Estonia web kamera seuraa

estonia web kamera seuraa

Klikkaamalla hae- painiketta aukeaa lista halutuista tapah tumista. Erityisesti kulttuurin ystäville tapahtumahaku on erittäin hyödyllinen. Muut pääryhmät ovat vapaa- aika, ruoka ja juoma, majoitus ja liikenne sekä ostot ja palvelut. Jokaisessa pääryhmässä voi hakua myös tarkentaa.

Esimerkiksi ryhmästä majoitus ja liikenne löytyvät kaikki Viron hotellit tai sieltä voi etsiä vuokra- autoa. Lisäksi porttaalista löytyy Tallinnan kolmen päivän säätiedot, hakumoottori porttaalin koko sisältöön, laiva- ja len toaikataulut, hyödyllistä matkailu- ja yleistietoa Virosta sekä pieni tulostetta va suomi- viro sanakirja sekä kätevä valuuttalaskin.

Helppokäyttöinen sivusto on heti avaamisestaan läh tien kiinostanut niin suoma- laisia matkailijoita kuin virolaisia ilmoittajia. Tällä hetkellä Viroinfon sivuilla käy yli 10 yksittäistä vierailijaa kuukaudessa, kertoo Janno Bremann Viroinfosta.

Käyttäjille ilmainen Viroinfo elää ilmoitustuloilla. Perustiedot eli nimi, osoi te ja puhelinnumero ovat kaikille 4 Lisäksi erikseen avautuvalla kartalla on merkitty yrityksen sijanti. Lisätietoa käyttäjälle jaetaan myös help polukuisten ikoneiden avulla. Pienemmille yrityksille sivustomme tarjoaa erittäin edullisen keinon olla läsnä netissä.

On paljon yrityksiä, jotka muita kotisivuja eivät kaipaakaan, sanoo Janno Bremann. Tulevaisuuden hankkeina Viroinfon tekijöillä on luoda turisteille mahdollisuus tilata tietoja kännykkäänsä silloin kun he ovat jo matkalla Virossa. Lähes kaikki suomalaiset voivat käyttää nettiä kotimaassaan. Matkoille tietokone kuitenkin otetaan harvoin mukaan, mutta kännykkä lähes aina. Kysymykset heräävät usein paikan päällä. Esimerkiksi tekstiviesteillä voisimme ker toa suomalaisturistille vastaukset, jatkaa Bremann.

Myös mahdollisuudesta asentaa merel- le suunnattu web- kamera ollaan keskus teltu. Kamera voisi olla myös asennettuna Tallinnan Raatihuoneen torille. Näin mat kailija voisi katsoa omalta tietokoneeltaan ennen matkalle lähtöään myrskyääkö meri tai sataako Tallinnassa lunta. Tekijöillä on myös suunnitelmia rakentaa sivuille varauskeskus. Jo nyt voi joista kin Tallinnan hotelleista varata Viroinfon kautta itselleen hotellihuoneen. Lisäksi virolainen Piletilevi- lippuvarauskeskus tullaan lähiaikoina linkittämään sivuille niin, että suomalaisturisti voi jo koti maassaan varata pääsyliput haluamaansa tapahtumaaan.

Aihealueittain vaihtuvat The Baltic Guide - lehden artikkelit antavat haluk kaille mahdollisuuden tutustua syvälli semmin naapurimaamme elämään. Viroinfon sivuilta pääsee myös helposti lukemaan The Baltic Guiden vanhoja ja uusia online- numeroita. Timo Huttunen] Ja kaikkea saa Ritzistä Bel -Etage on Tallinnassa toimiva revyteatteri, joka avasi ovensa vuosi sitten marraskuussa. Toimintakaudellaan teatteri on paikannut maassa vallinneen puutteen: Se on Tarton kaupunginmuseon sivutoimipiste ja sijaitsee osoitteessa Riia mnt.

Kuluttajalla suoja myös Virossa Virossa toimii kolme erilaista organisaatiota, joiden puoleen pettynyt kuluttaja voi kääntyä. Voit hallita tietojasi ja Ylen lähettämiä viestejä omassa profiilissasi. Uudet käyttöehdot näet täältä.

Voit tutustua tietosuojalausekkeeseen tästä. Jos linkki ei aukea, yritä avata toisella selaimella. Kameroiden toiminnassa saattaa olla myös häiriöitä tai katkoksia vain väliaikaisesti. Jos Sinä tiedät jonkin hyvän linkin, laita meille palautetta ja lisätään se listaan! Pyrimme päivittämään listaa aika ajoin. Yle Luonnon kevään livekamerassa nähdään vaivaishiiripariskunnan elämää Korkesaaressa.

Saako pari poikasia, entä mitä muuta kiinnostavaa voimme oppia tämän Suomen pienimmän jyrsijän tavoista? Katso ja lue lisää vaivaishiiri-livestriimistä!

Luonto livenä omalla ruudulla. Perinteisesti hoidettu niitty on perhosten ja pölyttäjien paratiisi. Myös ihmissilmä nauttii perinteisestä maalaismaisemasta laiduntavine lehmineen. Nämä näkymät ovat katoamassa Suomen kartalta, niiden osuus on kutistunut alle prosenttiin sadan vuoden takaisesta. Perinnemaisemien kadotessa katoaa myös niistä riippuvaiset kasvit ja hyönteiset. Niittyjen metsittymistä vastaan taistellaan lehmien ja lampaiden avulla.

Ohjeet lammikon, lahopuuaidan ja kivikon tekemiseen. Houkuttele pihallesi eläimiä rakentamalla sinne lammikko, lahopuuaita ja kivikko. Täältä ohjeet luontorikkaan pihan tekemiseen.

Metsä kuului lapsena presidentin jokapäiväiseen elämään. Yli 20 lasta lähti metsäretkelle. Espoolaisen Keinumäen koulun oppilaiden mukana retkeili tasavallan presidentti Sauli Niinistö, joka toimi tapahtuman suojelijana. Ploggingista enduroon - mitä kaikkea voi olla metsäsuhde? Yrittäjä Kristiina Komulaisen lapsuudessa metsä oli yksi suuri leikkikenttä.

Se oli paikka missä sai remuta, seikkailla ja puuhata kaikenlaista jännittävää. Millainen on Kristiinan metsäsuhde tänään? Seuraa suoraa vaivaishiiri-liveä vuorokauden ympäri! Vaivaishiiret Justiina ja Jesper ovat Yle Luonnon tämän kevään livekameraeläimiä. Korkeasaaren eläintarhassa asustavaa pariskuntaa poikasineen voi seurata suorana striimilähetyksenä vaikka vuorokauden ympäri.

Luonto-Suomen asiantuntijat neuvovat tunnistamaan lumijälkiä. Eläinten lumijälkien tunnistaminen on vaikeaa jopa ammattilaiselle. Lue asiantuntijoiden vinkit lumijälkien etsimisestä ja tunnistamisesta sekä siitä, miten lumijälkiä kannattaa taltioida. Äänestä Yle Luonnon Instagram-kuvista ujoin ja notkein eläin. Pussailevia oravia, krapulaisen näköisiä pöllöjä, puun takana piilottelevia karhuja — Suomen luonnossa elää uskomattoman upeita eläimiä! Nyt saat valita Yle Luonnon Instagramiin jätetyistä kuvista ujoimman, notkeimman ja tyylikkäimmän eläimen.

Hienot dokumentit saimaannorpasta ja harmaahylkeestä. Luontokuvaaja Juha Taskinen on yksi Suomen näkyvimmistä saimaannorpan suojelijoista ja puolestapuhujista.

Työ hylkeiden kanssa on tuonut Taskiselle lisänimen: Taskisen kuvaamat luontodokumentit näyttävät saimaannorppien ja harmaahylkeiden salattua elämää. Suloisten pullukoiden maailma on toisinaan myös armoton ja vaarallinen. Digitaalisuus teki meistä kaikista luontovalokuvaajia. Kuinkahan moni meistä pitää päivittäin kameraa mukanaan ja ottaa kuvia havainnoistaan, ainakin joskus? Harrastajien määrä alkoi kasvaa jo luvulla luonnonsuojeluaatteen aktivoitumisen mukana, mutta vasta luvun digiaika on tuonut harrastuksen kaikkien ulottuville.

Bland annat viggar, 70 knölsvanar, många skäggdoppingar, olika sorters gäss och hägrar samsas på Stadsfjärden utanför Ekenäs. Men mängderna är ändå mindre än normalt för årstiden. Kölden som plågat Europa under den senaste månaden har lett till ett nytt sorts problem i Bulgarien.

Storkar som inte kan flyga på grund av frusna vingar har påträffats i landet. Ny studie kartlägger konkurrensen om fiskresurserna. I Finland och i Europa förs en laddad debatt kring frågan huruvida sälar, fiskätande fåglar och människan konkurrerar om fisken i havet. Kun Anne Matoniemi meni reilu kaksi vuotta sitten nukkumaan, ei hän tiennyt heräävänsä veitseniskuihin.

Anne selvisi ex-puolisonsa öisestä puukotuksesta hengissä, mutta henkiset traumat ja aivovamma jäivät. Nyt Anne haluaa puhua kokemuksistaan, jotta jokainen lähisuhdeväkivallan uhri uskaltaisi hakea apua ajoissa. Suomen eka tubettaja Olivia on jälleen pulassa. Sisututkija Emilia Lahti lähti testaamaan suomalaista sisua käytännössä juoksemalla yksin kilometriä Uuden-Seelannin halki. Ampiainen ja mehiläinen menevät helposti sekaisin. Karvaisen kimalaisen tunnistaa helpommin. Mutta tunnistatko sen pelkän äänen perusteella?

Ulos luontoon Kevätseurannassa autetaan tänä vuonna luontoa. Tänä keväänä Ulos luontoon Kevätseurannassa autetaan luontoa. Listalla ovat ainakin vesilinnun pesälautan rakennus, rannan siivoaminen ja kevätniityn kunnostus.

Sinäkin voit auttaa luontoa osallistumalla talkoisiin! Näin asiantuntijat vastasivat lasten luontokysymyksiin. Yle Radio Suomen Luontoillassa pohdittiin tällä kertaa lasten lähettämiä kysymyksiä.

Kuvalliset kysymykset tulivat Raaseporista, Fiskarin alakoulun 2. Aurinkoisena kevätpäivänä luonnosta löytyy monenlaista ihmeteltävää. Kuinka laavu ja makuupussi liittyvät Jutta Gustafsbergiin? Siinä kaksi asiaa, joiden ei ehkä uskoisi kuuluvan julkisuudessa aina huippuhuoliteltuna esiintyvän entisen fitness-urheilijan ja hyvinvointialan yrittäjän Jutta Gustafsbergin suosikkeihin.

Minna Pyykkö ja Pirkka-Pekka Petelius laittavat itsensä likoon uusissa jaksoissa. Riku Lumiaron piha on hallitun hoitamaton luontoparatiisi. Kaupungissakin voi asua luonnon keskellä.

Espoossa omakotitalossa asuva biodiversiteettiasiantuntija Riku Lumiaro on muokannut kotipihastaan eläimiä kuhisevan luontokeitaan. Rikun vinkeillä pääset alkuun oman pihan suunnittelussa. Linnunlaulun tärkein tehtävä on ilmoittaa reviiristä. Pienestäkin linnusta saattaa lähteä niin kova ääni, että se voi kuulua jopa kilometrien päähän. Hyvä lauluääni kertoo myös koiraan hyvästä kunnosta ja naaras valitseekin usein parikseen parhaan laulajan. Pilkkihaalarit ja eväät tulevat tarpeeseen, kun Minna Pyykkö valmistautuu Linnunlaulujen aamun Euroopan laajuiseen radiolähetykseen, The Dawn Chorus.

Pian kymmenet linnut aloittavat konserttinsa Hyvelänjärven peltoalueella, mutta yön vaikuttavimman äänen päästää kuitenkin nisäkäs! Kun ei jätä roskia maahan, ne eivät päädy mereen.

Meriin päätyy huolestuttavia määriä muoviroskaa. Rantojen tavallisin roska on tupakantumppi ja sekin sisältää muovia. Tuulen ja sateen mukana roskat voivat päätyä mereen kalojen ravinnoksi ja lopulta myrkyksi omalle ruokalautaselle.

Asialle voi todellakin tehdä jotain. Testaa tietosi muurahaisten ihmeellisestä maailmasta. Muurahaisten maailma on kiehtova ja ihmeellinen.

Ne ovat järjestelmällisen ahkeria uurastajia, jotka lypsävät ravintoa ja huolehtivat jälkeläisistään, mutta myös ryöstävät, tappavat ja taistelevat. Jääkaudet murjoivat ja muokkasivat Suomen maaperää.

Suomi on ollut vuosimiljoonien aikana useita kertoja paksun mannerjäätikön peitossa. Jääkaudet murjoivat ja muokkasivat Suomen maaperää, siirsivät ja siloittivat kiviä sekä kallioita.

Paljasta sisäinen geologisi ja testaa, tunnistatko jääkauden jäljet Suomen luonnossa. Tule mukaan Mennään metsään -polkujuoksukiertueelle. Neljäkymmentä kansallispuistoa, kuusi kuukautta aikaa. Mennään metsään -kampanjan polkujuoksukiertue kulkee Saaristomereltä Lemmenjoelle ja kutsuu kaikki mukaan upeaan suomalaiseen luontoon. Metsässä mieli lepää ja se on suomalaisten suosituin liikuntapaikka.

Kiuru on hieman kookkaampi kuin punatulkku mutta pitkänomaisempi. Höyhenpuku on päältä mustankirjavan harmaanruskea ja alta valkoinen. Kellertävässä rinnassa on mustia viiruja ja silmäkulmassa valkoinen juova. Laulu on kiihkeää, minuutista toiseen ryöpsähtelevää liverrystä. Talitiaisen kokoinen peippo on päältä harmaanruskea.

Tummalla siivellä on kaksi valkoista juovaa. Koiraan alapuoli ja pääsivut ovat ruskeanpunaiset, naaraan vaaleanharmaat. Ponteva, lopuksi nouseva laulunsäe kestää 2—3 s. Punarinta on äärimmäisen yleinen Lapin eteläosia myöten. Talitiaisen kokoinen ja palleromainen punarinta on selkäpuolelta ruskea ja alta likaisenvalkoinen.

Aikuisen rinta ja naama ovat ruosteenpunaiset. Nuoren yksilön rinta on poikkijuovaisen kellanruskea ja selkä keltapilkkuisen ruskea. Laulu on korkeaa, haurasta visertelyä, jossa on lyhyitä taukoja 10—15 sekunnin välein.

Tiltaltti muistuttaa erehdyttävästi pajulintua. Selkeimpiä eroja ovat tummat jalat ja melko tumma nokka sekä heikko ja silmän eteen rajoittuva silmäkulmanjuova. Selkä on harmahtavamman ruskea, ja likaisenvalkoisella alapuolella on kupeilla ruskehtavaa sävyä. Poski on lähes yhtä tumma kuin päälaki ja tummempi kuin kurkku. Kaulushaikaran soidinääni muistuttaa laivan sumutorvea. Lennossa ison pöllön mieleen tuova kaulushaikara on varista huomattavasti isompi mutta harmaahaikaraa pienempi.

Sillä on suhteellisen lyhyet jalat ja tikarimainen nokka. Kaula näyttää normaalisti lyhyeltä, mutta vaaraa epäilevä lintu ojentaa sen pystysuoraksi ja jähmettyy paikalleen. Höyhenpuku on kauttaaltaan mustankirjavan kellanruskea. Räkättirastasta hieman pienemmällä, tanakalla luhtahuitilla on paksu kaula ja lyhyt ja vaalea, punatyvinen nokka. Yläpuoli on mustatäpläisen vihertävänruskea, alapuoli lyijynharmaa. Höyhenpuvussa on valkoisia täpliä ja kupeilla voimakkaita ruskeita poikkijuovia.

Hippiäinen on koko Euroopan pienin lintu, palleromainen. Hippiäinen on koko Euroopan pienin lintu, palleromainen ja suuripäinen. Sillä on lyhyt pyrstö ja hento piikkimäinen nokka. Yläpuoli on sammalenvihreä, alapuoli vaaleamman harmahtava.

estonia web kamera seuraa

Estonia web kamera seuraa -

Must have been clowns. Villisikojen röhkintä ja kinastelu herätti aina klikkaamaan ikkunan aktiiviseksi, mitä siellä mahtaa nyt tapahtua. Torro Urospuolinen nauta Viestejä: Men mängderna är ändå mindre än normalt för årstiden.

Alueen reunalla muutama kauris tai peurakin liikkui hetken aikaa, kuitenkin niin kaukana etten tuosta kuvanlaadusta lajitunnistusta lähtisi arvuuttelemaan. Illalla alueelle ilmestyi koirakin haukkuen, joka sai villisika lauman pakenemaan metsään, mistä palasivat koiran poistuttua käyskentelemään heinäpaalun ympärille valoon. Lisäksi listasin muita linkkejä samasta aiheesta aktiviisista kameroista menneiden vuosien kuvakoosteisiin:. Talvinen kotka-TV , kuvakaappauksia, videoita ja infoa.

Sääksen pesäkameran historiaa saaristomerellä Kuvia: Sääksen pesäkamera Hailuoto Kuvia ja video vuoden tapahtumista. Sitten kaiken maailman muita web-kameroita listattuna pitkin Suomea. Osa toimii ja osa ei: Koti Luonto Web-kameroista luonnon reaaliaikainen tosi-tv. Lisäksi listasin muita linkkejä samasta aiheesta aktiviisista kameroista menneiden vuosien kuvakoosteisiin: Lue lisää Sääksen pesäkamera Hailuoto Kuvia ja video vuoden tapahtumista Sitten kaiken maailman muita web-kameroita listattuna pitkin Suomea.

Fokuksessa luonto — Valokuvaaja Tuomas Heinonen dokumentti julkaistu. Sleeklenssin maisemakuviin tarkoitetut Lightroom presetit testissä.

Kolme vuodenaikaa kolmessa päivässä Jurmon saarella. Jokaisessa pääryhmässä voi hakua myös tarkentaa. Esimerkiksi ryhmästä majoitus ja liikenne löytyvät kaikki Viron hotellit tai sieltä voi etsiä vuokra- autoa.

Lisäksi porttaalista löytyy Tallinnan kolmen päivän säätiedot, hakumoottori porttaalin koko sisältöön, laiva- ja len toaikataulut, hyödyllistä matkailu- ja yleistietoa Virosta sekä pieni tulostetta va suomi- viro sanakirja sekä kätevä valuuttalaskin. Helppokäyttöinen sivusto on heti avaamisestaan läh tien kiinostanut niin suoma- laisia matkailijoita kuin virolaisia ilmoittajia.

Tällä hetkellä Viroinfon sivuilla käy yli 10 yksittäistä vierailijaa kuukaudessa, kertoo Janno Bremann Viroinfosta. Käyttäjille ilmainen Viroinfo elää ilmoitustuloilla. Perustiedot eli nimi, osoi te ja puhelinnumero ovat kaikille 4 Lisäksi erikseen avautuvalla kartalla on merkitty yrityksen sijanti.

Lisätietoa käyttäjälle jaetaan myös help polukuisten ikoneiden avulla. Pienemmille yrityksille sivustomme tarjoaa erittäin edullisen keinon olla läsnä netissä. On paljon yrityksiä, jotka muita kotisivuja eivät kaipaakaan, sanoo Janno Bremann. Tulevaisuuden hankkeina Viroinfon tekijöillä on luoda turisteille mahdollisuus tilata tietoja kännykkäänsä silloin kun he ovat jo matkalla Virossa. Lähes kaikki suomalaiset voivat käyttää nettiä kotimaassaan.

Matkoille tietokone kuitenkin otetaan harvoin mukaan, mutta kännykkä lähes aina. Kysymykset heräävät usein paikan päällä. Esimerkiksi tekstiviesteillä voisimme ker toa suomalaisturistille vastaukset, jatkaa Bremann.

Myös mahdollisuudesta asentaa merel- le suunnattu web- kamera ollaan keskus teltu. Kamera voisi olla myös asennettuna Tallinnan Raatihuoneen torille.

Näin mat kailija voisi katsoa omalta tietokoneeltaan ennen matkalle lähtöään myrskyääkö meri tai sataako Tallinnassa lunta. Tekijöillä on myös suunnitelmia rakentaa sivuille varauskeskus.

Jo nyt voi joista kin Tallinnan hotelleista varata Viroinfon kautta itselleen hotellihuoneen. Lisäksi virolainen Piletilevi- lippuvarauskeskus tullaan lähiaikoina linkittämään sivuille niin, että suomalaisturisti voi jo koti maassaan varata pääsyliput haluamaansa tapahtumaaan.

Aihealueittain vaihtuvat The Baltic Guide - lehden artikkelit antavat haluk kaille mahdollisuuden tutustua syvälli semmin naapurimaamme elämään. Viroinfon sivuilta pääsee myös helposti lukemaan The Baltic Guiden vanhoja ja uusia online- numeroita. Timo Huttunen] Ja kaikkea saa Ritzistä Bel -Etage on Tallinnassa toimiva revyteatteri, joka avasi ovensa vuosi sitten marraskuussa. Toimintakaudellaan teatteri on paikannut maassa vallinneen puutteen: Se on Tarton kaupunginmuseon sivutoimipiste ja sijaitsee osoitteessa Riia mnt.

Kuluttajalla suoja myös Virossa Virossa toimii kolme erilaista organisaatiota, joiden puoleen pettynyt kuluttaja voi kääntyä. Merellinen Viro Martin markkinoiden aiheena Helsingissä Merellinen Viro esittäytyy tämänvuotisilla Martin markkinoilla lauantaina Tuglas- seuran järjestämä Martin markkinat on suurin vuotuinen Viro- tapahtuma Suomessa.

Paistinkääntäjät nyt myös Virossa Kunnianarvoisa ja perinteikäs paistinkääntäjien järjestö eli Chaine de Rotisseurs toimii nyt myös Virossa.

0 responses on “Estonia web kamera seuraa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *