Seksi seuraa potku kiveksille

En usko että sinulla on kauheasti kokemusta synnytyksestäkään. Sehän nyt on selvä, että synnytys on huomattavasti pitkäkestoisempi ja kokonaisvaltaisempi kipu, mutta olen nähnyt kun aikuinen mies itkee sikiöasennossa kun häntä on potkittu kasseille. Kipukynnykset ovat ihmisillä erilaiset. Joitakuita sattuvat eri asiat enemmän kuin toisia. Turha tulla raivoamaan tänne että noita kahta kipua ei voi verrata, kun munille potkiminen kumminkin on monella miehellä todennäköisesti lähimpänä sitä kipua mitä nainen kokee synnyttäessään.

Onko aloittajaa potkaistu munille? Siellä taas joku temperamenttinen pikkubitch on sitä mieltä, että miehiä saa potkia herkimpään paikkaan koulutusmielessä. No mieshän usein puskee munanreiästään puolikkaita ihmisiä. Ei nyt kokonaista ihmistä, mutta eiköhän miljardit puolikkaat ihmiset elämän aikana vastaa yhtä kokonaista.

Moni mies tykkää siitä, vonkaa naisia auttamaan prosessissa ja jos ei muu auta niin käsipelillä hoitaa homman. Mikäköhän tässä nyt on sinulle se ongelma?

Moni synnyttänyt on kertonut ettei se sattunut, yksikin sanoi hammaslääkärillä juurihoidon olevan tuskaisempaa. Juuri sinun kaltaistesi naisten elämän rankkuutta, täysin turhaan ja ihan naurettavalla synnytysargumentilla perustellen, korostavien ihmisten vuoksi tein alkuperäisen keskustelun.

Miksi munille täytyy potkasta? DDD näinhän mä just sanoin. Tän keskustelun pointtihan oli tietenkin se että "Potkikaa miehiä munille niin paljon kun huvittaa! Sillon miehet siis kestävät kovempaa kipua kun naiset. Naiset taas kestävät pitkä aikaista kipua miehiä paremmin.

Eli naiselle synnytys ei ole yhtä paha kun verrattavissa oleva jatkuva kipu miehelle. Mutta mies taas kestää paremmin vaikka turpaan saamisen: Entäpä synnytyksen ja munille lyömisen lekalla niiden ollessa kovalla alustalla vertaaminen? Se on synnyttänyt sut ja pystyy nauramaan asialle. Onhan netissä se video, jossa kaks miestä osallistuu synnytyskipusimulaattoriin tjs. En ole nähnyt kenenkään reagoivan kasseille potkaisemiseen samalla tavalla, vaikka sekin vetää hiljaseksi. On tässä erottelussa synnytys ja pallien potkiminen sellainen vissi ero, että Naiset ovat luotuja synnyttämään.

Miehet taas puolestaan suojelevat kiveksiään todella tarkasti. Mikä sitten tässä eroa on, no sellainen jutzka, että kun nainen on luotu synnyttämään, niin se kipu siirtyy ilman ongelmia ns.

Luonnollisesti synnytys on valtava ponnistus äidille ja lapselle, josta ei tuskaa puutu, tai sitä riittää kyllä ja me miehet sen ymmärrämme ja hyväksymme, sekä tietysty tuemme Naistamme synnytyksessä. Eli en väheksy kipua, tapahtuipa se millä tavoin tahansa se kivun tuleminen Mutta sitä tarkoitan, että ei ole läheskään oikea vertaus tämä synnytyskivun ja pallienpotkimiskivun vertaus.

Ne eivät ole samanlaisia kipuja ja niiden olemus on vertailukelvotonta!!!! Kumpikin kipu on kamalaa! Ja kun synnytys oli edennyt tiheämpiin supistuksiin niin ne ei enää kestäneet ollenkaan. Synnytys kestää kauemmin ku potku munille D Joten vaikka kipu ois sama niin nainen joutuu silti kärsimään pidempään O:. Miks tällaisia asioita pitää ylipäätään vertailla toisiinsa? Kyseessä on kuitenkin kaksi hyvin erilaista asiaa eikä kumpaakaan osaa kunnolla kuvitella ellei ole kokenut ja aika harvassa ovat ne ihmiset jotka on siunattu molemmilla tuntemuksilla.

Nyt äkkiseltään ei tule ketään mieleen. Vähän niinkuin kissa-koiravertailu että kumpi on kivempi lemmikki. Toki hedelmättömyys on todennäköisempi seuraus. Mä potkasin pienenä mun veljee munille ja se joutu johonki leikkaukseen.

Vittu mä vihaan itseäni. Kipu on subjektiivinen tuntemus ja siksi puhutaan kipukynnyksestä, joka jälleen on yksilöllinen. Ja sitten vielä kun asia x on vain ihmisryhmän xx koettavissa ja asia y vain ihmisryhmän xy, niin Tai ehkäpä synnytykseen kuoleminen on pikkusen todennäkösempää? Huoh Mutta synnytykseen kuoleminen ei johdu kivusta vaan komplikaatioista kuten verenvuodosta.

Munille potkuun kuoleminen taas johtuu nimenomaan siitä, että kipu on niin voimakas, että sen aiheuttama stressihormoniryöppy pysäyttää sydämen. Itse olisin ihan valmis uskomaan, että jos voisin kokea molemmat, niin munille potku sattuisi mulle paljon enemmän, koska se on sellaista "pelottavaa" kipua, kun taas synnytyskipu on "turvallista" kipua eli jostain ihan normaalista ruumiintoiminnosta johtuvaa.

Mulla ei oo ikinä ollut sietämätöntä "turvallista" kipua, kun taas "pelottava" kipu johon liittyy esimerkiksi jännitys siitä, että nyt jos liikahdan tai nyt jos tuon lääkärin käsi lipsahtaa, niin sitten vasta sattuukin on jo paljon pienempinä annoksina ihan hirveää. Nämä ihmiset eivät sitten ole ehkä muutenkaan laajalla ymmärryksellä varustettuja, eikä sellaisten armoille kannata heittäytyä. Jos järjestetään joku ankarampi SM sessio, missä on useita toisilleen tuntemattomia, kokemattomia ihmisiä, eikä turvasanaa käytetä olisi hyvä jos paikalla olisi joku sairaanhoitajakoulutuksen saanut, puolueeton henkilö, jolla olisi valta sanoa milloin menee liian pitkälle, tai olisi koventamisen varaa, ja joka osaa muutenkin seurata kohteen tilaa.

Kaikki voidaan järjestellä ja tehdä oikealla tavalla. Tässä ensimmäinen ihminen joka ymmärtää ja tietää mistä puhutaan: P Kyllähän se ideana on kiihottavaa että tulisi niin kovaa ettei rajoja, mutta se on pelkkä pelko joka siinä kiihottaa, todellisuudessa pienikin kipu riittää. Se potkiminen ei ole ihan terveellistä enää, etenkään kun puhutaan omista sukukalleuksista.

Mä en edes halua ajatella sitä kipua mikä siitä potkusta tulee. Miten siitä muka voi kiihottua — en ymmärrä. Siinä on vaan vaarana päästä sairaalareissulle. Onhan se kiihottavaa katsoa kun videolla miestä potkaistaan munille. Varsinkin kun potkaisijanan on kaunis nainen: Itse en uskaltaisi antaa munille kenenkään potkia ilman suojia.

Mutta kun on pitänyt tuota kokeilla niin olen hankkinyt jääkiekkomunasuojat ja niiden kanssa vaimo on minulle potkuja antanut. Yleensä suoja vaimentaa potkun niin ettei se tunnu pahaltakaan, aina se kuitenkin tuntuu. Joskus suojankin kanssa pitää pyytää varovaisempaa potkua. Kassit ainakin kärsii mukavasti.

Ei tarvitse haaveilla mukuloista. Tuosta kiihotuksesta jos edes niin voisi sanoa taitaa tulla aika kallista lystiä ja pahimmassa tapauksessa jotain kamalampaa. En kyllä näe mitään kiihottavaa tuossa, mutta jos tuo potkiminen on jonkun juttu niin mitäpä tässä sanomaan.

Kivekset eivät tosin ole potkimista varten. Ei tuossa kylläkään oo mitään kiihottavaa! Pahimmas tapaukses kivekset turpoo ja saat mahottomat pussit ja elämäsi on pilalla! Eikö oikeasti löydy naista joka haluaisi laittaa miehen anelemaan armoa kalleuksistaan? Ei yhtään tervettä kuin kiihottavakaan. Mikäs on, eikö naiset uskalla näyttää miehille olevansa vahvoja, ja että miehetkin ovat heikkoja jos munille saavat?

Mua voisi myös naiset potkia saappailla munille, se on ihanaa kyynelehtiä tuskasta kun kivekset jomottaa. Vieläki olis pallit tarjolla kidutettaviksi ;. Jokohan löytyisi nainen jota kiehtoo palleille potkiminen? Vastaa alkuperäiseen viestiin Nainen, haluaisitko potkia munille? Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä.

Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Ammattijalkapalloilija David Beckhamin kanssa perheen perustanut entinen laulaja ja nykyinen. Mittavan uran musiikin parissa tehnyt Christina Aguilera vietti melko kauan. Realityjulkkis Kim Kardashian ja hänen aviomiehensä räppäri Kanye West ovat. Yhdysvaltojen entinen presidentti Barack Obama ja hänen vaimonsa Michelle Obama.

Hevosurheiluun keskittyvässä At the Races -ohjelmassa todistettiin hurjaa tilannetta, joka. Nelonen-kanavalla Toisenlaiset äidit -ohjelmaa juontava missi Piritta Hagman erosi äskettäin.

Realitytähti Kylie Jenner synnytti esikoisensa Stormin helmikuussa. Vaikka Game of Thrones -sarjassa on runsaasti väkivaltaa ja seksiä,. Pesukarhut ovat tunnettuja hauskasta ulkonäöstään ja värityksestään, jonka ansiosta ne. Osa ihmisistä rakastaa tulista ruokaa niin paljon, että haluaa ruoan. Yhdysvaltojen Floridasta kantautuu usein tavanomaista erikoisempia rikostapauksia. Vaikka perheenlisäys on useissa tapauksissa iloinen asia, voi uutinen raskaudesta. Poptähti Ariana Grande ilmoitti hiljattain eronneensa poikaystävästään Mac Milleristä.

Kalifornian entinen kuvernööri ja koko maailman Terminaattori Arnold Schwarzenegger oli. Battlefield ja Call of Duty -sarjat käyvät kiivasta kamppailua suosituimpien. Salatut elämät -televisio-ohjelmassa Sergei Kuulaa esittänyt vuotias Tero Tiittanen on. Omien haarojen välissä roikkuva vehje kiehtoo monia miehiä. Asiantuntijoiden mukaan yhdessä treenaavien pariskuntien suhde on vahvempi, ja he.

Päivän Lehti Identiteettivarkaudet ovat kasvussa — valeprofiileista ja luvattomista nettitilauksista syntyy vahinkoa Vanhoja veneitä kerätään pois Saaristomereltä — ilmoita oma veneesi mukaan Liikenteessä alkuvuonna lähes 60 uhria — nuorten kuolonkolareita vähiten viiteen vuoteen Jokamies Porsche — seitsemän vuosikymmentä, seitsemän ikonia Suomalaiset eivät innostu yhteiskäyttöautoilusta Nyt on erikoinen Honda — japsimerkin britti-insinöörit tekivät Civic Type R:

: Seksi seuraa potku kiveksille

Seksi seuraa potku kiveksille 369
Seksi seuraa potku kiveksille 106
Seksi seuraa potku kiveksille 727
WET PUSSY SEX PORNO VIDEOT SUOMI Nussinta videot hairy pussi
Naisten pitäisi ajaa noilla nykyisillä miesten pyörillä ja miesten pitäisi ajaa nykyisillä naistenpyörillä. Tehdään sormista sakset, naks naks. Käsitykseni mukaan aloittja ei ole kokenut kumpaakaan joten hassua, että hänellä on näin vahva mielipide näinkin naurettavaan asiaan: Ei kaadu, mutta naisilla on korkeempi kipukynnys ku miehillä. Minä voin varmasti vääntää sinun ranteesi vaikka poikki ihan puhtaasti voimalla, vaikka pistäisit miten vastaan.

Synnytys lienee yksi ihmiskunnan kivuliaimpia pakollisia toimenpiteitä, jolta suurin osa naisista ei kykene täysin välttymään. Ainakaan mikäli mielii saada biologisia lapsia. Miehet pääsevät sen sijaan helpommalla, koska heidän elämäänsä ei tällaista luonnon sanelemaa velvoitetta kuulu.

Tasa-arvon aikaan täytyy kuitenkin miehilläkin olla joku suunnatonta tuskaa aiheuttava tapaus, joka voisi olla esimerkiksi potku kiveksille. Nyt verkossa julkaistulla videolla on nimittäin yritetty selvittää kumpi näistä toimenpiteistä on kivuliaampi; synnytys vai potku kiveksille. Videon mukaan esimerkiksi synnytys vastaa kivultaan 20 luunmurtumaa. Yhdysvaltojen Nebraskassa sijaitsevalla valtatiellä ajanut perhe päätyi todistamaan uskomatonta näkyä.

Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden tallentamisen laitteellesi. Lehdistötiedotteet pyydetään lähettämään sähköpostitse osoitteeseen toimitus stara. Fonecta Enterprise Solutions Puh. Etusivu Viihdeuutiset Kaikki Viihdeuutiset Euroviisut Festarit Uusimmat Viihdeuutiset -artikkelit Chihuahua sai ensimmäisen oman pedin — voiko onnellisempaa koiraa olla?

Auton ilmanraikastimeen ystävän kuva Simpsoneiden tekijöltä Netflix-sarja — tältä se näyttää! Kastike maailman tulisimmasta chilistä Jennifer Lopez tyrmäävä näky — treeni on tuottanut tulosta! Take away -ruoka aiheuttaa ihmisille stressiä Maailman kallein moottoripyörä — Harley Davidson koristeltiin jalokivillä ja kullalla Kärsitkö kuumasta toimistosta? Työmatkat houkuttelevat pettämään — näin moni nauttii salaseurasta Luksushotelli houkutteli Kardashianin paikalle upealla sijainnillaan — kuvat puhuvat puolestaan Vinkit parisuhdematkalle — näin opitte tuntemaan toisenne paremmin!

Sara Sieppi julkaisi upeat lomakuvat Egyptistä: Nokia -puhelimelle annettiin miljoona volttia! Suomalainen peliyhtiö puki Uuno-koiralle liikkeenkaappauspuvun — somessa ihastuttiin heti Facebook pyytää käyttäjiltä alastonkuvia — tarkoituksena kostopornon ehkäiseminen Breaking Bad -tähden nolo somemoka — twiittasi vahingossa Kviestin Treenaus ja näpyttäminen yhdistettiin — käsipaino toimii iPhone-kuorena!

Mindfullness ehkäisee muistisairauksia Robotit jo pelottavan taitavia — uusin versio juoksee kuin ihminen Suosituimmat asiasanat iPhone Facebook Apple matkapuhelin internet Instagram Google robotti keksintö hakkeri älypuhelin Twitter iPad YouTube Tinder Samsung Nokia Snapchat Angry Birds Nintendo emoji auto tekstiviesti televisio tietokone selfie seksi Netflix UAV Google Maps Huawei Poliisi tekoäly Tesla parisuhde Lux Kaikki Lux Uusimmat Lux -artikkelit Maailman kallein moottoripyörä — Harley Davidson koristeltiin jalokivillä ja kullalla Unelmien aurinkotuoli tarjoilee viiniä — tässä kesäilta kuluisi leppoisasti Luksusbrändiltä aurinkopaneelilla varustettu iPhone — Teslan inspiroima Ravintolan ruokalistalla euron leipä: Nyt voit ostaa ja nimetä dinosauruksen luurangon Suosituimmat asiasanat hotelli samppanja huvijahti omakotitalo kulta lentokone timantti raha dollari Ferrari New York risteily Cannonball Run valkoviini Karibia Beverly Hills punaviini iPhone ravintola meri lentokenttä Dubai Malibu koira alkoholi Mercedes-Benz sänky keksintö sormus raha euro pilvenpiirtäjä auto Rolls Royce Kiina Airbus A matkapuhelin Ohhoh!

Kastike maailman tulisimmasta chilistä Mies paljasti leikkikentällä mistä lapset tulevat — poliisi pidätti Tutkimus paljasti: Take away -ruoka aiheuttaa ihmisille stressiä Hurja video: Kettu nappasi jäniksen — sitten kotka nappasi molemmat! Jos toinen tekee nopean liikkeen vyötärön korkeudella, pelästyn että isku tulee omiin haaroihini. Kädet menee automaattisesti suojaksi. Tyttöystäväni huomasi tuon ja teki sillä kiusaa, oli lyövinään ja nauroi sitten päälle kuinka herkkä olen.

Koitin selittää hiukan miltä se on tuntunut ja tuntuu edelleen, että ei tekisi sellaista kiusaa. Se meni kerran sitten siihen, että tyttökaverini juovuksissa oli lyömässä mua, sain käsistä kiinni eikä onnistunut, sen jälkeen me erottiin.

Rupesin pellkäämään sitä niin paljon ja olin kokoajan varuillani, nukuin aina selkä siihen päin, en ikinä selälläni tai haarat mitenkään paljaana. Taitaa olla niin, että tyttöjen ja naisten mielestä on ihan oikein kohdella miehiä noin.

SIksi kai eivät sitten vie poikalapsiaankaan ajoissa lääkäriin. Koulussa opettajat ei välitä. Monta kertaa munkin opettajat näkivät selvästi mitä mulle tehtiin tai sitten kun kierin maassa munia pidellen. Yhden ainoan kerran yksi naisope jäi kanssani ja selvitti miten pahasti oli sattunut. Soitti vielä isällenikin ja pyysi katsomaan paikkoja ja menemään lääkäriin tarvittaessa.

Kaiken harmin ja nolon keskellä tuntui kuitenkin edes jotenkin hyvältä, että joku oli sitä mieltä, että noin ei saa tehdä mullekaan.

Ei sitä voi selittää, se vaan on niin hassua kun poika pitää muniaan ja pyörii maassa: Kaikki likat tykkää katella ja nauraa sille: Ei voi selittää sitäkään, tämähän se vastaa hassua olisikin kun itkisit ja vuotaisit verta persettäsi valitellen ja pyörien maassa, kun lykitään sua sitten sinne rektumiin 5cm levyisellä veturimunalla KUIVANA. Kaikk tykkää katella ja nauraa sulle: Munat ovat varmasti toiseksi herkin paikka ihmisellä mitä olla ja voi, ja munille potkaisu on varmasti toiseksi kammotavin kipu, mikä ihmiselle voi seurata.

Minunkin mielestäni munille potkiminen on sairasta hommaa, se sattuu aivan jumalattomasti. Ainoa paikka mikä ihmisellä voi olla vielä muniakin herkempi, on ehkä silmät. Siitähän voi tulla pahimmillaan isättömäksi ja parannuskeinoa ei ole muuta kuin mennä kivestensiirtoleikkaukseen siis uudet kivekset tilalle aivan samalla tavalla, kuin esimerkiksi munuaisen siirto. Mutta toki, mitä mä oon kuullu, niin niitten siirrettyjen kivesten tuottamat siittiöt sitten olisivat sen kivesluovuttajan siittiöitä, että jos vaikka sitten joskus lapsen saisi, niin perimä ei tulisikaan lapselle isältä, vaan siltä luovuttajalta.

Tosin tästä asiasta ei ole varmuutta, koska sitä ei ole tutkittu tarpeeksi. Kivesten siirtäminen on nykyään jo mahdollista, mutta erittäin harvinaista. Toi päivämäärä oli pikaisella googletuksella uusin, josta löysin vastauksen kysymykseen voidaanko kivessiirtoja tehdä. Artikkelin mukaan ainoastaan "autotransplants", siis henkilön oman kiveksen siirto, on tehty ihmisellä. Tällainen voidaan tehdä kun kives ei ole esim.

Myös sitä tutkitaan onko syöpähoitoja läpikäyvien miesten kohdalla mahdollista ottaa kivekset talteen ja siirtää ne kemoterapian ja sädehoitojen jälkeen takaisin lapsettomuuden estämiseksi. Kivessiirtoja mieheltä toiselle ei tehdä kahdesta syystä. Ensinnäkin hormonikorvaushoito on nykyään niin helppoa ja tehokasta, ettei iso leikkaus ole kannattavaa.

Toisekseen siirtokiveksen tuottama sperma ei sisällä siirron kohteen geneettistä informaatiota kiveksen tuottaman sperman geeni-informaatio on syntynyt jo kohdussa eikä muutu, vaikka kives siirrettäisiin. Miehen ja lapsien hankkimisen kannalta on siis yhdentekevää onko hedelmöittyminen tapahtunut siirtokiveksen ja perinteisen metodin, vai hedelmöityshoidon ja lahjasperman avulla. Syntynyt lapsi ei joka tapauksessa kantaisi isänsä geenejä. Tuossa tuo artikkeli englanniksi: Ja sit kans sellaset kaikki pikkukakarat pojat myös potkii myös useimmunille.

Onkos sun mielestä Vai että munille potkaisuun on aina joku hyvä syy? No eipä ole, jotkut näyttävät todellakin tekevän sitä huvikseen. Luin koko ketjun aivan "vahingossa" koska aihe oli omakohtaisten kokemuksien takia niin addiktoiva Munille osuma, siis aivan mistä vain, esim jalkapallosta pudottaa. Olen ottanut osumaa ala-asteella yhdeltä tytöltä, kun hän suuttui minulle. Se tuntui aivan helvetisti vasemmassa kiveksessä, ja samalla vatsassa.

Kipu oli aivan helvetin tuskallinen, ja kesti n 1 minuutin. Ainoastaan minulle potku tehoaa poikiin. Siks esitän aina potkaisevani munille, eli siis potkaisen niin, että potkaisen tosi hiljaa, ja yritän olla osumatta aina, ja jos osuu niin en ainakaan kovaa potkase. Sit kun pojat pelästyy sitä potkua niin että ne päästää irti, niin pääsen juoksemaan pakoon. Yx muija potkas munil ku menin viinapäissää naimaa sen systerii, se ei oikee digannu..

Kiihotun siitä, kun poikia potkitaan munille. Se on vaan jotenkin niin kiihottavaa, kun poika makaa maassa alapäätään pidellen. Sillä hetkellä tulee esiin ihmisen täydellinen haavoittuvaisuus. Taidat olla tyhmä Tuskin kukaan äiti omaa lastaan haluaisi vahingoittaa.

Mua kans kauhistuttaa ne nartut, jotka potkii jätkien pallit paskaksi, ja sitten joskus tulevat vastaan taluttaen jotakin lasta ja sitten selittää: Tämä on kyllä niin totta. Joskus vuosia sitten näin, kun yksi tyttö joka potkaisi minua suoraan palleille ja aivan sairaan kovaa, tuli sitten vastaan ja leperteli sille lapselle: Äidin täytyy käydä nyt kaupassa. Epäilen että sen nartun syytä tämäkin. Sitten se tulee taluttaen lastaan ja hymyillen vielä vittumaisesti muille ihmisille.

Se lapsi ei ole tehnyt sulle mitään pahaa, eikä vastaa vanhempiensa tekemisistä. Ja jos joku jätkä, jonka munille olisin potkaissut tulisi selittämään mun lapselle jotain paskaa, niin potkaisisin kyllä sitä jätkää niin lujaa palleille että muistaa tulleensa purkamaan vihaansa.

Kyllä sen saatanan kusipään on aika saada turpaa!!! Nainen voi tulla raskaaksi, ja uskoisin että useimmat naiset jotka eivät halua tulla raskaaksi käyttävät kortsua. Ja te jotkut ette sit tiedä yhtään tästä raiskauksesta. Mistä te pojat tiedätte miltä tytöstä tuntuu sillä hetkellä, varmasti kukaan ei oikeasti raiskatuksi haluaisi tulla jos sen joskus kokisi. Itse siis olen sen kokenut. Ja pahoja traumoja on jäänyt, koska olin silloin vasta 14 vuotias.

Ensinnäkin se sattui jonkin verran, verta taisi tulla pikkaisen, ei mitenkään kamalasti. Ja mies oli yli 20 vuotias. Ei kukaan tyttö tuollaista tahdo kokea. Olin silloin vielä nuori ja mies oli jo aika vanha. Ei sillä hetkellä osannut ajatella muuta kuin mitä nyt tapahtuu, shokissahan siinä on.

Ei kukaan siinä mistään ehdi nauttimaan tai kuka sellaisesta nauttisi. Raiskaus ja seksi on pikkasen eria asia. Mutta ymärrän, kun mistä te jätkät sitä voitte tietää miltä tytöstä sillä hetkellä tuntuu. Ja uskon että munille potkaisu on kivuliasta, eikä sellaista saisi tahalleen kenellekkään tehdä. Ja mistäköhän te tytöt sitä sitten tiedätte miltä tuntuu kun ladataan potku täysillä säkeille?

Niinpä niin ette taida tietää Tuli just mieleen kun luin näitä että kun olin 12 vuotias, niin leikin meijän tossa mattotelineellä kavereitten kaa, noh sit yhtäkkii vaan horjahdin jotenkin ja juman kekka suoraan joku rauta osu sukupuoli elimiin. Pillu siis jotenkin repesi. Ja arvatkaa vaan huusinko kivusta. Verta tuli vitusti ja piti mennä lääkäriin joka sit tikkas haavat. Ja niin ei mulla siitä pahemmin mitään vaurioita tullu, näkyy vaan sellasseet vaaleemmat viivat, varmaan jotkut arvet: AHahhah Lopetin lukemisen kun vertasin sitä raiskaukseen.

Meneppä ja kasva vähän. Juuri näin itsekkin tekisin. Ja muijan olisi ihan turha alkaa itkeä mitään sillä itsepuolustusta se olisi. Jos munille yrittää potkaista niin ansaitsee sen nyrkin naaman, sillä se ei satu edes murto-osaa siitä potkusta. Me tarvitaan joku kaksineuvoinen kertomaan meille kumpi sattuu enemmän, rinnoille lyöminen vai potku munille.

Vai sattuuko molemmat yhtälailla. Nuori neito Itse en pidä siitä, että poikaa potkittaisiin kasseille. Uskon että ei tunnu kivalta! En käyttäisi tätä metodia kuin äärimmäisissä tilanteissa, kuten jos joku yrittäisi raiskata minut.

Täytyy kyllä myöntää, että trampoliinillä hyppiessäni, noin vuotiaana sitten tuli vähän huidottua, ja naapurin pojan kanssa yritettiin siinä kaataa toisemme tms. Yritin sitten potkaista sitä arkaan paikkaan, mutta jalka lähti alta enkä osunut, ja kyseinen poika vaan nauroi, ja tämä toistui pari kertaa kunnes olimme liian väsyneitä, ja toinen naapurin poika taisi tulla sinne, joten alettiin tekemän jotakin muuta.

Olen kyllä onnistunut kerran tai kaksi huitaisemaan edelleen sitä samaa poikaa munille jalalla, mutta ei ollut koskaan niin paljon voimaa, että sitä oikeasti sattuisi.

Hei jäbät, vetäkääpä joskus alamäkipyörällä ja siirtäkää paino satulan yli taakse jyrkässä kohtaa ja sitte pikku kämmi ja takarengas osuu vauhdissa kasseille. Tulee muuten munasuojii ikävä! Joo kyllähän kivekset on paaaaljon herkemmät, kuin rinnat. Verratkaapa vaikka luunappi tissiin luunappi kiveksille. Niin jätkät jos joskus on "pakko" tapella nii käyttäkää nyrkkejä pohojalaaseen malliin eikä mitään neitimästä potkimista kasseille ps: Oon tyttö ja en vituss vois tehä kenellekään pojalle noin!

Koska mä uskon et se sattuu teit iha helvetin paljon!: Tehdään sormista sakset, naks naks. Eniten sattu ku kävelin puuaidalla joka oli noi 10cm levee, sit liukastuin ja aivan oikein toinen jalka toiselle puolelle ja toine toiselle Kerran yks potkas mua munille yks paska poika ja se sattu mun munat melkein jo hirtti itsensä ;. Voi helkkari kun risoo tää typerä keskustelu jostain hemmetin munille potkaisusta. On kaikki niin hiton luusereita ku ei pientä potkua kestä. Mua on potkastu munille noin 5 kertaa eikä oo tullu mitään ongelmia puolet potkioista oli tyttöjä kyllähän se sattu aikaslailla mut ku oon niin peruskestävä jätkä niin ei ne häirinnyt mun toimintakykyä.

Kerran eräs tyttö tuli potkaseen mua munille kun olin saanu matikan kokeesta 10 niin horjahdin vähä taaksepäin ja otin pakoon juoksevan tytön kii ja tönäisin kumoon jonka jälkeen aloin hakkaa sen päätä maahan. Aikani hakattua huomasin hänen olevan tajuton ja verinen lähin pois. Seuraavana päivänä jouduin ongelmiin mutta se on toinen tarina. Kerran myös heitin äijän ikkunasta ulos ku oli jostain syystä potkinu mua munille onneks selvisi murtumilla että kyllä mies on toimintakykyinen tilanteessa kuin tilanteessa.

Munille potkaisu on sama asia kuin hirttäsin tytön rinnoista ja niin teenkin jos joku mua munille potkasee. Sitä kipua kivekset on ihan kipeit sit koko illan! Munille potkaisu on vakava pahoinpitely josta pitäisi ilmoittaa poliisille. Alatte itkee jos saatte iskun kiveksille aika raukkamaista, että pojat jotka väittää olevansa tyttöi fiksumpii ja parempii niin alkaa pitää jotain hintti protestia jostain, että raiskaus muka on yhtä paha. D Jos sä sterilisoidut ei oo paha, eikä oo toi hormonikorvauskaa.

Joku 10vuotias tulee tänne valittaa koska sillä on arkapaikka. Hanki elämä ja oikeat kivekset. Joku tyttö jolla on todella iso klitoris ja erityisen kosketusherkkä, vois kokeilla tota. Klitorishan on naisen sukupuolielimistä erityisen kiihottava kohta ja pienikin kosketus tuntuu siinä. Eli joku potkasee suoran iskun tai lyö nyrkillä klitorikseen.

Munille potkaseminen sattuu aivan helvetisti, päässä pyörii, tajunta hämärtyy ja alkaa oksettaa. Sattuu enemmän kuin mikään muu asia mitä olen joutunut kokemaan Ei munille potkaisemista voi oikeastaan verrata raiskaukseen, mutta kyllä jokaista miestä ainakin kerran elämässään potkaistaan munille aivan täysillä. Jokaikistä naista ei kumminkaan raiskata. Raiskauksesta jää pahemmat henkiset vammat, mutta munille potkaiseminen on sairasta, sadistista enkä hyväksy sitä milloinkaan muuten, ellei naista olla raiskaamassa tai murhaamassa.

Munille potkaisemiseenkin voi kuolla. Ja te ala-aste-ikäiset tytöt jotka potkivat poikia tahallaan kasseille. Lopettakaa saatana heti paikalla. Se on hengenvaarallista ja niin sairasta että oksettaa kun vain ajatteleekin, että itselle tehtäisiin niin. Miettikää nyt järjellä jonnet; kumpi sattuu enemmän, vitun rankat kuukautiskivut ja synnytys, vai potku munille?

No mistä sitä tietää? Ei ole ihmistä joka olisi munillepotkun ja kuukautiskivut molemmat kokeneet. Kuitenkin munille potku olen siis poika, en kuukautiskivuista tiedä niin, munille potku sattuu niin paljon ettei pysty puhumaan eikä liikkumaan.

Se sattuu enemmän kuin aivotärähdys, tai sormen vääntyminen murskaksi oven välissä nämä olen siis "testannut". Itseäni potkaistiin 6-luokalla munille ja se kipu Joten kerroppa, kuinka oletko ikinä pyörtynyt tai joutunut leikkaus-saliin kuukautisten takia.

Öö toi tyyppi kyl sano et kuukautiskivut ja synnytys, ja synnytys kyl todellakin sattuu enemmän kuin joku munille potkasu. Harri sanoo höö Ala asteella sain pesäpallon pallosta juuri sinne alas sattui kyllä vartin ja maahan kaaduin ja tytöt ei ymmärrä sitä kipua se säteilee koko kehossa pienikin isku. No totta kai tasa-arvon vuoksi sitä tyttöäkin pitää potkaista kengänkärjellä sinne vittuun niin kovaa kuin lähtee, jos joku sua huvin vuoks potkasee.

Tuli potkittua miestä munille. Minulla oli Hai-saappaat jalassa , ja ne oli tosi hyvät siinä hommassa. Käyttäkää Hai-saappaita tässä syyskeleillä. Munille potkaisuhan on sekä säälittävin tapa tapella että äärimmäisen vaarallista ja kivuliasta. Toisaalta ilmeisesti se että naista potkaisee haaroväliin voi olla oikein tehtynä jopa vieläkin kivuliaampaa. Se ei tosin voi estää lisääntymistä. En usko tota siilio Munille potku sattuu ihan vitusti. Onko eroa siinä miten paljon sattuu, jos on vielä ihan pikkupoika vai sukukypsäksi kehittynyt kundi?

Mä uskosin et munille potkasu kovaa sattuis yhtä paljon kuin immenkalvon repeeminen ja se et joku jatkais entist rajumpaa nussimista Siin mieles immenkalvon repeeminen pienempi paha koska se ei vaikuta lasten saantiin Vähä olis ihanaa jos ala-astelaiset tytöt potkis mua munille.

Tiedän tän kyllä Mä en älyy kuka vitun tyttö voi olla nii tyhmä et potkii poikii kasseile!! Kokemuksesta tiiän et se sattuu ihan vitusti miten jotkut tytöt voi vaan ollla niin paskiaisia ja luuleeks ne et seon jotenki kivaa kun ei voi saada lapsia ja lisäksi se sattuu niin vitusti.

Niin no itsellä ollu sellanen tilanne että mies hyväksikäytti tavallaan ja sitten tuli tilanne jälkeenpäin jossa mies jiopa PYYSI että "potki mua munille että saat vaikka kuinka paljon potkia" niin tottakai olin suuttunu ja tuohon potkimiseen tuli lupa, niin potkin sitten niin paljon kuin pystyi.

Saako sit potkasta poikaa munille jos se itse pyytää vai onx se silti joku laiton? Onx siin eroo jos potkasee siihe kaluun vai munapusseille vastatkaa joku oikeesti. En tiedä ensimäisestä mutta on eroo Esi merkiksi jos potkaiset kalun päähän voi olla aika epämukava vaa kalun varteen eniin epä mukavaa eikä satu kauheesti Mut jos potkaiset kivespusseille se sattuu ihan vitusti joten jos haluut aiheuttaa eniten kipua pojalle tai nähä maahan ja munista kiinni reaktion niin potkase kives pusseille.

Onks sua ittees potkastu sit kalun päähän vai varteen? Molempiin ja kalun päässä on terska ja se on aika herkkä pelkäst kosketuksest Varsi taas on kova Ja molempiin on potkastu Mutta kumpikaan ei oo vastannut läheskään samaa kipua kun kiveksiin potkaisu. Lisään vielä et kalun päähän jos osuu potkun täytyy tulla suoraan ja varteen taas niin potku voitulla vähän vinosti niin et väistää terskan ja kääntää jalan terskan jälkeen ja osuu varteen ja lähinnä kalun juureen Sitä tarkoitin kalun varteen potkimisella ja tää on kyl testattu ihan omalla kalulla ja tytön potkulla.

Hei Kivespussit, sanoit tossa että varsi on kova, tarkoititko kun on erektio? Eihän se muuten ole. Luin jostain, että se kohta kivespussin yläpuolella mutta peniksen alapuolella, olis yksi arimpia oaikkoja. Miten teillä tytön kanssa tollasta tuli testattua? Pliis tytöt vantaalt Voiks joku vantaalainen TYTTÖ vuotias potkii mua kasseille En oo viel ikinä kokenu sitä ja haluan kokea koska entiedä miltä tuntuu ja uskon et sattuu ihan vitusti mut jokaisen jätkän on koettavase ihan omilla munille ja tytön potkusta Jos haluat potkia kengät jalassa niin en hyväksy mitää saappaita tai korkokenkii mut ihan tavallisin kengin tai ilman kenkiä Jos olet kiinostunu tästä tarjouksesta nii Paina tosta tän viestin alta vastaa laita viestiin ikäsi nimesi ja puhelin numerosi niin soitan sinulle ja sovitaan missä ja milloin tavataan ja potkit mun kassit punasiks Mut tyttövaan ja vantaalainen vuotias olen kokematon potkuista niin tule minulle potku antamaan muista puhelin numero että voin soittaa.

Unohdin mainita että olen 6 luokal olen 12 vuotias täytän kohta Paljon Ja seuraan tätä keskustelua aika paljon jos on vielä jotain kysyttävää. Ilmeisesti se potki niinku kengällä tai jalkaterällä. Onks se sit kevyempi homma jos tekee nyrkillä tai polvella? Ole hyvä Ja tennarilla potkas En tiedä Mutta kuvittelisin ja mitä oon keskusteluja lukenu niin nyrkillä ei kai satu niin paljon polvesta en osaa sanoa Nii ja olitko tyttö vai poika?

Jos saisit valita niin ottaisitko tällä hetkellä sinne nyrkillä polvella vai tennarilla? Ei kiinnostaisi ottaa millään kiitos Mut en haluu et sattuis niin paljon joten ehkä nyrkillä voisi tyttö kokeilla. Nii ja jos itse haluut potkasta jotain haaroväliin antamatta sille pojalle mitään vaurioita seuraa näitä ohjeita 1 etsi poika joka haluaa potkun munille esim keskustelun kautta Mutta älä sellasta poikaa joka ei halua nii älä potki Mun mielestä munille potkun saa tehdä vaan jos poika ite pyytää tai yrittää raiskata tai jotain.

Muista viel et en takaa tossa ettei vaurioita tulis koska kaikilla on vähän eri kipukynnykset ja jos potkaset nii kerro ihmeessä täälä millanen reaktio tuli Haluun kyllä kuulla.

Tos nimestäkin äsken virhe joudun kirjoittaa ton nimen joka kerta uudelleen koska en ooviel kirjautunu joten älkää ihmetelkö. Kivespussit hei, joo vain toisen luvalla saa noin tehdä. Suostuisitko itse potkaiseen tai nyrkkiä antaan sinne jos joku sun kaveri pyytäis munilleen? Potkikaa mua munille ihanat tytöt!! En tiedä Kyl se sen verran sattuu ja on siinä riskinsä Joten ainakin monta kertaa varmistaisin että ootko nyt ihan varma Ehkä mä kuiten kin voin sinne vetäistä jos pyytää vaikka pidänkin munille potkua aika raukkamaisena ja mielestäni pojan kanssa mielummin tappelisin muilla iskuilla kun potkuilla tai lyönneillä munille.

Ootko Kivespussit kuullu jutusta nimeltä kivespaini? Siinä kumpikin ottaa toista kivespusseista kiinni ja puristelee. Se häviää joka ensin pyytää lopettamaan. En oo kuullu ikinä mut en osallistuisi tohon lajiin ikinä. Kerro lisää tosta aiheesta. En mä paljon osaa kertoa, siis kaksi jätkää ottaa toistensa kivespussit käteensä ja sit kai kouritaan niitä tai puristellaan. Tarkoitus on saada toinen pyytämään että lopeta. Se pyytäjä on hävinnyt. Ei kai se mitään sikana sattuis, kun koska vaan vois sanoa että lopeta.

Eiks ajatus oo aika jännä? Eiks oo kokeilemusen arvonen juttu. Ehdota jollekki sun hyvälle frendille. Selvä Se sattuu silleen et jos molemmat on kunnianhimosii ja haluu voittaa nii kumpikaan ei anna periks ja kärsivät siinä areenalla tai mikä on kaan Tiiän et pienikin puristus kiveksille sattuu niin oikeen vielä kisa En suostuis tohon leikkiin itse Kyl se vähän selvensi Ja en aijo ehdottaa ja vaikka ehdottaisin niin en usko et suostuis Ehdota sä sitä jollekkin Ja muuten vaihoitko nimee vai ootko eri tyyppi?

Joo sori oon sama. Se oli nii vaikee kirjottaa et vaihdoin. Entä jos kaks sun kaverit tekis tota nii katsoisitko kumpi voittaa? Olisko paras tehdä housujen päältä, alkkareiden päältä vai paljaalla kädellä? Ok kylkatsoisin kyl mä ny haluun tietää kumpi kestäs kaemmin ja se riippuu myös siitä toisesta kundista et viittikkö se puristtaa ihan täysii ja entiedä tästä aiheesta sen enempää kun mitä kerroit mulle ja ymmärsin et ne ois siinä areenalla alasti ja puristelee toisiaan munille paljain käsin ja jos on housut tai alus housut niin eise taitassit olla niin halppoo niitä kulkusia puristella.

Niin kyl se kai ihan alasti olis paras. Onkohan siinä etua paremmin pienistä vai isoista kivespusseista? En tiä ku itel on pienet en tiä milt tuntuu jos on isot. Ehkä saa paremman otteen. Ehkä joku kertoo kenel on isot. En tiedä kyl yhtään Riippuu kai toisen käden koosta myös Jos on pienet kivespussit nii pieni kätinenkin saa otteen mut jos on isot kivespussit nii voi olla et se pieni kätinen ei saa kaikkea voimaa mut en tiedä kyl yhtään.

Itellä taitaa olla aika keskikokoiset kivespussit Ainakin luulisin niin. Sa sanoit ettet sä osallustuis itse, johtuuko se vain siitä että sattuis kivespusseihin vai myös siitä, että sit sun kulIi näkyy siinä? No ehkä molemmat en haluaisi satuttaa omaa kulmiani turhaan jonkun matsin voittamiseksi Ja emmä nyt mielelläni esittelisi koko mailmalla vehkeitäni jos se kuvataan telkkariin kin Ei mun mielestä kovien houkutteleva tarjous Ehkä jos palkintona ois rahaa kunnolla niin sitten ehkä menisin mut en tiedä On tietenkin sellaisiakin ihmisiä jotka tykkää esitellä itseään mutta en kuulu heidän joukkueeseensa.

No menkää nyt vittuun keskustelemasta jostain kivesten puristamis kisoista vaan kertokaa tarinoita joissa tytöt potkii teitä munille! Hei Kivespussit, ei kai siinä tarvis mitään sellasta yleisöö olla, ehkä korkeintaan lisäks pari hyvää kaveria! Sit ei kai haittais vaiks kulIi näkyykin ihan? Niin silleen en tullut ajatelleks sitä mut silti ei mua kiinostaisi lähtee tohin mukaan onksul ketään kaveria joka vosi tota rupee harrastaa?

Mitä mieltä oot siitä, kuulostaako paremmalta tämä versio mistä puhuttiin, vai sellainen että kivespussien sijaan oliskin kädellä ote kalun ympäriltä. Ok Kun kysyt niin kerro miten se sit vastas haluun kuula miten reagoi tohon kysymykseen No en tiedä toisaalta nii joutuis aika kauan ja kovaa puristaa kalusta että pyytäisi lopettaa Ja siihen voisin ehkä suostuakkin, jos kynsien käyttö ei olisi sallittua Joku mies kuitenkin jättäisi leikkaamatta kyntensä ja puristaisi kynsillä kunnolla Voisi vähän sattuakkin Ja posmelrigo odotan yhä kuulevani sun tarinan Ja luetko tätä keskustelua vaan siksi että voisit laueta Veikkaan että tätä keskustelua ei tehty sen takii et pojat voisi laueta tätä lukiessaan.

Joo, Kivespussit, kerron sit. Ilman muuta niin ettei kynsiä saa käyttää! Silloin ei sulle siis olis liian paha? Ootko sitä mieltä, että ote pitäisi ottaa jäykästä vai veltosta? Mun mielestä vain jäykästä sais sellaisen otteen, vai mitä? Ja posmelrigo, ei sun tarvii tulla laukeemaan tänne, ku itselläs ei oo mitään sanottavaa. Hyvä Hyvä että kynsiä ei saa käyttää Joo ei ois liian paha joo ois se sit aika reilua Veltosta ei saa kunnon otetta että kovasta han se ote on pakko ottaa! Muuten minkä ikäinen oot ei ole pakko vastata ois vaan kiva tietää et ootko lukios tavallises koulus töissä jo vai jotain muuta?

Onko kummankin itse tehtävä sun mielestä oma erektionsa ja sit vasta toinen koskee, vai voisko siinä auttaa? Ja paljon veikkaat mun kirjotus tyylin perusteella minkä ikäinen mä oon. En osaa anonymouksen ikää sanoa. Ai sori se olikin sun kysymys mulla luki äsken siinä anonymous jossa nyt lukee kivespussit. No oitko säkin lukioikäinen? Niin ja se erektion aikaansaaminen? En osaa sanoa tosta Oon siis vasta Ettekä edes kirjota mun nimimerkkiä oikein. Vitun wannabe-cool lukiolainen pelle.

Tänne ei tarvi tulla kertomaan tollasta et laukeaa lapsia katsomalla. Mut Kivespussit, sun kaa txt mukavaa. Joo oot jotain kolme vuotta vanhempi Mihin koskenu en älynnyt?

Joo on mulla kin ollu ihan muka vaa Ja posmelrigork. Mua ei kiinnosta vitu yhtään jos kirjotan sun nimes väärin Ja jos ei ootarinaa hanki tarina itelles jos semmosen haluut jos niin paljon haluut laueta niin meekattoo pornoo ja runkkaa tai jos ei oo tyttö ystävää pane jotain Vaikka kättäsi seinää tyytyy ovees käytä mielikuvitustas.

Nii kato Kivespussit, ku oli se et jos kumpiki pitäis toista siit varresta kun puristais niin siit vaa kysyin et onks joku poika sun kaluu joskys koskenu? Aa nyt ymmärsin Ei ole kyllä ketään poika kaluuni koskettanut koskaan. D Eihän se kivaa ollut, ihan kamalaa. Mutta silti pienempi paha kun juurihoito hammaslääkärissä: D Synnyttäisin mielummin kun menisin juurihoitoon: Potkusta munille voi johtua kiveskiertymä, joka aiheuttaa äärimmäistä kipua ja jos ei pääse 24h sisällä leikkaukseen, kives kuolee.

Älkää vähätelkö vitun vosut: Eihän se kivaa ollut, ihan kamalaa. DD Haluan nähdä sen miehen joka ottaa mieluummin potkun munille kuin juurihoidon hammaslääkärissä.

Sori PyramiD, olet väärässä. Sua ei olis täällä pätemässä ilman miestä joka ehjällä munallaan jota ei ole potkittu toimintakyvyttömäksi siittäisi sut kuin karjan jotta voit synnyttää lisää hienoja miehiä ja karjanaisia tähän maailmaan. Sori PyramiD, olet väärässä Nähtävästi. Sitä paitsi synnytyksen jälkeen kipu unohtuu hemmetin helposti, ku saa syliin oman lapsen jota todennäkösesti rakastaa niin saatanasti ettei kipua edes huomaa.

Ja sä saat vitusti lääkkeitä, kipulääkkeitä jne. On tapauksia jollon synnyttäminen sattuu, mutta funtsi hetki kui hemmetisti maailmassa on ihmisiä. Jos se olis niin kamalaa ku te annatte toisinaa ymmärtää, väestöä olis puolet vähemmän. Se kipu loppui samalla sekunnilla kun lapsi oli ulkona: Luomuna en kyllä lähtis siihen hommaan. En usko, sillä jokaisella kivut on erilaiset ja edelleenkin jos joku haluaa lapsen enemmän kuin mitään muuta niin se kipu on vaivan arvoista.

Jos miehet vähättelevät naisten synnytyskipuja kuten tapahtui alkuperäisessä keskustelussa , on täysin ok, että naiset vähettelevät pallipotkun aiheuttamaa kipua. Mun mielestä on ihan helvetin naurettavaa ruveta vertailemaan synnytystä ja potkua munille.

Ihan kun naiset ihan huvikseen siitä kivusta valittais? Btw muistatteko sen kun tehtiin joku koe joillekin miehille jossa niihin liitettiin johtimia ja jotain? Kylläpä synnyttäneet naiset ovat silti synnytyksen jälkeen kertoneet, että "se ei ollu läheskään niin kauheaa ku odotin". On ihan yleistä tietoa, että siitä liiotellaan. Ja synnyttäminen on teidän oma päätöksenne. Mitä jos nainen raiskataan ja hänellä ei ole mahdollisuuksia aborttiin ja hänen on pakko synnyttää?

Pitäs varmaan kysyä niiltä miehiltä, joille on saatu keinotekoisia supistuskipuja aikaiseksi. Näitäki on niin erilaisia tapauksia: Ja miksikö naiset synnyttävät yhä kivusta huolimatta? Koska sitä lasta oikeasti halutaan.

Seuraava synnytys tapahtuu, koska aika kultaa muistot, eikä muista enää, kuinka kamalaa se oli ja halutaan kovasti toinenkin lapsi. En minullakaan ole enää elävästi muistissa, kuinka paljon erinäiset asiat ovat aikoinaan tuottaneet tuskaa. Niin sen on tärkeää ollakin. Mä en ees ymmärrä, miks pitäis kilpailla siitä, kumpi sattuu enemmän. Miks muka tarvitsee nostaa jompikumpi sukupuoli jalustalle sen takia, että ne pystyis jonkun mukaan sietämään enemmän kipua kun toinen sukupuoli?

Eiköhän se totuus ole, että molemmat sattuu aika hemmetisti. Mä en ees ymmärrä, miten joku kehtaa tulla vikisemään että "ei varmana synnytys satu noin paljon kun annat olettaa lol!!! Jos sä olet mies, niin sä et tuu sitä kipua itse ikinä kokemaan, joten miksi sua edes liikuttaa koko juttu? Okei, sen ymmärrän jos joku provosoituu siitä, että joku nainen selittää kuinka me ollaan vahvempia kun miehet, kun kestetään synnytykset, mutta muuten en tajua, miks tätä pitää pohtia.

Synnytys ja munille potkaseminen on kuitenkin sen verran eri luokkaa, että mun mielestä niitä on aikalailla turha verrata. Eiköhän anneta ihmisten tuntea just sen verran kipua, kun ne tuntee, ilman että yritetään nostaa jompaa kumpaa sukupuolta jalustalle. Kun sanot noin, että synnytys kestää yli vuorokauden, tulee vähän sellainen mielikuva, että nainen vääntää pää punaisena ja kirkuen sen yli 24h.

Todellisuudessa kun normisynnytyksessä ponnitusvaihe on vain murto-osa koko lasketusta synnytysajasta. Munille potku ehkä kestää vain vähän aikaa, mutta se siitä johtuva kipu taatusti kauemmin, jopa useita päiviä, herkkää aluetta kun miehillä on. Jos on v. No ne pari miestähän kokeili niitä synnytyssupistuksia jollain stimulointikoneella ja sanoivat että oli pahempaa kun munillepotkasu.

Miehen ja naisen vartalot ovat varsinkin tuolla alueella sen verran erilaisia, ettei mikään simulointi auta. Ja synnyttämiseen liittyy esimerkiksi rakkaus lasta kohtaan, halu olla perheellinen ja tuottaa jälkeläisiä - se että haluaa toisen lapsen, ei tarkoita, ettei ensimmäinen synnytys olisi sattunut.

Potkua kasseille ja synnytystä ei pitäisi edes verrata.

0 responses on “Seksi seuraa potku kiveksille

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *