. Teemun kanssa palaamme asiaan. Kolmanneksi germaanisen palstan ylläpito; seuraamme asian kehitystä ja teemme siitä päätökset, joista emme kerro. Kommandot eivät ikinä kerro, mitä he tekevät tai missä iskevät.

Tällä kertaa keskusteluni päättyy tähän täällä ja lopullisesti ja kiitän myös ystävällisesti palstan ylläpitäjää paljon siitä, että hän on tarjonnut keskustelumahdollisuuden, mistä on nyt käynyt kaikille ilmi, että Seppo Lehto on toimitettu vankilaan, Jussi Halla-aho on edelleen syytteessä, Teemu Lahtisen tapausta harkitaan uudelleen puolestani ja Suomalaisuuden Liitto on menettänyt kaikenlaiset tukensa Suomen valtiolta. En ole myöskään kiinnostunut ehdokkuuksista tms.

Olen tehnyt tämän asenteeni aikaisemminkin selväksi ja ihmettelen, että nimeäni sotketaan mitä eriskummallisimpiin asioihin, mistä itse en ole ollut tietoinen. Brigitte Hamann kritisoi Pekka Siitointa: Niille nuoremmille Siitoimen kannattaja nuorukaisille, jotka kannattavat Pekka Siitointa synt. Tämän Suomen Valtakunnanjohtaja Pekka Siitoimen viimeksi tekemät ja hankkimansa lapset, ns.

Syy nykyisten kahden Siitoin lapsen yhteiskunnan pakko huostaanottoon on ollut se, että Siitoin ei ole pystynyt missään määrin huolehtimaan isänä tai edes huoltajana hankkimistaan lapsistaan kodissaan. Lisää tietoja Siitoimen lasten tapauksesta antaa lastenkodin vastaava matula kolumbus. Lisäksi aikaisemmin luvulla syntynyt Siitoimen esikoinen on tehnyt itsemurhan eli siis tappanut itsensä ja hänen veljensä käy jatkuvan säännöllisesti vankilassa istumassa lyhyitä vankilatuomioita tänään.

Vakuuttavaa huolenpitoa isähahmolta, mutta valitettavasti tällaiseenhan Siitoimen kannattajat ovat jo kotioloissaan lapsesta alkaen tottuneet esim.

Suomen Sisun kasvavat nuorukaiset. Itse asiassa Siitoimen kannattajat ovat täsmälleen samanlaisia psykiatrista hoitoa tarvitsevia traagisia yhteiskunnan rajatapauksia, kuten esimerkiksi suomalaisasiamies Olavi Koskela, joka on istunut vankilassa tuomion aikaisemmin siitä, että hän tuhosi polttamalla itse kokemiensa varakkaampien ihmisten omaisuutta; ilmeisesti kovastikin nauttien polttamisen pahanteosta.

Siis jonkin sortin pyromaani tämä Siitoimen fanaattinen kannattaja. Siitä tuli tietysti vankilatuomio muinoin ja vankilassa Olavi Koskela Pekka Siitoimeen tutustuikin. Pekka Siitoin on myös usein tai melko säännöllisesti haettu aikaisemmin putkaan poliisin toimesta, kun merkittäviä valtiovieraita saapui Turkuun.

Oikeastaan se oli toimiva käytäntö vielä luvulla. Siispä eipä pidä mitenkään sen enempää ihmetellä tällä hyvin useiden naisten tuntemalla taustalla Pekka Siitoimen ja hänen kannattajiensa yleisiä vieläkin jatkuvia edesottamuksia ja Pekka Siitoin lienee ollut se ratkaisevin tekijä, että Suomeen ei ole syntynyt mitään populistista oikeistoliikettä muiden pohjoismaiden ja Keski-Euroopan valtioiden tapaan.

Media on hyvin osannut manipuloida ihmiset tapaus Pekka Siitoimella. Miehellä, jonka kodin arvokkaalla paikalla eli kirjahyllyn lasikaapissa ovat sekä Leninin että Stalinin näköispatsaat meidän nähtävillä. Brigitte Hamann jatkaa aiheesta: Pekka Siitoin on hyvin tunnettu satanisti eli Saatanan palvoja. Ei vielä tiedetä tarkkaan mahdollisista uhreista, mutta hän usein pitää mm. Siitoimella lienee vahvoja homoseksuaalisia piirteitä tai ainakin merkittävää taipumusta siihen, koska homoseksuaali mies piireissä häntä kutsutaan yleisesti aliupseeri-tumpiksi erittäin näkyvän lyhyen pituuskasvun takia.

Pekka Siitoin kiinnittää näin ollen erityisesti miesten ulkomuotoon aina paljossa ja huomattavasa määrin poikkeavalla tavalla huomiota juuri subventoiden tällä tunteella omaa hyvin vajaavaiseksi kokemaansa omakuvaansa, ulkonäköään ja pituuskasvun lyhyyttään mm. Sen huomaa jo Siitoimen toistuvasta homoseksualismiin viittavaasta sanavalinnasta kielenkäyttö tilanteissa.

Natsismiin kuuluu myös homoseksualismi Pekka Siitoimen mukaan. Psykologisessa mielessä asiaa on tutkinut syvemmin mm. Mielenkiintoista olisi tämä lahjakas naishenkilö saada keskustelemaan Siitoimen harjoittamasta satanismista johonkin erityiseen ajankohtaisohjelmaan.

Kaupungilla minulle on myös RJL kertonut aikaisemmin, että Pekka Siitoimen julki satanismin laukaisi Trevor Ravenscroftin Pyhä Keihäs-kirja, josta Siitoin muinoin omasta mielestään lahjakkaasti päätteli ja vakuuttui, että satanismi on natsiliikkeen taustavoima ja tätä kautta Siitoin uskoi pääsevänsä henkilökohtaisesti mahtiin ja valtaan.

Tietojemme mukaan kirjan oli kirjoittanut entinen keskitysleirivanki ja se tuntuukin sitten hyvin sopivalta kuvaamaan Suomen kansallismielisiä, että tämän tuotantoisella vallankäytön oppi-lähteellä tai kirjalla valtaan aukeaa portti, abradaka dapra ja simsala pim, yhteisiä asioita hoitamaan ja järjestelemään.

Mies on eläkkeellä oleva hylkiö, jota vastaavat kannattavat Suomen kansallismielisessä liikkeessä, joka identifoi itsensä hyvin tunnetusti rajastussa viitekehyksessä idän kansojen keskuuteen Udmurtiaan, Komiin ja Mariin.

Terävänä valtio-oppineena myös turkulainen Rami Leskinen on esittänyt mm. Seura-lehti joulukuun numero , että menestyvän kansallismielisen populistisen liikkeen synnyn on estänyt vain yksi henkilö eli juuri tämä Pekka Siitoin. No, eipä kait vain yhden miehen harteille näin paljoa tarvitse nyt taakkaa laittaa, vaan osan taakasta kantaa vastaavanlainen kansallismielinen yhteiskunnan kuona-aines, jolta puuttuu kaikki edellytykset joka miehen kykyyn edes hoitaa omat jokapäiväiset juoksevat asiat.

Olihan sentään Suomessa Veikko Vennamo, joka sai itselleen ns. Tämä Klasu on täysi runkkari! Tarkemmin vammainen runkkari, joka ei pysty runkkaamaan itseään! Suuri vanhinko tälle Klasulle, että vammaisena hän ei pysty ollenkaan runkkaamaan itseään, vaan joutuu turvautumaan toistuvasti Seppo Lehdon toimittamiin seksipalveluihin, jotka on suunnattu pääasiallisesti vammaisille ihmisille. Klasu on kysynyt myös Jussi Halla-aholta naista, joka tyydyttää vammaisia ihmisiä, koska Halla-aho toimittaa venäläisiä naisia.

Tampereen huorat tietävät tarkasti Klasun, sillä Seppo Lehto on kertonut asiat meille! Paljonko Klasu maksat, jotta emme paljasta sinua naisten ostamisesta runkkaamiseen? Pekka Siitoimella on lisäksi yleinen rahapula ja eipä mikään ihme, että hän yrittää järjestellä itselleen rahaa täältä ja asiaa kannattaa tarkemmin tiedustella mm. Vehmaan ulosottovirastosta, jossa tapaus Siitoin tunnetaan karhulaskuistaan, mitkä ovat menneet ulosottoon siellä. Seppo Lehdon kanssa tästä yhteydestä, mutta he ovat yrittäneet kääntää sen päinvastoin negatiiviseksi pilkaksi, koska Klasu ei ole lopulta suostunut mihinkään yhteistyöhön näiden yhteiskunnan hylkiöiden ja rikollisten kanssa.

Tutkija Mari Kalliala on myös tutkinut yliopistotasoisessa Crime as a part of a political movement — työssään oppiaineenaan poliittinen tiede Pekka Siitoimen rikollista toimintaa, joka on liittynyt politiikkaan kiinteästi. Politiikassa Pekka Siitoin on rikollistaustainen vaikuttaja ja käyttää rikollisen eri keinoja. Käsittääkseni Klasu pystyy yksin kummallakin kädellä ja erityisesti vasurilla käyttämään nyrkkirautaa sujuvasti niin, että pystyy muotoilemaan sekä Pekka Siitoimen että Seppo Lehdon naamat aivan uuteen uskoon yhdessä heitä hännystelevien kanssa.

Tämä ei kuitenkaan liene ajankohtaista, mikäli tunnen Klasun ajattelukyvyn tai tavan toimia oikein; ei toimi rivisotilaala ja sen tavoilla. Pekka Siitoin esiintyy yhä vain varusmies alipuseeri kersanttina; Pekka Siitoin on kirjoittanut aikaisemmin mm. Nämä hän yritti kaikin tavoin laittaa Klasun piikkiin muun spamminsa kanssa; kannattaa kysyä Siitoimen severiltä sitä, kuinka monta huomautusta hän on saanut tästä piirteestään ja kuinka monta kertaa hänen sivuiltaan on poistettu eri musiikkia, koska hänellä ei ole ollut oikeuksia soittaa niitä sivuillaan.

Näin ollen luultavasti Adolf Hitler-nimimerkkikin täällä esiintyneenä on lähtöisin Pekka Siitoimesta tai vähän tarkemmin Siitoimen ja Halla-ahon tietojen yhteensovituksen tuloksen näytteenä tietojen vaihdosta. Hindenburg-nimimerkki, joka haluaa kriminalisoida germaanisen kulttuurin pohjalta esiintyvän viittaa myös Pekka Siitoimeen semminkin, kun hän viittaa siinä Klasun käsiin.

Sekin on vakio homoseksualistin tunnusmerkki. Jussi Halla-ahon ja Pekka Siitoimen yhteistyökuvio ei ole mitenkään uusi, ideologisestikaan, sillä Pekka Siitoinhan oli keskeisesti mukana Kursiivi nimisen kirjapainon polttoprojektissa Helsingin Lauttasaaressa luvun lopulla. Tiedot näyttävät vaihtuvan heillä keskenään. Tästä Lauttasaaren kirjapainon poltosta kommunistit kuittasivat hyvin suuret vakuutusrahat itselleen Seppo Lehtosen suorittaman tuhopolton jälkeen.

Asiayhteydessä lähetettiin myös mm. Pekka Siitoin tuomittiin vuonna viideksi vuodeksi vankeuteen kommunistien kanssa juonittelujen ja vehkeilyn tuloksena ja siellä hän tutustui mm. Koskela oli myös pyromaani, joka poltteli menestyviksi ihmisiksi kokemien omaisuutta ja ilmeisesti kovin nauttien tekemisistä. Siitoimen kaikki yhteistyökumppanit ovat olleet Koskelan tapaan etnisesti suomalais-ugreja, jotka eivät puhu muita kieliä kuin suomea Siitoimen tapaan.

Pekka Siitoin pitää myös kartanonsa arvokkaimmalla paikalla kirjahyllyn lasikaapissa sekä Leninin että Stalinin näköispatsaita symbolina valmiudesta hyvään yhteistyöhön tämän saman porukan kanssa, mitä Jussi Halla-aho edustaa.

Viimeksi paikallisessa käräjäoikeudessa Siitoin oli tuomittavana pirtu-drokarina, joka otti vastaan mereltä venäläisten alkoholia, jota hän väitti maahan. Siitä hän sai tuomion, mutta pitää edelleen seinällään tauluja Venäjän keisareista. Niiden parissa sopii neuvetella venäläisten kanssa.

Toivottavasti saatte Jussi Halla-ahon ja Pekka Siitoimen oikeuteen mm. Klasu lähestyy taas Väinö Kuismaa: Teepä rikosilmoitus Suomen Sisun eräästä yhteistyö peitejärjestöstä, joka on laittanut itsesi täysin hörhöksi psykjologiselle-palstalla.

Palstan ylläpitäjä on Jan Lassila ja osoitteet löydät sieltä ko. Olen informoinut muitakin joita nimitetään ko. Järjestö on saanut valtion apuja, mutta varmasti lakkaavat Suomalaisuuden Liiton kanssa, kun tuomioistuinkäsittelyyn meneviä rikosiloituksia tehdään. Valtion avut lakkaavat ikuiseksi ajaksi. Suomalaisuuden Liiton jutut ovat uskomattomia, kuten paroni von Rosen levitti tyypillistä perunarutto-kirjemyrkkyä Suomeen vuonna hävittääkseen suomea puhuvan väestön maasta.

Rahaliikenteessä he syyttävät mm. Suomen Waffen-SS yksittäiden miesten syytteiden eteenpäin vieminen mm. Simon Wiesenthal-instituuin kanssa on vireillä yhdessä muiden Wiking passaridivisioona miesten kanssa jne. Tähän porukkaan soluttauti mm. Raimo Rosendahl, joka herjasi minua Waffen-SS miehille, jotka olivat kaikki yhteisesti koolla vuonna syksyllä.

Siitä on monia todistajia ja harkitsen vielä rikosilmoitusta tät porukkaa vastaan ko. Klasu Klasu jatkaa aiheesta: Nimittäin kyseessä on tarkasti ylhäällä laiton uhkaus, jonka Suomen Sisu tai sen jäsen järjestön puheenjohtaja vastaa uhkaislusta, jos tapahtuu anonyymina on tehnyt minua vastaan täällä ko.

Jussi Halla-aho ja päinvastoin , joka on tehnyt erityisiä palstoja minua vastaan ja viimeksi hän on vastuuosallisena uuteen germaaniseen palstaan, mikä on luotu samalla tavalla kuin aikaisempi Halla-ahon palsta. Huomattavaa on, että Halla-ahon ayyllistyy toistavasti asiaan eikä ymmärrä edes olevansa syytteessä! Rosendahl kuuluu sarjaan Teemu Lahtinen jne. En viitsi sanoa muita nimiä tässä sarjassa vain juridisista syistä.

Mutta mahdollisessa oikeusprosessissa kyllä ilmoitan. Hyvin kumma juttu tämä vammaisuuteni; ilmeisesti olen dalidomi, kivijalka jne. En tiedä, mitä tällä tarkoitetaan, muuta kuin kirjoittajan aivot ovat samalla tasolla kuin Seppo Lehdon vrt. Mukavaa olla everstin arvoinen. Edesmennhyt isänihän sattui olemaan juutti Marokon Kauhu pikkuserkku … siis sukututkimuksessa, ei huijausjutuissa.

Suvussani on kyllä everstejä ja hyvin kuuluisia sellaisia. Ilmeisesti olet sekoittanut minun muihin sukuni jälkeläisiin. En tiedä, mihin arvoon holsteinilainen junkkeri sukuni Suomen kansan ja asevelvollisuus armeijassa sitten lopullisesti rankataan?

Järjestelmät kun ovat täysin eri ja ammattiarmeijan kanssa, joka käyttää ammattitermejä kehittymättömien kansanarmeija määritysten sijaan.

Kysymyksessähän on kuitenkin täysin vakiintunut nimitys kulttuuri kansoissa, jotka eivät koskaan alistu Palataan oikeudessa asiaan! Albrecht Mannersdorf uhkaa ugreja: Kuittaamme palstan tarkoituksen tällä armeija viestillämme; se on sitten heti suoraan kylmää terästä ja suoraan teräksen kylmästi sisään kohdatessamme mistään mitään muuta välittämättä.

Sodan lait ovat tappaa tai tulla tapetuksi ja eiköhän Sisun totaalisen sodan julistajat tms. Aika on ottaa oikeat aseet esiin ja katsoa juuri taistelun kautta tänään kuka on kuka sotilaana taistelussa, taistelussa, ei naurettavissa suomalais-ugrilaisissa kirjoituksissanne ja palstaleikeissänne vrt. Se on myös teidän pysyvä paikkanne kaatopaikka hautuumaan, jonne paska tumppi ruumiinne DNA-saastat anonyymeina kipataan ja puskutraktorilla hiekkaa päälle.

Meillä on Suomen Sisun jäsenlistat hallussa ja olemme enemmän kuin kyllästyneet tämän järjestön täysin aiheettomaan jatkuvaan seppo lehtomaiseen suunsoittoon ja ja jatkuvaan häiriöön netissä vrt.

Tiedämme kaikki Suomen Sisun nimet ja verikostomme tulee saavuttamaan jokaisen paskan ja ajallaan nimilistoilta. Se on nyt suoraan kurkut auki, saatana keskenkasvuiset nilkit! Me olemme fanaattisia sotilaita ja tätähän olette kerjänneetkin! Katsotaan kuka meistä on sotilas ja kuka pelkkä katteeton suunsoittaja!

Te olette pelkkiä anonyymi ugreja, jotka yrittävät tarjota jatkuvasti ja väkisin kulttuuria ja kehittyneitä tapoja vailla olevaa maailmaa joidenkin pelle valtakunnan johtajien kanssa.

Lopettakaa ajoissa tai Teidän sukulaisillekin ja jälkeläisille käy huonosti! Ugreja ammutiin viimeksi joukkohautoihin vuonna ja tämä voi toistua vielä; jos meistä on kiinni se toistuu, koska tulemme vastaamaan Teille teidän aiheettomiin kunnianloukkauksiin! Lopettakaa vielä, kun ei ole mitään paitsi Seppo Lehdon pieksämisiä tapahtunut! Tuollaiset samanlaiset nuijamiehet löytiin kuolleena ja silpottuina jo Klaus Flemingin ritareiden peitsien terillä maahan kuolleena aikaisemmin.

Ruumiit kärrättiin suoraa kaatopaikalle. Niin käy nytkin tumppi-ugreille, suomalais-ugreille tänään. Lisäksi alamme levittämään välittömästi anthraxia eli pernaruttoa keskuuteenne eli samallalailla, kuten jo Paroni Otto Karl von Rosen levitti sitä sokeripaloissa Pohjois-Norjan suomalaisväestön keskuuteen vuonna Tämä sopii jonkinlaisena lopullisena ratkaisuna Teidän kohtaloon, koska halumme on päästä teisät täysin irti.

Muuta vaihtoehtoa ei ole enää olemassa. Muuten Siitoin, etkö pysty enää parittelemaan tuollaisella paskamahalla ja olet siirtynyt vakituisesti onanoijaksi? Kirjoituksesi etymologia viittaa tähän. Meillä on hyvää lääkettä rasvaongelmiisi; kylmää terästä.

Palaamme myös suomalaismies Olavi Koskelan kanssa asiaan vähän tarkemmin myöhemmin. Kukaan Teistä suomalais-ugreista ei ole turvassa ja ei missään. Ette pääse mihinkään karkuun, koska Teistä ei pidetä yhtään missään. Ette pääse karkuun enään! Boris Verikov kritisoi Lauri Oinosta: Lauri Oinonen kepuliripuli edustaa aivan oikein ryssäläistä paskanjauhajaa, jolla ei seiso ryssäläinen pukama lättäpäisessä jauhokasassaan Onko nähty omahyväisempää jaarittelua ja inttämistä kuin eilen Tervo ja Päivärintaohjelmassa, jolloin vastassaan oli pari liittolaistaan ryssäläisrintamasta.

Lauri Oinonen jorisi liikkumisvapauden rajoittamisesta: Boris Verikova kepuliryssien paljastaja. Laasko — ryssäloinen verraton, tsuhnien kusettaja siinä kuin päämiehemme paviaanikoira loinen toinen russakka torakkaa pahempi Iivana Tsetsenian kansanmurhaaja ja Tsetsenian, Suomen, Baltian, Saksan, Japanin ymv: SVYS ja Kepu ovat meidän saastaisten loisryssien parhaat kamut kautta aikain.

Liisa Jaakonsaari demarilehmä ja Anneli Jäätteenmäki kepuli ovat toki verrannolliset kaikessa naiviudessaan.

Lisää vastaavia kepulidemariloisia eduskuntaan seuraavissa maalisvaaleissa , niin meidän Herramme Paviaanikoira Putin ja muut nauraen kiittävät. Leonid Willevich Laakso — ryssäloinen Tsuhnalandiassa. Fabris von Mayerhofer toivottaa hyvää joulua: Iloista ja rauhallista joulua itse kullekin! Toivottavasti onnellinen uusi vuosi vie Teistä monet asettamiinne realistisiin tavoitteisiinne.

Onnittelemme Väinö Kuismaa merkittävästä saavutuksesta eli puolueen rekisteröinnistä Suomessa. Olavi Mäenpäätä onnittelemme Turun vähempiosaisten voimakkaan toiminnan puolesta; lisäksi Olavi on tarjonnut merkittävän vaihtoehdon vihreiden edustamalle ekofasismille Turussa. Turkuhan on oikeastaan maamme keskus! Yhteiskunnan opettama suvaitsevaisuus on aina melko suhteellista ja selvästi vielä toistaiseksi kohdennettua. Siinä mielessä terve kritiikki pakolaispolitiikkaa vastaan hyvin harkittuna on tervetullutta massatyöttömyyden aikana, jos ajatellaan työllisten osuutta kansalaisista.

Protesti ei kuitenkaan kanna pitkälle, jos selvä järkevä ja hyvin ymmärrettävä vaihtoehto suunnitelma ei ole tarjolla. Sen täytyy olla myös kokolailla sopiva odotuksiin nähden. Nukkuvien puolueen herättäminen on hyvin vaativa projekti. Siellä on kuitenkin ainesta, joka saattaisi anonyymeina hyödyttää.

Turkkilaisten ja muslimien häirintää tai siihen kehoittamisesta en ole oikein ymmärtänyt täysin, missä on asian sisältö? Turkki on ollut mm. Osmaanit ovat olleet meidän germaanien luotettavia liittolaisia mm. I maailmansodassa ja paljon myöhemmin esim. Saksan nationalistien Udo Voigt on myös useasti ollut läsnä islamistien mielenosoituksissa amerikkalaista imperialismia vastaan tänään.

Kölnin-Kalifin tapaiset ilmiöt ovat vain rajatapauksia ja sen takia he ovatkin vankilassa; ko. Terve järki tässäkin mukana ei olisi pahitteeksi! Toisaalta positiivisena pidän myös sitä, että Suomalaisuuden Liitto menetti eri valtion tuet kokonaan pois, koska ovat hyökänneet toistuvasti toista kotimaista kultuuria vastaan.

Likaisemmaksi asian tekee vielä se, että ko. Liitto käyttää meitä viikinkien jälkeläisiä mm. Skånessa esimerkkinä siitä, kuinka ruotsalaiset kohtelevat myös huonosti tanskalaisia, vaikka he itse kohtelevat meitä oikeiden viikinkien jälkeläisiä Suomessa vielä paljon huonommin kuin Skånessa. Hyvä, että valtio oli huomannut asian ja korjannut sen.

Lisäksi liiton lanseeraamat valheelliset väitteet, että mm. Marika Tandenfelt ajaisi Suomen kielen poistamista eu: Tandefelt ei ole näin koskaan sanonut tai kirjoittanut. Valtion edustajakin ovat nyt vihdoin älynneet selvästi riidankylväjät ja tulos on ollut sen mukaista. Ajoihan historoitsija Seppo Lehtokin mm. Snellmanin päivän poistamista maamme juhlapäivien joukosta. Poikkeuksiakin täytyy aina olla joukossa ja Te ette jaa hyvän joulun toivotuksiamme; Teitä, joka enemmän kuin hyväuskoisena hölmönä maksoitte Seppo Lehdon vapaaksi vankilasta äsken, odottaa samanlainen SB-erikoiskäsittely Speziall Handlung kuin itse Seppo Lehto koki lokakuussa aikaisemmin.

Lehto olisi muutenkin poispäässyt vankilasta kokemaan ko. SB-käsittelyn eduskuntavaalien tuntumaan keväälle keskuuteemme, mutta Lehtoa on jälleen kerran rangaistava asianmukaisesti. Erityinen pääsiäisjuhla eli pashar-juhla odottaa tuloaan ja alkamistaan ja siinä tämä suomalais-ugrilainen juutalaisten kuninkaana ja Jeesus Kristuksena esiintyvä löydään ristille kuvainnollisesti.

Ugrien ja juutalaisten mielipiteet ovat melko samanlaisia; käykääpä lukemassa Suomalaisuuden Liiton sivut niin näette asian itse. Heh … parhaimman tulkinnan antaa lokakuun tapahtumista suomalaisasiamies Olavi Koskela kotisivuillaan: Marokkolainen ihme kun ei Marokon Kauhu, joka olisi kiistatta toiminut samanlaisesti, mutta lopullisesti vielä eri tarkoituksessa kävi Seppo Lehdon kimppuun ja vaikka tämä marokkolainen oli mukamas ollut muukalaislegioonassakin Seppo Lehto hakkasi miehen heti siihen paikkaan.

Niin, totuus on kyllä varsin toisenlainen ja Lehto itse kävi Hatanpäällä tarkistuttamassa luunsa yms. Sen näkee sairaalan kirjoistakin. Miehen sen aikaisista viesteistä. Vankilasta mies lähetti taannoin vetoomuksia siitä, että kaikki totaalikieltäytyjät pitää vapauttaa vankiloista. Totta on ainoastaan se, että poliisi eikä muukaan instanssi tutki tätä pahoinpitelyä.

Siinä mielessä Seppo Lehto on kävelevä henkipatto! Eli, jos mies tulee vastaani pieksen miehen yksin siihen paikkaan ja myös henkihieveriin; eloon jäämisestä emme todella anna takuita tämän tyypin kohdalla. Siinä tulee heti varoituksetta nyrkkiraudalla päin näköä, kaasupistoolilla päin hengitystä ja lopuksi armonlaukaus Parabellumista tälle saastalle! Ruumiin voi sitten toimittaa kaunpungin puhtaanapito laitos anonyymina kaatopaikalle myöhemmin.

En tiedä ovatko nämä ko. Ainakin molemmat hokevat tämän liiton lauluja toinen sivuillaan ja toinen viesteissään. Lehto pyysi ja kerjäsi ko. Liittoa maksamaan hänet ulos vankilasta ja toimittamaan kuitit hänelle. Siinä tämä isänmaallinen mies, jonka isänmaallisuus Venäjän suurlähetystö matkoineen ja keskustelu sisältöineen tullaan detaljeineen paljastamaan alkavassa oikeudenkäynnissä tätä Kurun apinoista polveutuvaa hylkiötä vastaan.

Poliittinen turvapaikka hakemus Viroon! Palaamme lakituvassa asiaan näiden kavereiden kanssa pian. Carl von Clausewitz kommentoi: Juutilainen, toivo joulupukilta vahvempaa lääkitystä. Minä sentään luin koko Clausewitzin jo alle vuotiaana, joten älä esiinnyt DNA-sekasikiö sivari minään sotilaana tai vastaavana, koska et sellainen ole, etkä siksi tule, eikä perimäsi siihen viittaa ugri poikanen!!!

Kaverisi Ronnie Hautala hoidellaan kuin Karparanta kuin tavoitetaan. Toivottavasti menet hakemaan nyt jo lähetyskieltoa esimiehesi Teemu Lahtinen tapaan kaikkia ugrien syntymästään DNA-vikaisia mileikuvitus persoonia kohtaan! Sotilas omaa sukua Franz Felix von der und zu Reitterheim. Pamppua perseeseen ja peräruiskua kuolleen ryssän oraalilutkutuksen jälkeen. Launis Peter Klaus von Heydmann vastaa: Seppo Lehdon, Ronnie Hautalan yms. Kohtalonne kuin Karparannan eli mitä tapahtui turussa jouluna ?

Ehkäpä Karparannan vuokralainen Hautala kertoo? Kuvainnollista on jo se, että Lehto on hakenut poliittista turvapaikkaa Virosta!!! Siellähän ne perlkuri tovat olleet aina! Juoskaa hakemaan jo lähetysmiskieltoa niinkuin Teemu Lahtinen, esimiehenne, ennenkuin piiskamme teidän hengiltä!

Käsittääkseni ugria sönköttävät ugri-tumpit eivät koskaan edes olleet viikinkejä. Punakaartiin sentään osasisvta ryssän vierelle mennä, kun saivat itsenäisesti päättää. Yksi unohtui … tämä ugria koko ajan sönköttävä alle vuotias Ronnie Hautala, jonka vuokraisäntä Karparanta hoideltiin pois päiviltä! Kai luitte Turun Sanomia vuosi sitten? Mistäs muualta kuin Suomen Sisusta tämä sotamarsalkka Rommelina esiintyvä mies tulee? Taitaa käydä samallailla kuin Rommelilla; tee itsemurha vai tapamme Teidät niinkuin Karparannan!

Karl Heinrich von der Dorfin lisäys: Ai perkele, kun udmurtti-ugrit saadaan kiinni, niin veri virtaa korkojen kanssa. Ai perkele … siinä ei paljoa jotkut seppo lehdot ja ronnie hautalat hillu. Siis tosia maailmassa, ei missään joka pojan verbaali paska-netissä. Siinä saatte herjanne korkojen kanssa, jos hengissä selviydytte, mitä epäilen, kun Karparantaa ajattelen, Ronnie Hautalan vuokraisäntää!

Paikkanne on siellä, missä esi-isänne elivät eli Venäjän aroina apinoiden serkkuina! Karl Heinrich von der Dorf CharleMagnen aatelia. Fritz von Mayershird ja uusi turvallisuuspalvelu: Syyt siihen ovat olleet hyvin moninaiset ja syiset.

Varsinainen kohde turvallisuuspalvelussamme on tietysti ensisijaisesti pohjoisen Itä-Preussin tilanteen aktiivinen seuranta ja siellä jo olevien saksalaisten kaiken kattavasta mm.

Olemme osaksi erikoistuneet yritysvakoiluun, mitä Venäjä ja heidän liittolaiset pyrkivät harjoittamaan saksalais omistuksessa olevissa yrityksissä mm. Tätä tapahtuu aktiivisesti mm. Suomessa, mutta emme lähde kertomaan tietenkään asiasta, miten se tapahtuu.

Maan mukaan sellaisia joukkoja ei voida edes pitää ellei Venäjä ole asiassa mukana, saati sitten turvallisuuspalvelua, joka erikoistuisi asiaan. Toimimme yhteistyössä Itämeren alueen taloudellisten ja poliittisten päättäjien kanssa; heidän kanssa, jotka eivät ole kytköksissä itään.

Lähtökohtana on samalla ollut Saksan-Ranskan suurvalta — akselin yhä voimistaminen ja varsinkin meillä Euroopassa! Turvallisuuspalvelumme toimii siis suurvallan hengessä ja sen kaikin keinoin; sen perusta on myös poliittinen eli kattaa piirit, jotka eivät ole olleet sidoksissa Venäjään ja näin ollen ovat meidän kannalta turvallisuuspoliittisesti epäluotettavia.

Tämä on tärkeätä ja ensisijaista ja määrittää toimeksiannot, mitä otamme vastaan. Turvallisuuspalvelutyömme kattaa koko ammattialan eli tiedustelu, vakoilu, sabotaasi, eri kansantalouksien horjuttaminen, kommandoiskut jne.

Valikoimat ja keinot ovat moninaiset. Ajan hengen mukaan me myymme myös palvelujamme asiakkaille, mutta vapaaehtoisuuttamme annamme ilman maksua mm. Se, joka tarvitsee laajaa ammattiosaamista tietää jo, mistä myöhemmin kysyy. Työkielemme on saksan kieli, joka on myös alueen suurin kieli. Anneli Jäätteenmäki lähestyy äänestäjiä: Lupaan jakaa vittuani kaikkia kepulivittuani äänestäneille hölmöille kaltaisilleni ryssännuolijoille … muistakaa ottaa liukasteita mukaan tuohivittuni ei veny aina ja kaikille, jollei kavarit otsen harasoo ruski Muistakaa kuitenkin että kepulikirjalaiset pääsevät ensiksi nylkyttämää kepulia ja saastaista ryssävittuani.

Olkaa hyvä ja liittykää Kepun jäseniksi. Anneli Jätemäki Suomen Ryssäläinen Keskusta. Valtakunnansovittelija tuomitsee kepuloisten ja erkki. Me kepuhuorat haistatamme mädännysvittuamme erilaisille valtakunnansovittelijoille ja ns. Meidän Keskustapuolueemme on maamme ryssäläisin puolue ja tulemme tekemään kaikkemme säilyttääksemme asemamme siinä ja kansakuntamme ryssittämisessä. Tämä on kestävä osoitus K-linjastamme.

Vastuu on teidän rakkaat äänestäjät ja uskolliset ryssäläiset luteemme KGB-Keskusta linja on vankkumaton, niin kauan kuin Te haluatte.

Anneli Jätemäki Keskustapuolueen pj. Oletkos Anneli siivonnut jo vittusi? Vladimir Putin Tunnettu sotarikollinen.

Miehitettyjen Alueiden Liitto kommentoi: Saastainen Ryssäkoira kuriin ja kansainväliset pakotteet voimaan, kiitos 1 miehitetyt alueet takaisin 2 sotarikolliset oikeuteen MAL r. Mikä ettei, mutta kun te tsuhnat rakastatte minua kuten Stalinia, taitaisitte itkeä pillittää, jos nyt joutuisin vaikka tyräleikkaukseen. Me jatkamme teidän kusetustamme ja kansanmurhaa, ottaen välillä tsetseenipoikia takaa, niin että reikä repeää.

Vladimir Putin tunnustettu sotarikollinen. Heydrich von Richhoffen julistaa germaanisen joulurauhan: Täten julistamme germaanisen joulurauhan, jonka aikana kaikenlainen germaanien ja muiden kansallisuuksien välinen kritiikki ja riidanpito on kielletty.

Joka tätä rauhaa rikkoo, ragaistakoon angarimman mukaan siten kuin germaaninen tapaoikeus määrää. Joulurauha on voimassa koko germaanisen Yule-juhlan ajan uuden vuoden toiseen päivään asti.

Tällöin rauha lakkaa ja astuu voimaan uuden vuoden lupauksemme, jonka mukaan tulevana vuonna germaanista kansanosaa herjaavien ääriugrien suut tukitaan lopullisesti.

Uhkaukset on sanottu, nyt siirrymme toimintaan. Erityisesti helmikuun alkupuolella vapautuva Korkeimman Oikeudeen vankilaan passittama häirikkö saa kokea germaanisen tapaoikeuden toteutumisen heti vankilan portilla. Olli Orkoneva analysoi Lehtoa: Ei Seppo ryssiä vihaa. On aivan yksi lysti millä keinolla hän saa julkisuutta.

Menisi venäläisten puolelle aivan samalla lailla, jos vain joku vain paremmin uskoisi, että Seppo on olemasasa.

Vuoden kgb-palkinto Olli Orkonevalle — Otto-Wille Kuusinen mielessämme Väitteesi on tyypillinen 2-teräinen osatotuus kgb-tyyliin: Vuonna Stalin käytti samaa metodia väittämällä että uudella Karjalaissuomalaisella punaisella Suur-Suomella yhdistetään kaikki suomalaiset, tarkoittaessaan vallan muuta. Seppo Lehto — tie totuus ja elämä http: Koska me demariloiset ja heidän yhteistyökumppaninsa haluamme nuolla kieli pitkällä saastaista Ryssää … ja unohtaa Tsetseniaan kohdistuvan kansanmurhan … rauha on maassa kun viimeinenkin tsetseeni on tapettu.

Suomen kokoomuksen ja kepulien tilanne ei liene karehdittavampi? Miehittäjä-Ryssännuolu ei lopu vaikka kanki olisi persiissä? Seuraavissa vaaleissa asetamme taas runsain mitoin ryssänlipukielen omaavia ehdokkaita Anneli Jäätteenmäen haisevan ja tautisen kepulivitun houkuttelemina.

Johannes Viroloinen Ex-kepulienjohtaja ja tunnettu Ryssänlipukieli. Lehto lähestyy kaupunginvaltuutettu Matti J. Mehän tunnemmekin Matti J. Mäkelän kanssa toisemme jo vuodelta saakka. Säälin jo tuolloin miestä, kun juoksi kuin päätön kana pitkin Hermiaa ja huuteli kuin mielitautinen: Tuolloin Hermiassa oli tilaisuus Pestiläisille. Suominen asuu nykyyään Floridan suomalaissiirtolassa.

Minä hyvästä sydämmestäni laitoin isomman pestin pohdittavaksi ko. Mäkelältä oli irronnut jokin kgb-ruuvi tmv: Ystävällisesti Seppo Lehto Ei kepu, ei puolueloikkari, eikä pätkä. Hyvä Seppo Lehto, minua voit pilkata ja solvata oman vapaan tahtosi mukaan, jos se Sinulle tuo mielenrauhan, mutta Pestin puheenjohtaja oli Jouko Suomalainen, joka kuoli muutama vuosi sitten, joten eiköhän anneta kuolleitten olla rienaustesi ulkopuolella.

Jopi Suomalainen teki mittavan työn työttömien akateemisten eteen, kun taas Seppo lehto jouduttiin poistamaan ko Pestin tilaisuudesta vain hänen omista näkemyksistään johtuen. Kiitoksia etukäteen ja hyvää jatkoa Elinalle. Mäkelä on oheisessa allaolevassa väittänyt perättömiä ko. Asuin lapsuudessani Kurun Hainarilla eli entisessä vänrikki Ståhlin kankahilla, josta myös Kurun museoon sijoittu Ståhlin tupa Turun reissun jälkeen on sijoitettu.

Esa poika oli samalla, luokalla Kurussa ja Ylöjärven lukiossa. Hän oli valmistunut ennen tätä tapahtumaa Korkeakoululta diplomi-insinööriksi, joten todistusarvonsa lienee suurempi kuin opistoinsinöörin?

Jussilan Pekkakin oli ko. Pekka saattanee tietenkin olla nykyään senverran työllistetty yrityshautomahankkeensa takia, ettei välttämättä lähde muistelemaan 10 vuoden takaisia tapahtumia. Mutta muistaakseni suurin osa läsnäolijoista oli enemmän kuin vaivautunut ja kiusaantunut insignööri Mäkelän egon ylikierroksista ja jumalottomasta huudosta ko.

Arvoisa Mäkelä tuli jopa minunkin pöytäni ääreen tivaamaan tietääkö kukaan Seppo Lehdosta, mutta kaikki me ymmärsimme olimme jo esitelleet toisemme ja naureskelleet Mäkelän kohtauksellekin vain pudistella päätämme.

Tilaisuuden jälkeen tilaisuuden jo loppuessa kävin J. Suomisen poistuessa samasta ovesta J. Suomisen jälkeen sitä ennen esiteltyäni ko. Mitenkään valehtelematta voinen sanoa, että vuorineuvos oli tyypillinen neuvostoajan vellihousu, sillä hänen naamansa valahti ja melkein olin aistivinani myös lievän aineenvaihdannallisen tuoksun toisessa mittakaavassa kuin insinööri Mäkelän huudoista, mutta yhtäkaikki samasta Sovjet-pelosta lähtöisin.

Vaihdoimme aiheesta sanasia, mutta kävi selväksi, ettei J. Suominen ole valmis mihinkään hankkeisiin aluepalautusasiassa. Kättelimme lopuksi hyvien toivotuksieni saattelemana, mutta tuntui siltä että J.

Suominen olisi juuri lähtenyt jo silloin kuolon porteilta. Jotenkin on vaan säälittävää että insinööri Mäkelä kehtaa valehdellla julkisella palstalla julkisesta esiintymisestään ja väittää perättömiä tilaisuudesta poistamisestani. Uskoisin, että niin Esa Mäkinen nykyään sukunimensä eri kun ottanut puolisonsa nimen, en nyt muista varmasti, mutta varmaan TTKK: Erittäin todennäköistä sensijaan lienee se, että Mäkelä ei löydä tilaisuudesta poistamisväitteelleen yhtäkään todistajaa vaan päinvastoin hänen mielitautikohtauksensa todistajia yli ihmistä.

Itse oli keskikaupungilla ja Hervannassakin tunnettu portsarina, joka lennättää tarvittaessa isommatkin häiriköt milloin kaaressa, milloin sanalla ravintoloista I-Klubilla v. Työnäytteenäni oli lukuisat rauhoitetut joukkotappelut tai niiden poikaset. Kun minä tulin paikalle sitä mentiin eikä meinattu, kuten insignööri Mäkelän uhossa. En usko, että kukaan tuohon aikaan, saati tänäkään päivänä uskoo tosissaan Mäkelän väitteitä, siitä että olisi minun kohdallani pystynyt julkituomiensa uhkausten toimeenpanoon, kun ei edes tunnistanut naamasta vaikka kohdallakin kävi.

Sensijaan myöhempinä aikoina näin insinööri Mäkelän katselevan minua kuin lemmenkipeä, säikky ja arka leikattu kissa lähellä pääpostia vaalitelineitä tarkistaessani v.

Vetoamme anteeksiantoa anoen ryssäläisiin tukijoihimme — jättäkää jo vihdoinkin äänestämättä, sillä meistä ette saa kuin kansakuntamme pettureita … sen sijaan lukekaa seuraava vakavahenkinen kirjoitus, ennenkuin seuraavan kerran käännytte puoleeeme, kiitos Kepulituomo kaikessa irstaudessaan. Me kepulaiset vastaamme siitä että demarit eivät anna periksi ihmisoikeusasioissa Suomalaisia ja tsetseenejä saa tappaa ja raiskata ja kun vaan saastainen Ryssä on asialla.

Suomalaisten sensijaan sopii harrastaa pedofiliaa halvoissa ryssävittuloissa Kaleva-lehden kepulit pedofiilit Tuomo-Juhani Tapion kepuliringistä. Suomen Natojäsenyys vahvistaa neuvotteluherkkyyttä Olen tuonut Natomyönteisyyteni esiin jo Ilta-Sanomissa julkaistussa yleisönosastokirjoituksessa … kantani ei ole siitä muuttunut. Neuvosto-Venäjän hajoaminen ei tarkoita sitä että se olisi nyky-Venäjänä sen demokraattisempi tai ihmisystävällisempi.

Muistetaan, että hajoaminen oli verettömämpi kuin mitä sen jälkeiset Tsetsenian kansakuntaan kohdistuneet verilöylyt ja v: Samoin kansaivälisten ihmisoikeusjärjestöjen mukaan Moskovan oblastin hallinnoimilla alueilla muuallakin kuin miehittämillään alueilla on kidutus ja ihmisoikeuksien polkeminen enemmän sääntö kuin poikkeus.

Joten minkäänlaista luottamusta ei voine idän suuntaan olla. Bushin politiikka nyt on johdonmukaisempaa kuin isänsä, joka jätti Irakin Husseinin syrjäyttämisen kesken. Sitä parempi, mitä nopeammin mm. Maksoi mitä maksoi, kerran täällä vaan eletään, huono omatunto ei kuitenkaan sivusta seuraamalla parane. Vanhat sananlaskut sisältävät viisauksia: Moskovan Oblastin hallinnoimilla alueilla asunee vielä n. Tosiasiat ovat kuitenkin lohdulliset: Tataari- ja muu kuin venäläisperäinen väestö lisääntyy tehokkaammin, joten … jokainen vetäköön johtopäätöksensä väestökehityksestä.

Joten valinta on nimenomaan Moskovan ruhtinaan, ei meidän. Paasikivi ei ole miltäänosin soveltuva neuvomaan, sillä äkkivääränä ja päiväkirjojensa siloittelijana ei ole sillä selkärangalla varustettu kuin Mannerheim ja Svinhufvud, jotka aktiivisesti pitivät päänsä kokonaisen Suomen puolesta, eivätkä alistuneet enempään kuin mitä oli pakko.

Paasikiven-Kekkosen heikkoutta oli kieltäytyminen Marshall-avusta ja ns. Samoin kuin Koiviston kieltäytyminen USA: Väitän että Natojäsenyyttä sydämessään eivät vastusta kuin paatuneimmat Neuvosto-Venäjän pelkääjät ja haihattelijat, jotka eivät ymmärrä todellisista valtakuvioista mitään.

Suosittelen jokaista ajattelevaa ja epäröivää tutustumaan Sun Tsun kirjoittamaan kirjallisuuteen, sen jälkeen ymmärtää, että hidas ja empivä naapuri on vain potentiaalinen kohde. Naton laajemmista ympyröistä mainittikaan se että ETYJ on osoittanut hampaattomuutensa Tsetsenian kansamurhan suhteen. Natovoimien keskityksellä Mustalle merelle ja Georgiaan voinemme nähdä EU: Kaukasuksen mukaan ottaminen on vain erään historiallisen jatkumon toistuminen, sillä vanhan Rooman eikä siis vain nyky-Rooman sopimuksen perusteella ko.

Kaukasuksen alueet kuuluivat Roomaan eli EU: Seppo Lehto — Suureurooppalainen suursuomalainen ………… PS: Anneli Jätemäki saisi pitää suunsa soukemmalla, kiitos, … silloin kuin ei ole yhtä linjakkaana kuin alla lähettämässään viestissä.

Eli kiitokset nyt tästäkin vähästä jollet armas Anneli pilaillut? Anneli Jäätteenmäki lähestyy Irja Tulosta: Podemme hirveää ryssäsyyhyä — vittumme ei kestä uusia satseja pariin päivään … joten ohjaan teidät irja. Anneli Jätemäki Suomen kepulit r. Esa Peuha Tervetuloa kaverisi jaakko. Klasu lähestyy saksalaista yleisöä maailmanpolitiikan tiimoilta: Propagandassa Saksa yritetään syyllistää taas kerran ja näin pyritään rikkomaan kansakunnan moraali.

Klaus von Grewendorp on julkaissut sotapropagandan vastaisen tiedotteen Saksan valtiollisessa TV: Wir sind genau Freunden in aller Freundschaft, aber es gibt viele Menschen und sie genau zu mir heute sagen: Das reicht schon, d.

Was man heute in den Köpfen der Menschen finden, ist oft gar nicht mehr die Realität, sondern eine von den Medien konstruierte, hergestellte Wirklichkeit. Ich persönlich bejahe den föderativen Bundesstaat und meine Ziele stehen nicht im Gegensatzt zum Grundgesetz. Ich protestiere freundlich für Sie nieder genau Ursache sehr gegen die Claudia Schiffer Aktion für die Juden genau im Fernsehen, weil wir befreundet sind.

Frau Claudia Schiffer lügt zu uns alle und das ist nicht richtig! Falsch — über Sie sind talentierte Leute, denke ich. Jahrzehntelange Forschung liegt diesem Buch zugrunde. Und die Zahlen beruhen auf Forschungen des amerikanischen Historikers Raul Hilberg, der sich fast ausschießlich auf Dokumente der SS und des Reichsaußenministeriums stützt. Wie es dann geht mit ihren Denkmal-Namen? Und mehr sogenannte Schuld-Gefühl zu uns als Volk!

Übrigens, hatte Adolf Hitler auch viele jüdische Soldaten in der Wehrmacht, wie Generalluftmarschall Werner Milch als Beispiel nur sozusage, aber doch das ist ganz andre Sache. Es leider scheint das Schicksal der Deutschen zu sein, derlei Opfer von Geschichtslügen und von gewaltsamer Unterdrückung der Wahrheit zu werden und diese Geschichtlügen sogar bereitwillig als Wahrheit an-, als Denkverbote hinzunehmen. Und dann die talentierte Manipulation der Vorkriegs- und Kriegsgeschichte des Zweiten Weltkrieges erfolgte durch eine großangelegte Umerziehungaktionen der Siegermachte, wie Claudia Schiffer-Aktion hier und dort gewesen ist Dazu grundlegend: Berlin Das reichte noch nicht von mir, aber ihre Schergen und deren Erben in den Massenmedien wachen und tatsächlich so, wie weiland die damalige Heilige Inquisition über die Einhaltung der reinen Lehre — d.

Ich weiß genau, was damals in Ost-Deutschland nach der friedliebende Sowjetunion-Befreiung passiert ist. Leider besteht faktisch seit vielen Jahren in Deutschland in bezug auf die deutsche Geschichte seit ein Schweigebot, soweit die eigenen Einsichten von der herrschenden Linie abweisen.

Und — Verstöße gegen das Schweigebot werden kriminalisiert, wie wir alle wissen. Ein Beweisantrag darf abgelehnt werden, wenn eine Beweiserhebungen wegen Offenkundigkeit überflüssig ist. Wie diese scheinbare Offenkundigkeit zustande kommt, wurde meines Erachtens gezeigt. Richter, die freisprechen, sogar ex-Minister Jürgen Möllemann werden durch die öffentliche Meinung sehr verfolgt.

Das Verfassungsrechtlich unverrückbare Demokratieprinzip Art. Wie gesagt, das in Art 5 Abs 1 des Grundgesetzes garantierte Grundrecht, seine Meinung in Wort, Bild und Schrift frei zu äußern, ist noch teilweise außer Kraft gesetzt.

Denn es findet seine Grenze an den Vorschriften der allgemeinen Gesetze und genauer insbesondere der Gesetze zum Schutze der Jugend. Ich frage denn genau, ist es dann noch wirklich eine Volks- und Jugendverhetzung, die historische Wahrheit zu erforschen und auf den Tisch zu legen, wenn das die kollektive Wohlbefindlichkeit stört?

Februar erfolgte der Einsatzbefehl, Dresden zu bombardieren. Deutsche Städte wie Baden-Baden, Heidelberg, Minden und Wiesbaden, die als Sitz der allierten Militärverwaltung in Aussicht genommen waren, wurden naturlich dagegen sorgsam geschont. Das Bundesverfassungsgericht wird sich dieser Verfassungswirklichkeit beugen. Leider leben wir heute in BRD auch ganz geschichtlose Zeit. Es ist keine Bedeutung geschichtlich denken.

Dieser Umgang mit der Wahrheit hat seine verderbliche Langzeitwirkung längst entfaltet. Es hat die ins Unbewußte abgesenkten Bewußtseinsteile des Menschen vergiftet, kaum ausrottbare Vorurteile des Menschen geschaffen, kaum ganz ausrottbar deshalb, weil sie sich der Bewußtseinkontrolle des Menschen entziehen.

Weil für unzweifelhafte Wahrheiten gehalten und weil diese Wahrheiten gesellschaftlich akzeptiert, weil sie kollektiv unbezweifelt und damit offenkundig sind, werden sie nicht auch gefragt. Sie werden einfach geglaubt, als Claudia Schiffers Lüge im Fernsehen.

Schwieriger ist die Lage im Hinblick auf die Krieggeschichte der Deutschen. Wer ist entgegen, er ist sofort für die kollektive Wahrheit kriminalisiert worden. Und die kollektive Wahrheit stammt von der Siegermächte, nicht deutsches Volk. Wer sagt, das ist genau demokratisch?

Ari on veljeksistä piirtävä ja Vesa käsikirjoittava osapuoli. Paskiaisia on piirretty vuodesta Hemmo Paskiainen -stripit ovat noin puolesta neljään sivun pituisia ja käsittelevät Armas Paskiaisen ja hänen teini-ikäisen poikansa Hemmon elämää. Hemmolla on kaksi kaveria, Stegu ja Löka. Alkuaikoina sarja kertoi Armas Paskiaisen pojasta Hemmosta ja nimi oli sen mukainen. Vesa Koskela kuuli nimen kaveriltaan, joka väitti Lapissa asuvan Hemmo Paskiainen -nimisen miehen.

Paskiaisen isä esiintyi sarjakuvassa aina vain enemmän, kunnes se lopulta siirrettiin Armas Paskiaisen nimelle lähde? Hemmo Paskiainen -albumeita on ilmestynyt kaksitoista. Alkuperäisistä albumeista ei ole otettu uusintapainoksia, ja suurin osa niistä on ollut loppuunmyytyjä jo pitkään.

Seitsemän ensimmäisen albumin kustantaja oli Banana Press Oy. Paskiainen palasi suomalaisille sarjakuvamarkkinoille 12 vuoden tauon jälkeen joulukuussa , kun turkulainen Zum Teufel Kustannus alkoi julkaista uusia Paskiais-sarjakuvia sisältäviä albumeita sekä vanhojen sarjakuvien väritettyjä versioita kovakantisissa kokoelmakirjoissa. Sarjakuvan päähenkilö Armas Paskiainen on keski-ikäinen, lyhytkasvuinen ja lipevän oloinen mieshenkilö, jolla on kapeat, mustat viikset.

Hän pukeutuu pikkutakkiin, valkoiseen kauluspaitaan , solmioon , kiillotettuihin kenkiin ja suoriin housuihin niin töissä kuin vapaa-aikanaankin ja asuu ilmeisesti rivitaloasunnossa pääkaupunkiseudulla.

Kesänsä hän viettää mökillään saaristossa ja torailee naapureidensa kanssa. Hänellä on omistuksessaan myös omaa metsämaata, mutta hakee joulukuusen aina naapurin metsästä, saita kun on. Paskiainen on syntynyt vuonna ja on vuotias. Strippien lähtöidea rakentuu yleensä sille, että Paskiainen keksii helpon tavan rikastua ja nämä tilanteet ajautuvat sosiaalisesti häpeälliseen tilanteeseen tai muuhun haaveriin.

Hän on muun muassa joutunut vankilaan ja hirttäytynyt joidenkin sarjakuvien lopussa. Paskiainen on täysin uusavuton eikä hän osaa käyttää edes purkinavaajaa saamatta teho-osastohoitoa vaativia vammoja.

Paskiaisella on Hilma-niminen vaimo, jota nähdään suhteellisen harvoin ja jonka ulkonäkö vaihtelee jonkin verran. Joissain ensimmäisissä stripeissä vaimon nimi oli tosin Unelma. Hilma on stereotypia määräilevästä ja toisinaan kevytkenkäisestäkin kotirouvasta, jonka mielipuuhia ovat ostoksilla käyminen, juoruaminen ja kodin sisustaminen. Hänen nalkutustensa tavallisin aihe on hänen aviomiehensä oletetut avioliiton ulkopuoliset suhteet.

Armas Paskiaisella on tapana tuoda kesäisin vaimonsa ja poikansa lähtiessä anoppinsa luokse lomamatkalle aviosänkyynsä rakastajattarensa, joka on jokin kaunis vaaleaverikkö. Toisinaan on nähty suorastaan suomalaisesta sotahistoriasta ammentavia pornograafisia panoraamoja [1].

Kesäromansseilla on tapana jäädä lyhytikäisiksi, sillä naisystävät kyllästyvät Paskiaiseen hänen huonojen käytöstapojensa vuoksi tai siitä syystä, että vaimo palaa kesken lomamatkan kotiinsa hakemaan jotakin unohtunutta matkatavaraa ja yllättää hänet itse teosta.

Paskiainen on työskennellyt erilaisia yhteiskuntaluokkia edustavissa ammateissa ruotsinkielisten uutisten ankkurista kilpahiihtäjään ja tähtitieteilijään, mutta useimmiten hän on vain tavallinen proletaari, kuten konttoristi tai juoksupojan apulainen.

Hänen porvarilliset esimiehensä ovat varakkaita, sikaria tupruttelevia kapitalistipamppuja, jotka on kuvattu kaunaisesta sosialistisen realismin näkökulmasta.

Tämä tunnettu sotarikollinen ja tsetseenien etsintäkuuluttama sotarikollinen pyrkii peittelemään tekojaan muuksi kuin mitä ne on, koska tietää toimivansa väärin. Siis sinällään ymmärrettävää itsepuolustautumista toisella tapaa kuin presidentti Jeltsin, kun toimiessaan väärin turvautui vain ja ainoastaan viinaan itsensä räkäkännnin saattaessaan, kuten tunnetulla Irlannin vierailullaan tunnetusti tapahtui jälleen kerran.

Joten oikein paljon kiitoksia Eira Pitkäselle ottaessaan huomioon sen ettei yksikään eläin tai muu luomakunnan eliö pysty siihen kuin mitä Euroopan Neuvoston jäsen Moskovan oblasti ja sen virallinen presidentti, jopa EU: Pyydän edelleen anteeksi paviaanien edustajilta, jos satunnaisesti vertaan heidän eläimellisiä huomattavasti vähäpätöisempiä tekojaan Tsetsenian kansanmurhaan syyllisten käyttätymiseen.

Paviaanien pienimuotoisempi geeniensä säilyttämiseen pyrkivä itsekäs jopa poikasten tuhonta kuitenkin auttanee huonosti ymmärtäviä ymmärtämää isommassa mittakaavassa tapahtuvan Tsetsenian kansanmurhan. Vai oliko syy sepässä vai sydessä? Seppo Lehto — Suur-Suomi r. Armoitettu vaeltaja Lähde ikimuistoiselle ja iki-ihanalle tampereen kierrokselle.

Paikallinen opas kertoo opettavaisia kertomuksia tuhmista sedistä. Erikoisen militantilla tuulella olevat voivat lisäksi tutustua viereiseen tykistömuseoon. Vain vankilamuseossa käynneet siirtyvät läheiseen baariin särpimään keskiolutta odottaessan pääryhmää.

Ne,joilla ei kehotuksesta huolimatta ole eväitä, kenttäpakkia ja muita kaluja mukanaan tyytyköön paikalliseen mustamakkaraan. Joka ensimmäisenä näkee ramman variksen, saakoon illalla erikoispalkinnon. Päivystävä historiandosentti tampereen punaisesta yliopistosta pitää meille esitelmän perin harmillisesta paikallisaiheesta.

Esitelmän nimi ei ole vielä tiedossa. Esitelmän jälkeen vapaamuotoista keskustelua aiheesta. Halukkaiden verenpaine mitataan maksutta paikalla. Moottoroitu osastomme suorittaa rutinoidusti vaativatkin kuljetukset. Leiripaikka sijaitseen kuusimetsässä kirkasvetisen lammen rannalla.

Kaksi hirsitupaa a 12 h: Paikka on hyvin vartioitu. Illanvietto sujuu kilpaillen kompasanoissa ja nokkeluudessa, eri lajeissa, saunoen, virvokkeita nauttien sekä kannustavasti ja moniäänisesti asiamme puolesta keskustellen. Tuhdimpaa evästä saa kiertelevältä pizzakauppiaalta. Jaetaan palkinnot eri lajien voittajille ja erikoispalkinto rampavaris kilpailun voittajalle. Ehdoton hiljaisuus klo Poiketen yleisestä käytännöstä on myös äänetön runkkaaminen hiljaisuuden aikana kielletty.

Ohjatut aamutoimet, aamulenkki ja aamiainen. Moottorimarssin jälkeen olemme luonnonkauniissa järvimaisemassa. Siirrymme salaperäisen hakaristimetsikön sinimustaan hämyyn. Väliajalla hiipimisnäytöksiä, ylättäviä kurkutuksia, ryhmätyönä toteutettavia liiskausharjoituksia ja valistavia puheita. Tiedotus metsikön vaiheista jatkuu — alkuun pari tuntia täyttä asiaa. Iltapäivän aikana siirymme takaisin leiriin, josta tukevan aterian jälkeen moottorimarsilla takaisin pyynikille.

Tutustumme harjun rikkaaseen eläinlajistoon, tosin vain katsomalla. Pikapaluu helsinkiin lähtee rautatieasemalta n. Juna pysähtyy rixussa, mannet paiskataan lennossa raiteelle 12 odottamaan idän pikajunaa. Juna pysähtyy pasilassa, jossa kaikki pullonsa tyhjentäneet jäävät pois muiden jatkaessa turkuun. Pasilassa muodostamme harhautus-,reservi-,koukkaus- ja rynnäkköosastot ja valtaamme pasilan rauhanaseman.

Liuhuparrat ja muut lennokkiliimanhaistajaparasiitit karkoitetaan tai muilutetaan ja asema lyödään tuhannen pillun palasiksi. Matkan hinta 54 euroa täysihoidolla. Varauksen peruneita vedetään kuonoon siten kun tapaoikeus asiasta langettaa Rakentavia ehdotuksia matkan osalta voi tehdä sähköpostiosoitteisiin partisaani yahoo. Jos mukaan on salatein, konnuudella tahi muuten vilpin kanssa soluttautunut ugrilaisen Suomen Sisun jäsen, tulee hänet poistaa keinoja kaihtamatta.

Liian hentomielistä porukkaa näihin hommiin.. Lehto postaa yhä minulle mm. Lehto herjaa minua kymmenille tuhansille vastaanottajille postaamissaan herjamaileissa ja Tampereella poliisi kuulustelee minua Lehdon apurina! Miksi poliisi ei pidätä Lehdon läheistä avustajaa venäjän kielen maisteri Jussi Halla-ahoa, joka Helsingin yliopiston slaaviosaston tietokoneilta käsin avustaa Lehto ja herjaa minua. Olen kirjoittanut asiata Slaaviosaston johtajalle professori Arto Mustajoelle ja poliisille, mutta mihinkään toimiin ei Halla-ahoa vastaan ole ryhdytty.

Halla-aho rakentelee internet- sivujaan minua vastaan jossa lainailee ja väärentää kirjoituksiani laittomasti. Liike- ja sukuyhteyden kautta ole ollut yhteydessä USA: He ovat luvanneet tulla Suomeen tutkassa näkymättömällä Astra-triangeli lentoaluksella.

Myös Halla-ahon, sekä Halla-ahon ja Lehdon naisten silpominen tässä yhteydessä on täysin kansainvälisten sopimusten mukaista ja normaali käytäntö. Kun Lehto on eliminoitu voi olla aika iskeä Suomen Sisua vastaan. Olen tehnyt Suomen Sisun porukoille ja etenkin Lahtiselle rauhantarjouksen, mutta siihen on vastattu minua herjaamalla. Minä en halua sotaa! Mutta jos Lahtisen porukat haluaa taistella olen valmis. Minun fyysinen ja henkinen ylivoima riittää kyllä Lahtisen kaatamiseen.

Olisiko Teillä irrottaa miehiä tähän taisteluoperaatioon. Itse saan USA-yhteyksieni kautta operaatioon vihreitä baretteja. Ammattisotilaiden palkkiorahat saan suoraan CIA: Sillä avustetaan mielellään terrorismin vastaisissa operaatioissa. Suomen Sisun porukat uskovat Leninin tapaan polveutuvansa apinoista. Mitä mieltä olet Kuismasta. Olen yrittänyt keskustella Kuisman kanssa vakavasti mutta hän edelleen herjaa minua. Kuisma poisti järjestönsä nimestä sanat isänmaallinen ja oikeisto, joten olen kyllä henkisesti hyvin kaukana hänestä.

Lisäksi Kuisma näyttää nojautuvan ukikulttuuriin ja olevan Eurooppa-vastainen. Jos sinulla on jotain eliminointi suunnitelmia Kuisman varalle olen kyllä valmis tukemaan sinua. Isäpappani arvosti sinua todella koska uskalsit Kekkosen aikana toimia kommunismia vastaan. Lehto ja Halla-aho leikkivät sotilasta vaikka kumpikaan ei ole suorittanut asepalvelusta loppuu. Halla-aho esittelee sivuillaan aseitaan kuin Lehto aikaisemmin. Meillä on molemmilla aseita mutta me emme niitä esittele.

Aseemme otamme esille vasta kun on tosi kysymyksessä. Minä olen valmis jos minua vastaaan hyökätään. Lehto ja Halla-aho ovat jakaneet osoitettani moottoripyöräjengeille ja muille rikollisille. Jos ovelleni ilmestyy rikollisia minä laukaisen aseeni. Minulla on täysi oikeus puolustaa itseäni jos ukrit hyökkää minua vastaan. Olen harjoitellut taistelua vaikka en uuden lain mukaan enää kuulukaan taistelevaan miehistöön vaan keskityn reservistä käsin enemmän sodanjohtoon liittyviin tehtäviin.

Lehto on herjannut minun tyttöystävääni ja sisartani. Näiden kahden naisen herjausta minä en anna ikinä anteeksi. Lehton nainen ja lapset silvotaan kun operaatio nettiterroristeja vastaan käynnistetään Majesteetti 12 ryhmän toimesta.

Minä puolustan rakastamieni naisten kunniaa vaikka se vaatisi minulta aktiivisiin taistelutoimiin ryhtymistä. Ilmeisesti on olemassa laajempikin salaliitto Osaman bin Ladenin kutsumiseksi Suomeen. Lehto on tunnetusti ylistänyt Tampereen yliopiston professori on ymmärtänyt iskuja ja hänen lapsensa on ollut pidätetty terrosimista maailman kauppajärjestöä vastaan. Millaisen kuvan tämä antaa maastamme. Ukrit ovat sidoksissa itään! Minä olen hyvilläni että osallistut rinnallani taisteluun Lehtoa ja Halla-ahoa vastaan.

Meidän molempien etniset juuret ovat Saksassa ja se jo tekee meistä veljiä. Isäni kuoleman jälkeen sinä olet ollut kuin isä minulle ja olet saanut rakkauteni. Ihmisten silpominen, murhaaminen ja raiskaaminenhan kuuluvat ryssäläisten toimikuvaan. Taitaa olla Klaus Jutkukin vain pelkkä ryssäläinen lude? Onko samat oikeudet myös vuokralaisella tai vuokralaisen yhdistyksen jäsenellä joka talkootyönä tekee yhdistyksen töitä mm. Seppo Lehto — Raittiin ja savuttoman kansakunnan asialla Suur-Suomi r.

Seppo Lehto ajaa myös oikeutta vapaaseen liikkumiseen kokonaisen Suomen alueilla ilman viisumimaksuja miehittäjä-Ryssälle eli miehitettyjen alueidemme palauttamista takaisin kansakuntamme yhteyteen. Julkisella paikalla tupakoitsijoiden ampuminen itsepuolustukseksi tupruttelu aiheuttaa keuhosyöpää myös sivullisille tulisi laillistaa.

Pyydetäänkö Mulderia ja ufoja apuun miehitettyjen alueidemme palauttamiseksi? Ydinvoimalan vaihtoehto Barentsinmeren maakaasu- ja öljykenttämme takaisin yhteiseksi hyväksemme.

Siinä voi jokainen kivasti yllättyä, kun elintasomme nousee. Toisaalta Mulder ufoineen liennee Tesomalla Jutkuhovissa suunnittelemassa matkaa Atlantikselle ja kuuhun… Ei taida skitsoharha ehtiä Ryssiä liiskaamaan. Erkki Korhonen lähestyy Lehtoa: Sinun työsi on todella hienoa, sillä ryssät ja somalit ovat riistäneet isänmmaatamme jo tarpeeksi kauan!

On hyvä että joku näkee vaivaa taistelemalla maamme oikeuksien puolesta. Asun Hervannassa ja on harmi, ettet asu täällä enää. Minusta on isänmaallista kävellä Suolijärven metsässä ja katsella kaiverruksiasi, vaikka monet ryssännuoleskelijat ovat kritisoineet niitä ilkivallaksi. Haluasin, että lisäisit minun mailiosoitteeni postituslistallesi, jotta saisin kuulla lisää mielipiteistäsi. Niitä onkin jo kauan haikailtu!

Kiitän lähestymisestäsi ja yritän palvella parhaani mukaan, mutta koska en ole insinööri, niin saattaa olla että en aina kykene palvelemaan vaaditulla tai odotetulla tavalla ko. Vaarana on myös että erilaiset seppo lehto-kloonit saattavat alkaa pommittaa osoitettasi. Mutta on hienoa, kun jotkin osaavat nauttia supisuomalaisista taidekäsitöistä Hervannan metsissä. Montako olet itse bongannut? Hervantajärven ja Suolijärven sekä mikäs se kolmas järvi Särkijärvi?

Hiitäessä ne ovat pakkashuurteen tiimoilta parhaimmillaan. Tosin ilkivallan tekijät ovat tehneet parhaansa riistääkseen tosi suomalaisilta nämä km-taidenautinnot. Annanpa tässä erään hervantalaisen tekarit hotmail.

Ottanette toisiinne yhteyttä e-mailitse? Hyvää päivänjatkoa Erkille, … valitettavasti en pääse päivittäin katsomaan kaikkia e-mailejani, sillä tämänkin postin sain esiin vasta ankaran deletoinnin jäljiltä, sillä postilaatikkoni oli täynnä mitä erilaisempaa materiaalia.

Joten ymmärtänet, että joutuessani raivaamaan erilaisia spammeja, en aina pääse tuorreeltaan vastaamaan … vaan palaan aiheeseen vasta kun olen sen itsekin käsiini saanut. Voit tämän keskustelun tarvittaessa antaa myös ko. Mahdollisen jonkin e-mailini tukkeutumisen takia lähetä viestisi kerralla useampaan e-mailiini, niin on jostain luettavissa, kiitos. Ystävällisesti Isänmaan Asialla Seppo Lehto palaute: Hervannan erilaiset kuulumiset ovat myös aina tervetulleita, koska ei tule itselle enää edes Hervannan Sanomia.

Kukahan ottaisi iljettävän kansanmurhaaja paviaanikoira Vladimir Putinin kieputukseen? Itse olisin valmis ko. Mistä näistä narkkareista ja humalaisista tmv: Eräs mieleenpainuvimmista tapahtui toukokuussa ravintola Cupolasta poistaessani n. Koki kai oikeutetusti olevansa väärällä asialla jos olisi yrittänyt vetää sillä kertaa huonon puolustuskyvyn omaavaa. Käsi oli mennyt tuohon aikaan erään asiakkaan poistossa 1.

No heitin sillä kertaa ko tyypin suorille käsille reisi- ja rintakehä otteella. Lähdin viemään ulos, kun alkoi repiä naamaani ja silmiä. Seurauksena että annoin ko. Lopputulos että hänelle jäi loppuiäkseen ylähuuleen kunnon arpi ja itselle lievä satunnaisesti ärtyvä rannevika, jonka seurauksena en enää kyennyt harjoittamaan kääntäjälihasta tehokkaasti, kuten ennen.

Aiemmat ennätykseni ovat täten jääneet mm. Pekka Kylkilahti, joka on Alajärvellä historian opettajana nykyään. Mutta siitä Cupolan tilanteesta toukokuussa ko. Erehtyi sanomaan, että kun päästät saatanan piimätikku irti saat kunnolla turpaan.

No, minä talutin ko. Vedin oven kiinni perässäni ja käännyin palatakseni sisätilaan tarkastellakseni vahinkoja. Menin ulos — olin hetken varma että nyt taitaa veri lentää, mutta onnistuin luikahtamaan iskujensa alta selkäpuolelleen ja taltutettua ko. Mutta samassa tuli kavereitaan paikalle, jotka vaativat hänen vapauttamistaan. Sanoin, että tämä poju odottelee nyt poliiseja samalla stepaten ja väistellen näiden parin uuden päällekävijän iskuja ja otteita kieputtamalla tätä ensimmäistä vaaleaa sikaörvelöä niskalukituksessa välissäni eräänlaisena suojana.

Yllättäen Cupolan käytävää Hervannan kirjastolta päin tuli vielä pidempi hujoppi, kuin tähän astiset örvelöt. Hän oli reippaasti liki 2 metrinen sillä hän pystyi yllätykseni ylhäältä alaspäin iskuihin, joiden seurauksena jouduin päästämään tähänastisen ykköshäirikön irti ja suojatumaan iskusarjoilta. Kävin oikeaan kyynäräänsä kiinni ja pakoitin sen toisella kädellä suoraksi ja aloin kieputtamaan kuin hevosta rodeossa samalla kätensä ollessa lukittuna suoraksi, niin ettei onnistunut iskemään kuin vain liki tyhjää tavoittaen minua yrittäessään.

Toinen portsari tuli väliin seurauksella että hän sai suoran viikateiskun nessuunsa niin että veri lensi kaaressa pitkin kiveystä. Tämä ottelu kesti liki 10 min ja yhteensä molemmat yhteenotot rontti 15 min. Jollei poliisi olisi tullut niin olisin joutunut viimeisimmänkin epaton heittämään seinään. Onneksi hänelle poliisi tuli kuitenkin. Lihasjännitys oli melkoinen mikä vapautui pienenä kramppina, sillä olo oli kuin olisi hevosta yrittänyt väkisin pilttuuseen tai härkää talliin.

Seppo Lehto — ex portsari — nykyisin valtakunnan portsari ja miehitettyjen alueidemme palauttaja — Ole sinäkin, kiitos. Ihmettelen, jos tämän voi kiistää. Opiskeleppa hieman kansantaloutta niin huomaat kuinka monin tavoin tässä maassa eletään toisten piikkiin taksiseteleistä ja ilmaisista matkoista alkaen.

Seppo Lehto Kansakunnan asiat on ensimmäisiä niin rauhan kuin sodankin aikaan Kansakunta joka koostuu vain itsekkäistä omaan napaantuijotteluista ei voine kauaa olla kansakunta. Omat asiat voidaan hoitaa sitten jos henkeä piisaa ja Laatokan ranta on vapaa miehittäjä-Ryssän loisista Kertauksena: Herää hölmöydestäsi — Suurimmat toisten lukuun eläjät istuvat eduskunnassa ja ministeriöissä, jotka myös antavat Ryssä elää Suomen piikkiin ja kyse on sadoista miljoonista mk: Joten suosittelen sinua opiskelemaan tyhmänoloisesta ilmeisen ryssäläisen lyhynnäköisestä tyhmistelystäsi eroon.

Kunnioittaen mahdollista kasvamistasi aikuiseksi Miehitettyjen aluidemme palauttaja kansakuntamme hyväksi Seppo Lehto. Asiaton velkakeskustelu vie ajatukset pois Miehittäjä-Ryussän veloista. On moraalitonta vainota suomalaisia tahtomattaan velkaantuneita kun Ryssä-loinen saa rauhassa jättää velkansa maksamatta.

Moraalia ja oikeudenmukaisuutta velkakeskusteluun, kiitos! Itse olen niin onnekas että olen päässy tätä harrastaan ja tyttöystäväni jopa nauttii siitä yhdistettynä hieromasauvaan jolla hän samalla hieroo klitorista … on kuulemma mahtavaa …. Tosiaan joskus vähän heppi sotkeutuu muttei aina. Joskus ei huomaa mitään. Ei oikein viittis siinä kun peppuseksiin alkaa ehdottaa hänelle että kävisitkö pesemässä röörin.

Siinähän kerkeää tunnelma kadota … Raipe. Kuvaamanne toimenpiteet eivät ole toivottavia eivät terveitä kansallisesta näkökulmista, arvoisa name. Suosikaan perinteistä yhdyntää svekomaanien persreikäpanojen sijasta.

Irtosuhteissa muistakaa käyttää kondomia. Tai sitten vain yksinkertaisesti marssitetaan kaikki evakkokarjalaiset jälkikasvuineen itärajalle, ja potkaistaan itärajan itäpuolelle, johan tulee rauha ja järjestys Suomenmaahan. Miehitys ja siihen alistuminen ja miehittäjän ideologian sisäistäminen on joillekin näköjään veressä? Mahtanevatko sodan kokeneet sukulaisenne olla ylpeitä kirjoituksistanne ja Stalinin rikosten hyväksymisestä kansakuntaamme kohtaan?

Kysymme ja odotamme vastausta PS: Toivottavasti katsoitte sunnuntaina AKS-dokumentin. Miehittäjän ideologiaa aletaan tyrkyttää jo peruskoulun ala-asteella. Vain harva lapsi tietää. Meno ei ole miksikään muuttunut sitten luvun YYA-aikojen. The best russians are mostly the dead russians. Aivan taisi olla koko paskaporukka ja otan vain esimerkin siitä, että tuo AKS porukka noteerasi ryssän ja saksalaiset aivan samaan porukkaan. Kannattaa kuulla liikkeen vanhempia jäseniä, niin voitte todeta asian.

AKS ei ymmärtänyt koskaan, että Suomi valtiona on kahden etnisen ryhmän kansaa … vrt. Voisitteko mailata kantanne AKS-kannatuksestanne mm.

Seppo Lehto, innokas AKS-kannattaja, kerää nimiä listaan indogermaanista kieltä vastaan Tampereen kaupungilla. Et KJ ymmärrä, että moisilla valeilla viet kaiken uskottavuuden vähäisiltäkin asiapohjaesityksiltä. Seppo Lehto ei ole kerännyt mitään kielilistoja. Kenties sinä keräät jtkn ruskeakielisten listaa Tehtaankadulle oman nimesi alle?

Pyydän ylläpitoa jättämään tämän osoitukseksi ja kaikille lukijoille tiedoksi. Saa siinä Ger… Monarkki kaivaa kuvettaan. Seppo Lehto- Suome Vapaussoturi. Ainakin kirjahuone Libriksestä lähtee majuri Louhimiehen Pasi-veli todistamaan asiasta milloin vaan, että keräät tuota listaa indogermaanisia kieliä vastaan. Lehtoa ja hänen listojaan vai ketä sitten?

Se että pakkoruotsia vaatii vapaaehtoiseksi ei ole mitään listan keräämistä Väitteidesi perättömyys ja tekaistut todistajasi, kuten aikanaan Pekka Siitoimen kautta julkisuuteen levitetty kuolemasi ovat vain yhtä tyhjän kanssa. Paljonko tuli surunvalitteluita postiosoitteeseesi? KJ saanee ohjeensa ufoilta vai mitä lie pikkuukkoja kyseisen hyypiön päässä juoksentelee?

Saamiemme tietojen mukaan meksikolaisperäinen jutkusika on toimitettu Kylmäkosken suljetulle osastolle pedofiliaepäilyjen perusteella odottamaan oikeuskäsittelyä Asian voinee tarkistaa Kylmäkoskelta, Tampereen poliisilaitokselta ja entisestä työpaikastaan Vapriikista. Vaatimuksemme ovat Ryssän suhteen yhtä tinkimättömät kuin ko. Tellervo Koivisto tuomitsee oikeusministerin pedofiilisivut: Tellervo Koivisto Demariaatteen sairauksisiin kyllästynyt entinen kansakunnnan ryssäläinen huora.

Lehto kritisoi kansakunnan kusettajia: TJ-Groupista Stonesoftissa ja muissa vastaavissa kuten Saunalahdessa jippii sovellettiin liki samaa tekniikkaa. Mikäli normaalimarkkinoilla vastaavaa olisi tehty niin petossyytteitä olisi tullut herkästi.

Mutta nyt pitä saada erilaiset pankkien kermakannut täyteen keinoilla millä hyvänsä, jopa yhtiöiden lukuja köyrimällä mieleisekseen. Eräs tuttuni kertoi kevään aikaan kuinka Mandatumpankista oli yritetty myydä hänelle TJ-Grouppia hyvänä sijoituksena hinta tuolloin n. TJ-Groupille, saaden maksuksi ko. Kuulemieni viestien mukaan ko. Tampereella porataan vain pekka. Slobohorojen ja Paviaanikoira Putinin suojelijoita kiinnostaa vain ja ainoataan hyväuskoisten rahastus … vuosi toisensa perään Esim.

World Trade Center WTC , mitä on hallinnoitu erilaisten siionistipiirien vaikutuksessa ja liekanarussa. Paljon ei ole viimeaikoina näkynyt se monitahoinen EU: Paviaani-Putin kutsutaan valtiovierailluille ja syötetään ja juotetaan.

Taspuolisuutta kv-oikuteen, kiitos serbisika Slobo Milo vankila Haag. Russian murders must be stopped in Tsetsenia Russia Shit state must return our occupied territories, too. Paboondog-Putin to doomed into Haag! Seppo Lehto — Russianshitstate down — applauses, thanks. De celà et des ressources pétrolières de cette région que les américains essaient de se mettre dans la poche, comme la trés islamiste Arabie saoudite… Vive la Russie blanche!

If you a real thinkin man you understand that Tsetsen nation is part of Western humanity issues. Russia has done a lot misshandling, stealing, robbery, murders, holocaust alike Slobo Milosevic in ex-Jugoslavia.

Baboondog Putin must be deleted or doomed in Haag alike S. Tsetsen nation used to be christians before russians. Skin and eyes are more european than in many people in France today. You are stupid russofilian parasite Maybe you are a franconegro, too? President of Russian subhuman shitstate Baboon-Putin is my co-criminal and must been doomed with me.

Slobo Milosevic Serbian shithead in Haag. Lehto kritisoi epäterveitä elämäntapoja: Katsokaa ympärillenne — Onko USA: Roskaruokaa ja tupakkia tarjolla joka kadun kulmassa. Miksi mistään ei ole opittu? Huonoa esikuvaa antavat marokkolaiset sätkänvetäjät pois Suomesta. Virallinen tutkintapyyntö Oikeusministeriölle, Eduskunnan oikeusasiamiehelle, valtakunnansyyttäjälle, oikeuskanslerille MOT: Olkaa hyvä ja tutkikaa edes omien viranomaistemme esteellisyys ja SNS-taustat ko.

Moskovan ja sen kansanmurhahallinnon edut eivät voi olla samoja kuin EU: Vaadimme Euroopan sotarikostuomioistuinta valmistelemaan Putinin hallinnon vastuuseen saattamista, samoilla periaatteilla kuin Slobo Milonkin yhteydessä on menetelty.

Tsetsenian vastainen Holocaus-ohjelma nauttii kyseenalaista USA: Kunnallisaloite Tampereen kaupungin uudelle asutukselle Amuriin, Petsamoon mahdolliset muut uljaat uskonsoturimme, mikäli Teiskossa tulee jtkn. Tarvittaessa Teiskon asutusta voidaan laajentaa Länsi-Teiskon puolelle ja samalla liittää Kuru Tampereeseen. Seppo Lehto — innokas uudisasuttaja AKS: Johannes Virolainen varoittaa hallitusta: Perkele kuolleetkin Johannes Virolaisesta alkaen ymmärtävät enempi Ryssän päälle kuin maamme hallitus: Lehto kritisoi poliisin toimintaa: Turhanpäiväisiä poliiseja vahtimassa ihmisten tavallista liikennettä esim.

Vittu sanon, … tavallisen tyhmiä pöljiä … tuollaisille palkanmaksu on kuin Ryssän persettä nuolisi. Joten ainakin tässä asiassa Suomen kansallinen liikennelaki on suoraan Ryssän perseestä. Seppo Lehto — omalla nimellä. Vaadimme poliisia tutkimaan Ryssän sotarikoksia rehellisten ihmisten vainoamisen sijaan Presidentinkanslia.

Saattelin Vanhan postin ovelle, josta annoin jatkaa tapaamiselleen. Seppo Lehto — Eu: Esa Torspo lähestyy Klasua: Jos Klasua yhtään lohduttaa, ystävälläsi Seppo Lehdolla on viimeiset vapauden ajat käsissään, koska hän kaikessa saamattomana miehenä ei kykene maksamaan kansankiihotuksesta annettuja sakkojaan eikä toisaalta yhdessä Pekka Siittimen kanssa toteuttettujen perversioiden jälkiseuraamuksia, joihin liittyy mm.

Esa Torpso saattanee joutua silvotuilla ryssänkyrvillä tehtävän homoraiskauksen uhriksi: Myös presidentti Putin kommentoi: Ryssäläistä paskaa riittää kaikille halukkaille. Seppoa on alkanut oikeasti pelottamaan vankilaan joutuminen, koska hän on ottanut argumentoinnissaan käyttöön homoseksuaalisuuteen viittavia termejä. Seppoahan odottaa morsian vankilassa. Uskomme myös että ko. Esa Torpso on salanimensä takana vain näppylänaamainen rippikoulupoika, joka ei ole vielä kuin nykäissyt tumppuunsa naapurin koiran lisäksi.

Myös presidentti Miloshevitsh kommentoi: Esa torspo keskittyy nyt vain nylkyttämään vuohia ja lampaita niin kuim meillä Balkanilla on tapana Serbisika Slobo Milo vankila Haag. Herra Jumala varoittaa Klasua: Herra Jumala varoittaa esinahatonta talimidorampa Klaus Juutilaista Herra Jumala julistaa esinahattoman Klaus Juutilaisen pannaan ja jumalankiroukseen lausumiensa takia Kaikki tiedämme että Klaus Juutilainen syntynyt ugriäidistä, eikä mistään juutista tai jutkusta, vaikka hyvinkin jutku on kaikilta luonteenpiirteiltään, sekä talimidokädeltään, mikä ei kelpaa kuin lehmien synnytinaukkojen tukkeeksi tuli sieltä mitä sitten milloinkin.

Hänen lausumansa ovat Klaus Jutkusialle tyylille uskollisia kuolemaansa saakka, mikä saattanee koittaa hyvinkin pian. Tammerkoskesta saattanee löytyä tämän kesän jäljiltä epäonninen lapasorsa, mikä ei onnistunut pääsemään rantaan saakka ramman talimidonsa räpylöimänä, vaan löytyy hullunkiilto silmäisenä kellumasta viimeisenä jäykistyksenään talimidokäsi sorsaraukan raiskaukseen keskittyneenä ja toinen käsi kouristuksenomaisesti sirppiin ja vasaraan nojautuen koru.

Herra Jumala jota sinun on syytä pelätä kaikessa ryssäläisyydessä Klaus Juutilainen. Presidentti Halonen lähestyy Setan homoja: Kehoitamme kaikkia Setan homoja ottamaan elimensä pois toistensa peräsuolista ja ryhtymään siemennysmielessä astumaan Setan lesbojäsenistöä isänmaamme nimimissä.

Jutkusian paljastaja raportoi ryssäläisten liikkeistä: Pitääkö paikkansa että Klaus Jutkusika oli joutunut pilkkomaan puita Pekka Siitoimella käydessään viikottaisella moloaposkeen reissullaan? Pekka oli kuulemma laittanut siivoamaan kakkihousunsa, kun mokoma ryssäläinen tenuvaari on nykyään halvaantunut toisesta raajastaan. Esa Torpso oli saanut siivota Pekka-Sian hikiset munat Klaus Juutilaisen suihinottoa varten, kun ei mokoma rampa pysytynyt räpylällään kunnolla edes toisen munia siivoamaan.

Olavi Mäenpää oli vain maataretkottanut ko. Juutilaisen vierailun ajan perse revähtäneen näköisenä housut kintuissa Pekka Siitoimen sohvalla. Verinen visva vain oli valunut reittä pitkin Pekka Siitoimen koirankarvaiselle matolle. KM-tietotoimisto jatkaa Esa Torspon kritisointia: Me tiedämme ettei Esa Törppö ole sankkerivittuista neekerihuoraa kummempi jutkuryssykä PS: Annoimme tosiasioiden puhua puolestaan Km-tietotoimisto Mariankadun ryssäläisyyttään katuvat entiset ryssävitut Helsinki.

Suomen ulkopoliittinen johto pahoittelee Tshetshenian kansanmurhan suosimistaan: Olemme tehneet syntiä- pyydämme anteeksi Ryssän uhreilta Ryssän tukemista. Ansaitsisimme tulla itärajalle muilutetuiksi. Suomessa on liikaa tunteella sijaa arvioitaessa suhteita erilaisiin järjetöihin, joissa Suomi ei ole mukana. Voimien määrä on lisäksi kasvamaan päin tulevaisuudessa. Miloséwitziin lienee liikaa, koska Serbien presidentti syytti Saksan tiedustelupalvelua ja sen toimintaa koko Balkanin sodan synnyttäjäksi Haagissa.

Eikä hän kyllä ihan väärässäkään ollutkaan: Kysymyshän oli tilanteesta, jossa juuri nämä liittoutuneet antoivat Balkanin Serbian etupiiriin II maailmansodan jälkeen. I maailmansodan jälkeen alue otettiin pois Itävalta-Unkarin etupiiristä. Tietysti Balkanin sota täytti omaa funktiotamme, jossa Balkan ajettiin vastakkain entisten liittouman kanssa tehokkaasti, joten pyrkimyksen onnistuivat.

Serbian ja lännen perinteinen liitto, joka kesti kaksi maailmansotaa pystyttiin särkemään ja se tehtiin taitavasti hankkimalla mm. Kroatialle täysi itsenäisyys takaisin! Balkanin sodan suurimpia voittajia onkin Saksa, joka sai vanhoja liittolaisiaan irti Serbi-Jugoslaviasta ja niin, että media ei edes huomannut asiaa … KvG. Natokin on ollut tukemassa Ryssän toimia Tsetseniassa, valitettavasti! Presidentti Putin lähettää suosituskirjeen Suomen kansalle: Suosituskirja Suomen kansalle 1.

Ainakin olet mieltynyt siihen paljon, koska pelaat sitä kanssani tänään ja panoksena oma elämäsi. Et ole soturi, vaan jatkuva totaaliaseistakieltäytyjien kanssa veljeilevä ja heidän surkimusten surkea ja nyyhkyttävä puolestapuhuja vrt.

Lasku tulee maksuun pian ja korot lunastetaan vielä lisäksi pojallasi. Klaus Juutilainen on säälittävä ryssäläinen rutjake uhkaillessaan 11 vuotiasta viatonta poikaa: Presidentinkanslian tietotoimisto Hampaanvälit täynnä Halosen vitunkarvoja.

Myös Otto Auranen kommentoi: Tässä lienee hyvä tilaisuus pyytää Klausia lopettamaan oman pään sisäisten juttujensa kirjoittelu Tampereen Maan ystävien ja Tampereen yliopiston ylioppilaskunnan tasa-arvojaoston sp-listoille. Klaus, älä ole samanlainen pässi kuin Seppo. Alä käännä asiaa epäolennaiseen asian ytimestä. En ole kirjoittanut nyt kyseessä olevalla aksentilla yhtäkään sinne ja et löydä henkilökohtaisen tietokoneeni IP-numeroa sieltä?

Ehkä Lehdon vuosia kestäneihin spammeihin itse olen koneellani muutaman kerran vastannut, mutta en kertaakaan väittämääsi harrastanut. Aika moni on vastannut. Poliisitietojen mukaan Seppo Lehto oli pidätettynä perjantai iltapäivän kuulustelujen takia mm. Motiivit lienevät meille selviä. Lienee Tampereen yliopistolla vastuu siitä kenen käyttöön tietokoneen antaa; asiaa ei voi puolustella mitenkään, koska kysymyksessä on rikoksentekoväline ja näin Tampereen yliopisto myötävaikuttaa rikosasiaan.

Liekö siitä jopa sovittukin, ainakin sanoitta ilman todistettavia dokumenttejä? Otto Auranen liotau uta. Seppo Lehto ei ole mikään pässi vaan viestinsä ovat asillista miehitysvääryyden arvostelua. Klaus Juutilaisen vertaaminen puolestaan pässiin loukkaa pässejä. Myös Herra Jumala kommentoi: Tiineeksisaattamisesta ja pässiydestä Otto Auraselle Otto Auraselle tarkennukseksi — Mikäli Seppo Lehdolla olisi pässin kivekset niin hän olisi laittanut kaikki naimattomat naiset jo tiineeksi, … otto aurasen siskoa myöden lesbojakaan säälimättä.

Ruutta sisään ja hallelujaa, siinä olisi saanut kyytiä jo eduskunnan tunnetut lesboaktivistitkin oikein suursuomalaisten mällien saattamana. Mutta valitettavasti Herra Jumala ei ole kaikessa armossaan suonut kenellekään ihmisistä pässin laumapanoon tarkoitettuja siemenpusseja.

Herra Jumala — taivaassa ja maan päällä. Hiski Haapoja raportoi järkyttävästä kokemuksesta: Nettiurani pahimman järkytyksen koin lauantaina pohjoisamerikkaseminaarin jälkeen, kun y-lipaston päärakennuksen vierailijakoneella totesin, että vieressäni haiseva ryssänvastaisia viestejä Yahoo Maililla kirjoitteleva hyypiö oli itse Seppo Lehto, Mr. Kuka halvattu sen on opettanut käyttämään tietokonetta? Kiusallani avasin peräkkäin Setan, Venäjä-linkit ja rasisminvastaisia www-sivuja.

Sitten se vielä puhutteli minua ja ihmetteli miksi tämä on näin hidasta. Ihmettelin takaisin miksi kukaan käyttää moisia pellesysteemejä. Neuvo parempi, se sanoi. Sydän kylmänä ehdotin jotain unix-palvelinta kuten Saunalahtea.

Eivät onneksi kelvanneet kun ovat maksullisia. Suomen vapauttaja taitaa olla rahavaikeuksissa. Hiski Haapoja vastustaa vapaata tiedonvälitystä leniniläisessä hengessä.

Yliopiston koneet lienevät yhteiskunnan omaisuutta ja siten kakkien kansalaisten vapaasti käytettävissä Toivomme teiltä uusia ehdotuksia Ryssän-saatanan ulostamiseksi alueiltamme. Hiski teki syksyllä Seppo Lehdosta rikosilmoituksen — Huomio perättömäksi osoittautuneen.

Tunsin muuten kauan sitten koiran nimeltä Hiski, vaan sehän oli piski. Pillua koskaan saamaton Jutkusika Klaus Juutilainen Tesomalata ja maksutonta pillua koskaan saamaton ryssänhuorien kanta-asiakas Hiski Haapoja viettänevät lähiaikoina häitään Tehtaankadun edustajien läsnäollessa. Ihmiskunnan musta vihollinen paviaanikoira-Putin palvoo saatanaa Moskovan oblastin inhassa ja saastaisessa sydämessä Kremlissä.

Uskovaisuutensa ja kirkossa käyntinsä ristinmerkkeineen ovat pelkkää kusetusta. Tosiasiassa kyseisellä Tstsenian viattomien lasten teurastajalla ei ole muuta jumalaa kuin saatana. Ihmiskunnan olisi yhdistyttävä ja poistettava paha maailmasta! Ja sitä en vieläkään saanut selville, että miten mun sähköpostiosoite tuohon listaan päätyi? Mikäli kaiken julki kertoisimme, niin kävisi, niin ettemme mitään aikaansaisi, kun kaikkeen oltaisiin varauduttu. Mutta uusia ideoita ja toimintamalleja, sekä ilmottautumisia jopa itsemurhaiskuihin otamme vastaan.

Sillä syytteessä olit jo Ei venäjän opettajalla, jonka lanseeraa slaavilaisia tapoja ole mitään erioikeuksia verrattuna poliisiin tai merenkulkuhallituksen johtajiin.

Jos on syytteessä ei voi tehdä työtä ja käsittääkseni yliopisto kuuluu tähän selvitykseni mukaan. Sen korkein oikeus tarkistaa. Älä käännä asiaa; Teillä on jo yksi juttu syyttämättä minua vastaan toinen tulee asiasta, johon vastasin Mitä muihin juttuihin tulee, niin et ole Teemu Lahtinen ja jos sinulla on valtakirja niin muistahan se, että syyttämisjättämispäätöskin voidaan aktivoida uudestaan koskien Teemu Lahtista valtakunnansyyttäjän viraston kautta, jos tutut vakiintuneet kuvionne yhä jatkuu.

Lahtisen kohdalla en ole puhunut turhista rikosilmoituksista, paitsi että syyttäjä on todennut asiakirjat väärennöksiksi; siis se on juridinen päätös, joka kaatoi puolustuksesikin.

Kysymys on nyt hyvin aktiivi, koska Seppo Lehto on linnassa odottamassa uusi oikeudenkäyntejä ja Suomalaisuuden Liitolta on otettu valtion avut pois. Vähän pakko olla ottaa, jos ajatellaan, mitä olette ajaneet. Valtio olisi muuten pahassa välikädessä. Se joutuu myöös pahaan välikäteen, elllei tuomioita ala tulla lakeja rikkoneita kohtaan; niin itsehän katsot että et ole edes syytteessä, mutta se tarkistetaan korkeimmassa oikeudessa.

Ei jollakin venäjän opettajalla ole mitään erioikeuksia, jotka menee yli poliisien tai merenkulkulaitoksen johtajien. Halla-aho tässä on kysymys juridiikasta ei persoonista. Laki on kaikille sama. Maisteri Jussi Halla-aho ei edes itse tiedä tai ehkä paremmin ei kykene tunnustamaan, että on täysin syytettynä tuomioistuimessa täällä käydyn keskustelun perusteella.

Et tunnusta, vaikka kiertotien kautta mm. Minä itse tai todistajani emme voi päättää valitettavasti syyttämisestä hovioikeudessa, niinkun en siitä ottaako korkein oikeus asian ratkaistavaksi myöhemmin koskien Halla-ahon mm.

Tapaus ja prosessi laukeaa käräjäoikeuden päätökseen, jos syyttäjä ei syytä hovioikeudessa Jussi Halla-ahoa vastaan. Näin ei ole käynyt, vaan Jussi Halla-aho itse on kertonut, että hovioikeudessa tapahtuu … Nähtävästi on ollut olemassa syviä juridisia perusteltuja syitä jatkaa syyttämisprosessia edelleen ja pitää juttua vireillä hovioikeudessa; tuskin korkein oikeuskaan asian antaa mennä enää ohi, koska mm.

Halla-ahon väite, että hän ei ole syytteessä tuskin pelastaa häntä asiassa korkeimmassa oikeudessa, jollei Turun hovioikeus jo puutu asiaan aikaisemmin, vaikka en ole itse esittänyt tätä asiaa; esitän sen vasta korkeimpaan oikeuteen. Maisteri Jussi Halla-aho on edelleen kertonut, että häntä ei siis syytetä, mutta viitannut samalla, että Turun hovioikeus on toimittanut minun lisätodisteitani asiakirjoina Halla-aholle!

Miten tämä on mahdollista, että ilman syyttämistä hovioikeus toimittaa asiakirjojani Halla-aholle? Minun toimittamani materiaali jää pöydälle ja ei saa takuulla jatkokäsittelyä, jos Halla-ahon prosessi ei ole aktuaali ja hän itse syytteessä. Miten se ylipäätään voi olla tutkittavana, jos Halla-aho ei ole itse syytteessä?

Miten tämä on mahdollista, sillä jos hän ei ole syytteessä asia olisi ratkennut käräjäoikeuteen ja sen päätökseen. Varaudu jo siihen, että joudut selvittämään sen korkeimpaan oikeuteen, miksi et ole ollenkaan syytettynä? Virkamiehen estymissyyt on yksi vakava kohta, jos puhumme henkilöstä, joka tekee työtä yliopistossa, joka on valtion hallinnon alainen itsehallintoyksikkö.

Toiseksi mitä muihin vireillä oleviin juttuihin tulee, viittaan tässä mm. Mielestäni Teemu Lahtisen ja ko. Teemun kanssa palaamme asiaan. Kolmanneksi germaanisen palstan ylläpito; seuraamme asian kehitystä ja teemme siitä päätökset, joista emme kerro.

Kommandot eivät ikinä kerro, mitä he tekevät tai missä iskevät. Tällä kertaa keskusteluni päättyy tähän täällä ja lopullisesti ja kiitän myös ystävällisesti palstan ylläpitäjää paljon siitä, että hän on tarjonnut keskustelumahdollisuuden, mistä on nyt käynyt kaikille ilmi, että Seppo Lehto on toimitettu vankilaan, Jussi Halla-aho on edelleen syytteessä, Teemu Lahtisen tapausta harkitaan uudelleen puolestani ja Suomalaisuuden Liitto on menettänyt kaikenlaiset tukensa Suomen valtiolta.

En ole myöskään kiinnostunut ehdokkuuksista tms. Olen tehnyt tämän asenteeni aikaisemminkin selväksi ja ihmettelen, että nimeäni sotketaan mitä eriskummallisimpiin asioihin, mistä itse en ole ollut tietoinen. Brigitte Hamann kritisoi Pekka Siitointa: Niille nuoremmille Siitoimen kannattaja nuorukaisille, jotka kannattavat Pekka Siitointa synt. Tämän Suomen Valtakunnanjohtaja Pekka Siitoimen viimeksi tekemät ja hankkimansa lapset, ns.

Syy nykyisten kahden Siitoin lapsen yhteiskunnan pakko huostaanottoon on ollut se, että Siitoin ei ole pystynyt missään määrin huolehtimaan isänä tai edes huoltajana hankkimistaan lapsistaan kodissaan. Lisää tietoja Siitoimen lasten tapauksesta antaa lastenkodin vastaava matula kolumbus. Lisäksi aikaisemmin luvulla syntynyt Siitoimen esikoinen on tehnyt itsemurhan eli siis tappanut itsensä ja hänen veljensä käy jatkuvan säännöllisesti vankilassa istumassa lyhyitä vankilatuomioita tänään.

Vakuuttavaa huolenpitoa isähahmolta, mutta valitettavasti tällaiseenhan Siitoimen kannattajat ovat jo kotioloissaan lapsesta alkaen tottuneet esim. Suomen Sisun kasvavat nuorukaiset.

Itse asiassa Siitoimen kannattajat ovat täsmälleen samanlaisia psykiatrista hoitoa tarvitsevia traagisia yhteiskunnan rajatapauksia, kuten esimerkiksi suomalaisasiamies Olavi Koskela, joka on istunut vankilassa tuomion aikaisemmin siitä, että hän tuhosi polttamalla itse kokemiensa varakkaampien ihmisten omaisuutta; ilmeisesti kovastikin nauttien polttamisen pahanteosta.

Siis jonkin sortin pyromaani tämä Siitoimen fanaattinen kannattaja. Siitä tuli tietysti vankilatuomio muinoin ja vankilassa Olavi Koskela Pekka Siitoimeen tutustuikin. Pekka Siitoin on myös usein tai melko säännöllisesti haettu aikaisemmin putkaan poliisin toimesta, kun merkittäviä valtiovieraita saapui Turkuun.

Oikeastaan se oli toimiva käytäntö vielä luvulla. Siispä eipä pidä mitenkään sen enempää ihmetellä tällä hyvin useiden naisten tuntemalla taustalla Pekka Siitoimen ja hänen kannattajiensa yleisiä vieläkin jatkuvia edesottamuksia ja Pekka Siitoin lienee ollut se ratkaisevin tekijä, että Suomeen ei ole syntynyt mitään populistista oikeistoliikettä muiden pohjoismaiden ja Keski-Euroopan valtioiden tapaan.

Media on hyvin osannut manipuloida ihmiset tapaus Pekka Siitoimella. Miehellä, jonka kodin arvokkaalla paikalla eli kirjahyllyn lasikaapissa ovat sekä Leninin että Stalinin näköispatsaat meidän nähtävillä.

Brigitte Hamann jatkaa aiheesta: Pekka Siitoin on hyvin tunnettu satanisti eli Saatanan palvoja. Ei vielä tiedetä tarkkaan mahdollisista uhreista, mutta hän usein pitää mm. Siitoimella lienee vahvoja homoseksuaalisia piirteitä tai ainakin merkittävää taipumusta siihen, koska homoseksuaali mies piireissä häntä kutsutaan yleisesti aliupseeri-tumpiksi erittäin näkyvän lyhyen pituuskasvun takia. Pekka Siitoin kiinnittää näin ollen erityisesti miesten ulkomuotoon aina paljossa ja huomattavasa määrin poikkeavalla tavalla huomiota juuri subventoiden tällä tunteella omaa hyvin vajaavaiseksi kokemaansa omakuvaansa, ulkonäköään ja pituuskasvun lyhyyttään mm.

Sen huomaa jo Siitoimen toistuvasta homoseksualismiin viittavaasta sanavalinnasta kielenkäyttö tilanteissa. Natsismiin kuuluu myös homoseksualismi Pekka Siitoimen mukaan.

Psykologisessa mielessä asiaa on tutkinut syvemmin mm. Mielenkiintoista olisi tämä lahjakas naishenkilö saada keskustelemaan Siitoimen harjoittamasta satanismista johonkin erityiseen ajankohtaisohjelmaan. Kaupungilla minulle on myös RJL kertonut aikaisemmin, että Pekka Siitoimen julki satanismin laukaisi Trevor Ravenscroftin Pyhä Keihäs-kirja, josta Siitoin muinoin omasta mielestään lahjakkaasti päätteli ja vakuuttui, että satanismi on natsiliikkeen taustavoima ja tätä kautta Siitoin uskoi pääsevänsä henkilökohtaisesti mahtiin ja valtaan.

Tietojemme mukaan kirjan oli kirjoittanut entinen keskitysleirivanki ja se tuntuukin sitten hyvin sopivalta kuvaamaan Suomen kansallismielisiä, että tämän tuotantoisella vallankäytön oppi-lähteellä tai kirjalla valtaan aukeaa portti, abradaka dapra ja simsala pim, yhteisiä asioita hoitamaan ja järjestelemään. Mies on eläkkeellä oleva hylkiö, jota vastaavat kannattavat Suomen kansallismielisessä liikkeessä, joka identifoi itsensä hyvin tunnetusti rajastussa viitekehyksessä idän kansojen keskuuteen Udmurtiaan, Komiin ja Mariin.

Terävänä valtio-oppineena myös turkulainen Rami Leskinen on esittänyt mm. Seura-lehti joulukuun numero , että menestyvän kansallismielisen populistisen liikkeen synnyn on estänyt vain yksi henkilö eli juuri tämä Pekka Siitoin. No, eipä kait vain yhden miehen harteille näin paljoa tarvitse nyt taakkaa laittaa, vaan osan taakasta kantaa vastaavanlainen kansallismielinen yhteiskunnan kuona-aines, jolta puuttuu kaikki edellytykset joka miehen kykyyn edes hoitaa omat jokapäiväiset juoksevat asiat.

Olihan sentään Suomessa Veikko Vennamo, joka sai itselleen ns. Tämä Klasu on täysi runkkari! Tarkemmin vammainen runkkari, joka ei pysty runkkaamaan itseään! Suuri vanhinko tälle Klasulle, että vammaisena hän ei pysty ollenkaan runkkaamaan itseään, vaan joutuu turvautumaan toistuvasti Seppo Lehdon toimittamiin seksipalveluihin, jotka on suunnattu pääasiallisesti vammaisille ihmisille.

Klasu on kysynyt myös Jussi Halla-aholta naista, joka tyydyttää vammaisia ihmisiä, koska Halla-aho toimittaa venäläisiä naisia. Tampereen huorat tietävät tarkasti Klasun, sillä Seppo Lehto on kertonut asiat meille! Paljonko Klasu maksat, jotta emme paljasta sinua naisten ostamisesta runkkaamiseen?

Pekka Siitoimella on lisäksi yleinen rahapula ja eipä mikään ihme, että hän yrittää järjestellä itselleen rahaa täältä ja asiaa kannattaa tarkemmin tiedustella mm. Vehmaan ulosottovirastosta, jossa tapaus Siitoin tunnetaan karhulaskuistaan, mitkä ovat menneet ulosottoon siellä.

Seppo Lehdon kanssa tästä yhteydestä, mutta he ovat yrittäneet kääntää sen päinvastoin negatiiviseksi pilkaksi, koska Klasu ei ole lopulta suostunut mihinkään yhteistyöhön näiden yhteiskunnan hylkiöiden ja rikollisten kanssa. Tutkija Mari Kalliala on myös tutkinut yliopistotasoisessa Crime as a part of a political movement — työssään oppiaineenaan poliittinen tiede Pekka Siitoimen rikollista toimintaa, joka on liittynyt politiikkaan kiinteästi. Politiikassa Pekka Siitoin on rikollistaustainen vaikuttaja ja käyttää rikollisen eri keinoja.

Käsittääkseni Klasu pystyy yksin kummallakin kädellä ja erityisesti vasurilla käyttämään nyrkkirautaa sujuvasti niin, että pystyy muotoilemaan sekä Pekka Siitoimen että Seppo Lehdon naamat aivan uuteen uskoon yhdessä heitä hännystelevien kanssa. Tämä ei kuitenkaan liene ajankohtaista, mikäli tunnen Klasun ajattelukyvyn tai tavan toimia oikein; ei toimi rivisotilaala ja sen tavoilla.

Pekka Siitoin esiintyy yhä vain varusmies alipuseeri kersanttina; Pekka Siitoin on kirjoittanut aikaisemmin mm. Nämä hän yritti kaikin tavoin laittaa Klasun piikkiin muun spamminsa kanssa; kannattaa kysyä Siitoimen severiltä sitä, kuinka monta huomautusta hän on saanut tästä piirteestään ja kuinka monta kertaa hänen sivuiltaan on poistettu eri musiikkia, koska hänellä ei ole ollut oikeuksia soittaa niitä sivuillaan.

Näin ollen luultavasti Adolf Hitler-nimimerkkikin täällä esiintyneenä on lähtöisin Pekka Siitoimesta tai vähän tarkemmin Siitoimen ja Halla-ahon tietojen yhteensovituksen tuloksen näytteenä tietojen vaihdosta.

Hindenburg-nimimerkki, joka haluaa kriminalisoida germaanisen kulttuurin pohjalta esiintyvän viittaa myös Pekka Siitoimeen semminkin, kun hän viittaa siinä Klasun käsiin. Sekin on vakio homoseksualistin tunnusmerkki. Jussi Halla-ahon ja Pekka Siitoimen yhteistyökuvio ei ole mitenkään uusi, ideologisestikaan, sillä Pekka Siitoinhan oli keskeisesti mukana Kursiivi nimisen kirjapainon polttoprojektissa Helsingin Lauttasaaressa luvun lopulla.

Tiedot näyttävät vaihtuvan heillä keskenään. Tästä Lauttasaaren kirjapainon poltosta kommunistit kuittasivat hyvin suuret vakuutusrahat itselleen Seppo Lehtosen suorittaman tuhopolton jälkeen. Asiayhteydessä lähetettiin myös mm. Pekka Siitoin tuomittiin vuonna viideksi vuodeksi vankeuteen kommunistien kanssa juonittelujen ja vehkeilyn tuloksena ja siellä hän tutustui mm. Koskela oli myös pyromaani, joka poltteli menestyviksi ihmisiksi kokemien omaisuutta ja ilmeisesti kovin nauttien tekemisistä.

Siitoimen kaikki yhteistyökumppanit ovat olleet Koskelan tapaan etnisesti suomalais-ugreja, jotka eivät puhu muita kieliä kuin suomea Siitoimen tapaan. Pekka Siitoin pitää myös kartanonsa arvokkaimmalla paikalla kirjahyllyn lasikaapissa sekä Leninin että Stalinin näköispatsaita symbolina valmiudesta hyvään yhteistyöhön tämän saman porukan kanssa, mitä Jussi Halla-aho edustaa.

Viimeksi paikallisessa käräjäoikeudessa Siitoin oli tuomittavana pirtu-drokarina, joka otti vastaan mereltä venäläisten alkoholia, jota hän väitti maahan. Siitä hän sai tuomion, mutta pitää edelleen seinällään tauluja Venäjän keisareista. Niiden parissa sopii neuvetella venäläisten kanssa. Toivottavasti saatte Jussi Halla-ahon ja Pekka Siitoimen oikeuteen mm. Klasu lähestyy taas Väinö Kuismaa: Teepä rikosilmoitus Suomen Sisun eräästä yhteistyö peitejärjestöstä, joka on laittanut itsesi täysin hörhöksi psykjologiselle-palstalla.

Palstan ylläpitäjä on Jan Lassila ja osoitteet löydät sieltä ko. Olen informoinut muitakin joita nimitetään ko. Järjestö on saanut valtion apuja, mutta varmasti lakkaavat Suomalaisuuden Liiton kanssa, kun tuomioistuinkäsittelyyn meneviä rikosiloituksia tehdään. Valtion avut lakkaavat ikuiseksi ajaksi. Suomalaisuuden Liiton jutut ovat uskomattomia, kuten paroni von Rosen levitti tyypillistä perunarutto-kirjemyrkkyä Suomeen vuonna hävittääkseen suomea puhuvan väestön maasta.

Rahaliikenteessä he syyttävät mm. Suomen Waffen-SS yksittäiden miesten syytteiden eteenpäin vieminen mm.

Simon Wiesenthal-instituuin kanssa on vireillä yhdessä muiden Wiking passaridivisioona miesten kanssa jne. Tähän porukkaan soluttauti mm. Raimo Rosendahl, joka herjasi minua Waffen-SS miehille, jotka olivat kaikki yhteisesti koolla vuonna syksyllä. Siitä on monia todistajia ja harkitsen vielä rikosilmoitusta tät porukkaa vastaan ko.

Klasu Klasu jatkaa aiheesta: Nimittäin kyseessä on tarkasti ylhäällä laiton uhkaus, jonka Suomen Sisu tai sen jäsen järjestön puheenjohtaja vastaa uhkaislusta, jos tapahtuu anonyymina on tehnyt minua vastaan täällä ko.

Jussi Halla-aho ja päinvastoin , joka on tehnyt erityisiä palstoja minua vastaan ja viimeksi hän on vastuuosallisena uuteen germaaniseen palstaan, mikä on luotu samalla tavalla kuin aikaisempi Halla-ahon palsta. Huomattavaa on, että Halla-ahon ayyllistyy toistavasti asiaan eikä ymmärrä edes olevansa syytteessä! Rosendahl kuuluu sarjaan Teemu Lahtinen jne. En viitsi sanoa muita nimiä tässä sarjassa vain juridisista syistä. Mutta mahdollisessa oikeusprosessissa kyllä ilmoitan.

Hyvin kumma juttu tämä vammaisuuteni; ilmeisesti olen dalidomi, kivijalka jne. En tiedä, mitä tällä tarkoitetaan, muuta kuin kirjoittajan aivot ovat samalla tasolla kuin Seppo Lehdon vrt. Mukavaa olla everstin arvoinen. Edesmennhyt isänihän sattui olemaan juutti Marokon Kauhu pikkuserkku … siis sukututkimuksessa, ei huijausjutuissa. Suvussani on kyllä everstejä ja hyvin kuuluisia sellaisia.

Ilmeisesti olet sekoittanut minun muihin sukuni jälkeläisiin. En tiedä, mihin arvoon holsteinilainen junkkeri sukuni Suomen kansan ja asevelvollisuus armeijassa sitten lopullisesti rankataan? Järjestelmät kun ovat täysin eri ja ammattiarmeijan kanssa, joka käyttää ammattitermejä kehittymättömien kansanarmeija määritysten sijaan. Kysymyksessähän on kuitenkin täysin vakiintunut nimitys kulttuuri kansoissa, jotka eivät koskaan alistu Palataan oikeudessa asiaan!

Albrecht Mannersdorf uhkaa ugreja: Kuittaamme palstan tarkoituksen tällä armeija viestillämme; se on sitten heti suoraan kylmää terästä ja suoraan teräksen kylmästi sisään kohdatessamme mistään mitään muuta välittämättä. Sodan lait ovat tappaa tai tulla tapetuksi ja eiköhän Sisun totaalisen sodan julistajat tms.

Aika on ottaa oikeat aseet esiin ja katsoa juuri taistelun kautta tänään kuka on kuka sotilaana taistelussa, taistelussa, ei naurettavissa suomalais-ugrilaisissa kirjoituksissanne ja palstaleikeissänne vrt. Se on myös teidän pysyvä paikkanne kaatopaikka hautuumaan, jonne paska tumppi ruumiinne DNA-saastat anonyymeina kipataan ja puskutraktorilla hiekkaa päälle. Meillä on Suomen Sisun jäsenlistat hallussa ja olemme enemmän kuin kyllästyneet tämän järjestön täysin aiheettomaan jatkuvaan seppo lehtomaiseen suunsoittoon ja ja jatkuvaan häiriöön netissä vrt.

Tiedämme kaikki Suomen Sisun nimet ja verikostomme tulee saavuttamaan jokaisen paskan ja ajallaan nimilistoilta. Se on nyt suoraan kurkut auki, saatana keskenkasvuiset nilkit!

Me olemme fanaattisia sotilaita ja tätähän olette kerjänneetkin! Katsotaan kuka meistä on sotilas ja kuka pelkkä katteeton suunsoittaja! Te olette pelkkiä anonyymi ugreja, jotka yrittävät tarjota jatkuvasti ja väkisin kulttuuria ja kehittyneitä tapoja vailla olevaa maailmaa joidenkin pelle valtakunnan johtajien kanssa. Lopettakaa ajoissa tai Teidän sukulaisillekin ja jälkeläisille käy huonosti! Ugreja ammutiin viimeksi joukkohautoihin vuonna ja tämä voi toistua vielä; jos meistä on kiinni se toistuu, koska tulemme vastaamaan Teille teidän aiheettomiin kunnianloukkauksiin!

Lopettakaa vielä, kun ei ole mitään paitsi Seppo Lehdon pieksämisiä tapahtunut! Tuollaiset samanlaiset nuijamiehet löytiin kuolleena ja silpottuina jo Klaus Flemingin ritareiden peitsien terillä maahan kuolleena aikaisemmin.

Ruumiit kärrättiin suoraa kaatopaikalle. Niin käy nytkin tumppi-ugreille, suomalais-ugreille tänään. Lisäksi alamme levittämään välittömästi anthraxia eli pernaruttoa keskuuteenne eli samallalailla, kuten jo Paroni Otto Karl von Rosen levitti sitä sokeripaloissa Pohjois-Norjan suomalaisväestön keskuuteen vuonna Tämä sopii jonkinlaisena lopullisena ratkaisuna Teidän kohtaloon, koska halumme on päästä teisät täysin irti. Muuta vaihtoehtoa ei ole enää olemassa.

Muuten Siitoin, etkö pysty enää parittelemaan tuollaisella paskamahalla ja olet siirtynyt vakituisesti onanoijaksi?

Kirjoituksesi etymologia viittaa tähän. Meillä on hyvää lääkettä rasvaongelmiisi; kylmää terästä. Palaamme myös suomalaismies Olavi Koskelan kanssa asiaan vähän tarkemmin myöhemmin. Kukaan Teistä suomalais-ugreista ei ole turvassa ja ei missään. Ette pääse mihinkään karkuun, koska Teistä ei pidetä yhtään missään. Ette pääse karkuun enään! Boris Verikov kritisoi Lauri Oinosta: Lauri Oinonen kepuliripuli edustaa aivan oikein ryssäläistä paskanjauhajaa, jolla ei seiso ryssäläinen pukama lättäpäisessä jauhokasassaan Onko nähty omahyväisempää jaarittelua ja inttämistä kuin eilen Tervo ja Päivärintaohjelmassa, jolloin vastassaan oli pari liittolaistaan ryssäläisrintamasta.

Lauri Oinonen jorisi liikkumisvapauden rajoittamisesta: Boris Verikova kepuliryssien paljastaja. Laasko — ryssäloinen verraton, tsuhnien kusettaja siinä kuin päämiehemme paviaanikoira loinen toinen russakka torakkaa pahempi Iivana Tsetsenian kansanmurhaaja ja Tsetsenian, Suomen, Baltian, Saksan, Japanin ymv: SVYS ja Kepu ovat meidän saastaisten loisryssien parhaat kamut kautta aikain. Liisa Jaakonsaari demarilehmä ja Anneli Jäätteenmäki kepuli ovat toki verrannolliset kaikessa naiviudessaan.

Lisää vastaavia kepulidemariloisia eduskuntaan seuraavissa maalisvaaleissa , niin meidän Herramme Paviaanikoira Putin ja muut nauraen kiittävät. Leonid Willevich Laakso — ryssäloinen Tsuhnalandiassa. Fabris von Mayerhofer toivottaa hyvää joulua: Iloista ja rauhallista joulua itse kullekin! Toivottavasti onnellinen uusi vuosi vie Teistä monet asettamiinne realistisiin tavoitteisiinne. Onnittelemme Väinö Kuismaa merkittävästä saavutuksesta eli puolueen rekisteröinnistä Suomessa.

Olavi Mäenpäätä onnittelemme Turun vähempiosaisten voimakkaan toiminnan puolesta; lisäksi Olavi on tarjonnut merkittävän vaihtoehdon vihreiden edustamalle ekofasismille Turussa. Turkuhan on oikeastaan maamme keskus! Yhteiskunnan opettama suvaitsevaisuus on aina melko suhteellista ja selvästi vielä toistaiseksi kohdennettua.

Siinä mielessä terve kritiikki pakolaispolitiikkaa vastaan hyvin harkittuna on tervetullutta massatyöttömyyden aikana, jos ajatellaan työllisten osuutta kansalaisista. Protesti ei kuitenkaan kanna pitkälle, jos selvä järkevä ja hyvin ymmärrettävä vaihtoehto suunnitelma ei ole tarjolla. Sen täytyy olla myös kokolailla sopiva odotuksiin nähden. Nukkuvien puolueen herättäminen on hyvin vaativa projekti.

Siellä on kuitenkin ainesta, joka saattaisi anonyymeina hyödyttää. Turkkilaisten ja muslimien häirintää tai siihen kehoittamisesta en ole oikein ymmärtänyt täysin, missä on asian sisältö? Turkki on ollut mm. Osmaanit ovat olleet meidän germaanien luotettavia liittolaisia mm. I maailmansodassa ja paljon myöhemmin esim. Saksan nationalistien Udo Voigt on myös useasti ollut läsnä islamistien mielenosoituksissa amerikkalaista imperialismia vastaan tänään.

Kölnin-Kalifin tapaiset ilmiöt ovat vain rajatapauksia ja sen takia he ovatkin vankilassa; ko. Terve järki tässäkin mukana ei olisi pahitteeksi! Toisaalta positiivisena pidän myös sitä, että Suomalaisuuden Liitto menetti eri valtion tuet kokonaan pois, koska ovat hyökänneet toistuvasti toista kotimaista kultuuria vastaan.

Likaisemmaksi asian tekee vielä se, että ko. Liitto käyttää meitä viikinkien jälkeläisiä mm. Skånessa esimerkkinä siitä, kuinka ruotsalaiset kohtelevat myös huonosti tanskalaisia, vaikka he itse kohtelevat meitä oikeiden viikinkien jälkeläisiä Suomessa vielä paljon huonommin kuin Skånessa.

Hyvä, että valtio oli huomannut asian ja korjannut sen. Lisäksi liiton lanseeraamat valheelliset väitteet, että mm. Marika Tandenfelt ajaisi Suomen kielen poistamista eu: Tandefelt ei ole näin koskaan sanonut tai kirjoittanut.

Valtion edustajakin ovat nyt vihdoin älynneet selvästi riidankylväjät ja tulos on ollut sen mukaista. Ajoihan historoitsija Seppo Lehtokin mm. Snellmanin päivän poistamista maamme juhlapäivien joukosta. Poikkeuksiakin täytyy aina olla joukossa ja Te ette jaa hyvän joulun toivotuksiamme; Teitä, joka enemmän kuin hyväuskoisena hölmönä maksoitte Seppo Lehdon vapaaksi vankilasta äsken, odottaa samanlainen SB-erikoiskäsittely Speziall Handlung kuin itse Seppo Lehto koki lokakuussa aikaisemmin.

Lehto olisi muutenkin poispäässyt vankilasta kokemaan ko. SB-käsittelyn eduskuntavaalien tuntumaan keväälle keskuuteemme, mutta Lehtoa on jälleen kerran rangaistava asianmukaisesti.

Erityinen pääsiäisjuhla eli pashar-juhla odottaa tuloaan ja alkamistaan ja siinä tämä suomalais-ugrilainen juutalaisten kuninkaana ja Jeesus Kristuksena esiintyvä löydään ristille kuvainnollisesti. Ugrien ja juutalaisten mielipiteet ovat melko samanlaisia; käykääpä lukemassa Suomalaisuuden Liiton sivut niin näette asian itse. Heh … parhaimman tulkinnan antaa lokakuun tapahtumista suomalaisasiamies Olavi Koskela kotisivuillaan: Marokkolainen ihme kun ei Marokon Kauhu, joka olisi kiistatta toiminut samanlaisesti, mutta lopullisesti vielä eri tarkoituksessa kävi Seppo Lehdon kimppuun ja vaikka tämä marokkolainen oli mukamas ollut muukalaislegioonassakin Seppo Lehto hakkasi miehen heti siihen paikkaan.

Niin, totuus on kyllä varsin toisenlainen ja Lehto itse kävi Hatanpäällä tarkistuttamassa luunsa yms. Sen näkee sairaalan kirjoistakin. Miehen sen aikaisista viesteistä.

Vankilasta mies lähetti taannoin vetoomuksia siitä, että kaikki totaalikieltäytyjät pitää vapauttaa vankiloista. Totta on ainoastaan se, että poliisi eikä muukaan instanssi tutki tätä pahoinpitelyä. Siinä mielessä Seppo Lehto on kävelevä henkipatto! Eli, jos mies tulee vastaani pieksen miehen yksin siihen paikkaan ja myös henkihieveriin; eloon jäämisestä emme todella anna takuita tämän tyypin kohdalla. Siinä tulee heti varoituksetta nyrkkiraudalla päin näköä, kaasupistoolilla päin hengitystä ja lopuksi armonlaukaus Parabellumista tälle saastalle!

Ruumiin voi sitten toimittaa kaunpungin puhtaanapito laitos anonyymina kaatopaikalle myöhemmin. En tiedä ovatko nämä ko. Ainakin molemmat hokevat tämän liiton lauluja toinen sivuillaan ja toinen viesteissään. Lehto pyysi ja kerjäsi ko. Liittoa maksamaan hänet ulos vankilasta ja toimittamaan kuitit hänelle.

Siinä tämä isänmaallinen mies, jonka isänmaallisuus Venäjän suurlähetystö matkoineen ja keskustelu sisältöineen tullaan detaljeineen paljastamaan alkavassa oikeudenkäynnissä tätä Kurun apinoista polveutuvaa hylkiötä vastaan. Poliittinen turvapaikka hakemus Viroon!

Palaamme lakituvassa asiaan näiden kavereiden kanssa pian. Carl von Clausewitz kommentoi: Juutilainen, toivo joulupukilta vahvempaa lääkitystä. Minä sentään luin koko Clausewitzin jo alle vuotiaana, joten älä esiinnyt DNA-sekasikiö sivari minään sotilaana tai vastaavana, koska et sellainen ole, etkä siksi tule, eikä perimäsi siihen viittaa ugri poikanen!!! Kaverisi Ronnie Hautala hoidellaan kuin Karparanta kuin tavoitetaan. Toivottavasti menet hakemaan nyt jo lähetyskieltoa esimiehesi Teemu Lahtinen tapaan kaikkia ugrien syntymästään DNA-vikaisia mileikuvitus persoonia kohtaan!

Sotilas omaa sukua Franz Felix von der und zu Reitterheim. Pamppua perseeseen ja peräruiskua kuolleen ryssän oraalilutkutuksen jälkeen. Launis Peter Klaus von Heydmann vastaa: Seppo Lehdon, Ronnie Hautalan yms. Kohtalonne kuin Karparannan eli mitä tapahtui turussa jouluna ? Ehkäpä Karparannan vuokralainen Hautala kertoo? Kuvainnollista on jo se, että Lehto on hakenut poliittista turvapaikkaa Virosta!!! Siellähän ne perlkuri tovat olleet aina!

Juoskaa hakemaan jo lähetysmiskieltoa niinkuin Teemu Lahtinen, esimiehenne, ennenkuin piiskamme teidän hengiltä! Käsittääkseni ugria sönköttävät ugri-tumpit eivät koskaan edes olleet viikinkejä. Punakaartiin sentään osasisvta ryssän vierelle mennä, kun saivat itsenäisesti päättää. Yksi unohtui … tämä ugria koko ajan sönköttävä alle vuotias Ronnie Hautala, jonka vuokraisäntä Karparanta hoideltiin pois päiviltä!

Kai luitte Turun Sanomia vuosi sitten? Mistäs muualta kuin Suomen Sisusta tämä sotamarsalkka Rommelina esiintyvä mies tulee? Taitaa käydä samallailla kuin Rommelilla; tee itsemurha vai tapamme Teidät niinkuin Karparannan! Karl Heinrich von der Dorfin lisäys: Ai perkele, kun udmurtti-ugrit saadaan kiinni, niin veri virtaa korkojen kanssa. Ai perkele … siinä ei paljoa jotkut seppo lehdot ja ronnie hautalat hillu. Siis tosia maailmassa, ei missään joka pojan verbaali paska-netissä.

Siinä saatte herjanne korkojen kanssa, jos hengissä selviydytte, mitä epäilen, kun Karparantaa ajattelen, Ronnie Hautalan vuokraisäntää! Paikkanne on siellä, missä esi-isänne elivät eli Venäjän aroina apinoiden serkkuina! Karl Heinrich von der Dorf CharleMagnen aatelia. Fritz von Mayershird ja uusi turvallisuuspalvelu: Syyt siihen ovat olleet hyvin moninaiset ja syiset.

Varsinainen kohde turvallisuuspalvelussamme on tietysti ensisijaisesti pohjoisen Itä-Preussin tilanteen aktiivinen seuranta ja siellä jo olevien saksalaisten kaiken kattavasta mm.

Olemme osaksi erikoistuneet yritysvakoiluun, mitä Venäjä ja heidän liittolaiset pyrkivät harjoittamaan saksalais omistuksessa olevissa yrityksissä mm. Tätä tapahtuu aktiivisesti mm. Suomessa, mutta emme lähde kertomaan tietenkään asiasta, miten se tapahtuu. Maan mukaan sellaisia joukkoja ei voida edes pitää ellei Venäjä ole asiassa mukana, saati sitten turvallisuuspalvelua, joka erikoistuisi asiaan. Toimimme yhteistyössä Itämeren alueen taloudellisten ja poliittisten päättäjien kanssa; heidän kanssa, jotka eivät ole kytköksissä itään.

Lähtökohtana on samalla ollut Saksan-Ranskan suurvalta — akselin yhä voimistaminen ja varsinkin meillä Euroopassa! Turvallisuuspalvelumme toimii siis suurvallan hengessä ja sen kaikin keinoin; sen perusta on myös poliittinen eli kattaa piirit, jotka eivät ole olleet sidoksissa Venäjään ja näin ollen ovat meidän kannalta turvallisuuspoliittisesti epäluotettavia. Tämä on tärkeätä ja ensisijaista ja määrittää toimeksiannot, mitä otamme vastaan. Turvallisuuspalvelutyömme kattaa koko ammattialan eli tiedustelu, vakoilu, sabotaasi, eri kansantalouksien horjuttaminen, kommandoiskut jne.

Valikoimat ja keinot ovat moninaiset. Ajan hengen mukaan me myymme myös palvelujamme asiakkaille, mutta vapaaehtoisuuttamme annamme ilman maksua mm. Se, joka tarvitsee laajaa ammattiosaamista tietää jo, mistä myöhemmin kysyy.

Työkielemme on saksan kieli, joka on myös alueen suurin kieli. Anneli Jäätteenmäki lähestyy äänestäjiä: Lupaan jakaa vittuani kaikkia kepulivittuani äänestäneille hölmöille kaltaisilleni ryssännuolijoille … muistakaa ottaa liukasteita mukaan tuohivittuni ei veny aina ja kaikille, jollei kavarit otsen harasoo ruski Muistakaa kuitenkin että kepulikirjalaiset pääsevät ensiksi nylkyttämää kepulia ja saastaista ryssävittuani.

Olkaa hyvä ja liittykää Kepun jäseniksi. Anneli Jätemäki Suomen Ryssäläinen Keskusta. Valtakunnansovittelija tuomitsee kepuloisten ja erkki. Me kepuhuorat haistatamme mädännysvittuamme erilaisille valtakunnansovittelijoille ja ns.

Meidän Keskustapuolueemme on maamme ryssäläisin puolue ja tulemme tekemään kaikkemme säilyttääksemme asemamme siinä ja kansakuntamme ryssittämisessä. Tämä on kestävä osoitus K-linjastamme. Vastuu on teidän rakkaat äänestäjät ja uskolliset ryssäläiset luteemme KGB-Keskusta linja on vankkumaton, niin kauan kuin Te haluatte.

Anneli Jätemäki Keskustapuolueen pj. Oletkos Anneli siivonnut jo vittusi? Vladimir Putin Tunnettu sotarikollinen. Miehitettyjen Alueiden Liitto kommentoi: Saastainen Ryssäkoira kuriin ja kansainväliset pakotteet voimaan, kiitos 1 miehitetyt alueet takaisin 2 sotarikolliset oikeuteen MAL r. Mikä ettei, mutta kun te tsuhnat rakastatte minua kuten Stalinia, taitaisitte itkeä pillittää, jos nyt joutuisin vaikka tyräleikkaukseen.

Me jatkamme teidän kusetustamme ja kansanmurhaa, ottaen välillä tsetseenipoikia takaa, niin että reikä repeää. Vladimir Putin tunnustettu sotarikollinen. Heydrich von Richhoffen julistaa germaanisen joulurauhan: Täten julistamme germaanisen joulurauhan, jonka aikana kaikenlainen germaanien ja muiden kansallisuuksien välinen kritiikki ja riidanpito on kielletty.

Joka tätä rauhaa rikkoo, ragaistakoon angarimman mukaan siten kuin germaaninen tapaoikeus määrää. Joulurauha on voimassa koko germaanisen Yule-juhlan ajan uuden vuoden toiseen päivään asti. Tällöin rauha lakkaa ja astuu voimaan uuden vuoden lupauksemme, jonka mukaan tulevana vuonna germaanista kansanosaa herjaavien ääriugrien suut tukitaan lopullisesti.

Uhkaukset on sanottu, nyt siirrymme toimintaan. Erityisesti helmikuun alkupuolella vapautuva Korkeimman Oikeudeen vankilaan passittama häirikkö saa kokea germaanisen tapaoikeuden toteutumisen heti vankilan portilla.

Olli Orkoneva analysoi Lehtoa: Ei Seppo ryssiä vihaa. On aivan yksi lysti millä keinolla hän saa julkisuutta. Menisi venäläisten puolelle aivan samalla lailla, jos vain joku vain paremmin uskoisi, että Seppo on olemasasa. Vuoden kgb-palkinto Olli Orkonevalle — Otto-Wille Kuusinen mielessämme Väitteesi on tyypillinen 2-teräinen osatotuus kgb-tyyliin: Vuonna Stalin käytti samaa metodia väittämällä että uudella Karjalaissuomalaisella punaisella Suur-Suomella yhdistetään kaikki suomalaiset, tarkoittaessaan vallan muuta.

Seppo Lehto — tie totuus ja elämä http: Koska me demariloiset ja heidän yhteistyökumppaninsa haluamme nuolla kieli pitkällä saastaista Ryssää … ja unohtaa Tsetseniaan kohdistuvan kansanmurhan … rauha on maassa kun viimeinenkin tsetseeni on tapettu. Suomen kokoomuksen ja kepulien tilanne ei liene karehdittavampi? Miehittäjä-Ryssännuolu ei lopu vaikka kanki olisi persiissä? Seuraavissa vaaleissa asetamme taas runsain mitoin ryssänlipukielen omaavia ehdokkaita Anneli Jäätteenmäen haisevan ja tautisen kepulivitun houkuttelemina.

Johannes Viroloinen Ex-kepulienjohtaja ja tunnettu Ryssänlipukieli. Lehto lähestyy kaupunginvaltuutettu Matti J. Mehän tunnemmekin Matti J. Mäkelän kanssa toisemme jo vuodelta saakka. Säälin jo tuolloin miestä, kun juoksi kuin päätön kana pitkin Hermiaa ja huuteli kuin mielitautinen: Tuolloin Hermiassa oli tilaisuus Pestiläisille. Suominen asuu nykyyään Floridan suomalaissiirtolassa.

Minä hyvästä sydämmestäni laitoin isomman pestin pohdittavaksi ko. Mäkelältä oli irronnut jokin kgb-ruuvi tmv: Ystävällisesti Seppo Lehto Ei kepu, ei puolueloikkari, eikä pätkä. Hilma on stereotypia määräilevästä ja toisinaan kevytkenkäisestäkin kotirouvasta, jonka mielipuuhia ovat ostoksilla käyminen, juoruaminen ja kodin sisustaminen.

Hänen nalkutustensa tavallisin aihe on hänen aviomiehensä oletetut avioliiton ulkopuoliset suhteet. Armas Paskiaisella on tapana tuoda kesäisin vaimonsa ja poikansa lähtiessä anoppinsa luokse lomamatkalle aviosänkyynsä rakastajattarensa, joka on jokin kaunis vaaleaverikkö.

Toisinaan on nähty suorastaan suomalaisesta sotahistoriasta ammentavia pornograafisia panoraamoja [1]. Kesäromansseilla on tapana jäädä lyhytikäisiksi, sillä naisystävät kyllästyvät Paskiaiseen hänen huonojen käytöstapojensa vuoksi tai siitä syystä, että vaimo palaa kesken lomamatkan kotiinsa hakemaan jotakin unohtunutta matkatavaraa ja yllättää hänet itse teosta.

Paskiainen on työskennellyt erilaisia yhteiskuntaluokkia edustavissa ammateissa ruotsinkielisten uutisten ankkurista kilpahiihtäjään ja tähtitieteilijään, mutta useimmiten hän on vain tavallinen proletaari, kuten konttoristi tai juoksupojan apulainen.

Hänen porvarilliset esimiehensä ovat varakkaita, sikaria tupruttelevia kapitalistipamppuja, jotka on kuvattu kaunaisesta sosialistisen realismin näkökulmasta. Armas Paskiainen tai Armas Paskiaista muistuttava uskonnollisen virantoimituksen puitteissa toimiva henkilö on myös pyrkinyt indoktrinoimaan nuorisoa kristinuskon propagandan mukaiseen maailmankuvaan, mutta yritys on päättynyt masturbaatioon.

Armas Paskiainen ei ole paras mahdollinen isä pojalleen. Hän itse pyrkii parhaansa mukaan suojelemaan lastaan alkoholilta, seksiltä, väkivallalta ja kaikelta kapitalistiselta pahuudelta, mutta näyttää itse huonoa esimerkkiä juoden, kiroillen ja katsellen naisia halventavia lehtiä.

Paskiaisen lempilukemistoa näyttäisivät olevan pamfletti " Aku Ankan kauhunhetket Pekingissä " ja pornolehti Kallu, jonka nimi on yhdistelmä todellisten miestenlehtien Kalle ja Jallu nimistä. Joskus Paskiainen on antanut jälkikasvulleen ruumiillista kuritusta ja hän menettää malttinsa todella helposti.

Jälkeläinen imee vaikutteensa muita teitä pitkin ja hän on tietoisempi "maailman pahuudesta" kuin Armas Paskiainen tietää tai uskottelee itselleen. Armas Paskiainen ja hänen poikansa kavereineen on piirretty eri tyylillä kuin sarjakuvan useimmat muut hahmot. Suurin osa Paskiainen-stripin kertakäyttöisistä sivuhahmoista on piirretty hyvin realistisesti, ja heidän ruumiinsa mittasuhteet ovat samat kuin oikealla ihmisellä.

Itse sarjakuvan päähenkilö on sen sijaan piirretty siten, että hän ulottuu muita hahmoja korkeintaan vyötäröön saakka.

Paskiaisella on eräänlainen pitkänmuotoinen "kuono" ja hänen päänsä on noin kolmasosa koko vartalon pituudesta. Kummallista kyllä, Paskiaisen asunnon kaikki huonekalut ja käyttöesineet ovat hänelle niin kuin sarjakuvan muillekin henkilöhahmoille juuri oikean kokoisia.

Eläinseksi hemmo paskiainen -

Uuden maailmanjärjestyksen järjestely on menossa tuon sodan nimikkeen alla. Ranska sai nauraa voittajien puolella. Joulurauha on voimassa koko germaanisen Yule-juhlan ajan uuden vuoden toiseen päivään asti. Eeva-Kaisa Kettunen lähestyy Lehtoa: Neuvo parempi, se sanoi. Muistikatkosten vuoksi Juha Puuronen ei ollut muistanut mihin saamaansa käyntikorttia käytetään, vaan oli pyyhkinyt kädessään olevaan eduskunnan käyntikorttiin vielä supistelevan anuksensa. Pietari rakennetteen paikalleen venäläisen imperialismin levittämiseksi ja sitten sen turvallisuutta ruvettiin puolustamaan; moraalisesti Saksan ajatus neutralisoida venäläinen imperialismi taannoin on ollut muinoin tarkalleen moraalisesti ja historiallisesti oikea, kun se on alkanut uhkaamaan Eurooppaa ja näin ollen indoeurooppalaisia alueitamme. Me kiitämme toveri Klaus Petri Juutilaista Moskovan oblastille tekemistään palveluksita. Jussi Halla-aho ja päinvastoinjoka on tehnyt erityisiä palstoja minua vastaan ja viimeksi hän on vastuuosallisena uuteen germaaniseen palstaan, mikä on luotu samalla tavalla kuin aikaisempi Halla-ahon palsta. Allekirjoittanut eläinseksi hemmo paskiainen herra Seppo Lehdon vaatimusta saada mielipidevangin status Suomessa ja turvapaikka Virossa.

0 responses on “Eläinseksi hemmo paskiainen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *