Isuomi alaston suomi nainen

Ei ainakaan se, että maailma pyörii vaan siinä Kehä III: Löytääkö Emilia saarelta machomiestä, jota voi kuitenkin välillä tossuttaa, kuten hän kuvailee miesihannettaan? Aatami etsii Eevaa -sarjan päätösjaksossa autiolta saarelta kultasta etsii vuotias helsinkiläinen lähihoitaja Emilia. Ensimmäinen saarelle saapuva sinkkumies on vuotias virtasalmelainen konekuljettaja Jesse. Kaksikon pitäisi ensi töikseen valmistaa itselleen ateria, mutta ruoanlaitto ei valitettavasti ole kummankaan vahvinta alaa.

Emilialle tuottaa suurta tuskaa saada ananaskin pilkottua. Ei ole helppoa Jesselläkään:. Skip to main content. Aatami etsii Eevaa Tietoa ohjelmasta. Aatami etsii Eevaa Aatami etsii Eevaa on deittiohjelma, jossa toisilleen ennestään tuntemattomat sinkut pääsevät viettämään ainutlaatuisia sokkotreffejä autiolle paratiisisaarelle. Ensimmäisessä jaksossa saarella toisensa tapaavat Tanja ja Sami. Katso videolta, mistä ohjelmassa on kyse!

Aatami etsii Eevaa Nelosella 6. Lisää Aatami etsii Eevaa -sisältöä Ruudussa. Meistä tuli ihan hyvät frendit", nuorimies kertoo. Katso ekstraklippi Aatami etsii Eevaa -sarjan päätösjaksosta! Tarinassa on aivan toinen juoni. Etsi Toggle navigation Valikko. Kun katselee Alaston Suomi sivuston naisten profiileja huomaa valtaosan olevan iältään suunnilleen vuotta.

Suuri osa tuon ikäisistä näyttää lisäksi kasvonsakin vaikka olisivat reva levällään kuvissa. En ole sivuston jäsen vaan katsellut niitä kuvia jotka ovat kaikkien näkyvissä. Keskimäärin he eivät ole mitään missejä vaan niitä naisia joita ei vilkaista baarissa kahta kertaa. Tatuoinnit sekä lävistykset ovat enemmän kuin poikkeus.

Kuvien taustojen perusteella nuo naiset asuvat siivottomissa asunnoissa joissa on lattioilla levällään ympäriinsä erilaista tavaraa ja vaate myttyjä.

Jotenkin syntyy mielikuva puutteellisesta elämän hallinnasta ja heikosta sosiekonomisesta elämän tilanteesta. Moni on ottanut kuvansa peilin kautta ja Nokian Lumioiden eri mallit tuntuvat olevan suosiossa.

Kaiken kaikkiaan kun heitä katselee usko ihmiskuntaan on koetuksella. Kyllä ätmit vaan tarvitsee paljon iskuyrityksiä Ätmeillä on monesti ongelma, että heiltä puuttuu kokemusta "normaalista" sosiaalisuudesta. Nainen39vee on palstan älykkäin kirjoittaja Tämä nainen osaa perustella amielipiteensä kunnolla, käyttää kunnolla aikaa vastaamiseen jopa pitkiinkin viesteihin ja vastaa niihin myös saman verran. Tintoretto Tintoretto Ja jotain siinä oli, mutta pimeässä en nähnyt, mitä.

No pakkohan se ihmisen on jollain tavalla olla vajaa tai muuten vähälahjainen jos itse tietentahtoen pistää itsestään alastonkuvan, jossa vielä kasvotkin näkyy, ni koko kansan nähtäväksi. Ja tämä siis sukupuoleen katsomatta. Tuollainen ihminen on 1. Ei osaa miettiä asiaoita pitkällä tähtäimellä. Tulkaa Suomen parhaille ilmaisille seksitreffeille: Tatuointi ei sulje ovia kunhan et naamaasi niitä ota toisin kuin alastonkuvat netissä.

Eli vertaus ei toimi. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Ei voi yleistää muutaman yksilön käytöksen takia, muutenhan esim. Omasta mielestäni on vaan hyvä jollei häpeä itseään, etenkin jollei ole ns. Terveessä itsetunnossa ja siinä että on sujut kehonsa kanssa ei ole mitään väärää. Sen sijaan itsestään ym kaltaisten kuvien levittely tietoisesti ei ole enää sen terveen käytöksen rajoissa Jos joku niin tekee, niin mitä sitten?

Mikä siinä on pahaa, kun asiasta jaksat kerta toisen perään mainita. Jos heitä ei kiinnosta mitä mieltä sinä tai kukaan muu on, niin miksi ei postaisi jos haluaa? Jotkut eivät osaa ajatella kovin pitkälle eli että kun ne kuvat laitetaan kerran nettiin, ne siellä pysyvät, vaikka ne itse myöhemmin sivustolta poistaisikin. Ei ajatella, että miten tuollaiset alastonkuvat voivat vaikeuttaa myöhempää elämää mahdollisesti. Toisaalta joitakin ei vaan kiinnosta. On asenne, että jos on omasta mielestään kaunis kroppa alasti, miksei voisi näyttää sitä kaikille.

Periaatteessahan alastomuudessa ei pitäisi olla mitään hävettävää. Eipä jossain Afrikan kulttuureissa naiset häpeile olla rinnat paljaana tai miehet kalu esillä. Itselläni ei olisi muuten mitään ongelmaa heittää itsestäni alastonkuvia nettiin naaman kera, mutta joudun kuitenkin elämään yhteiskunnassa, joissa monien mielestä tuollainen on kuitenkin tuomittavaa, vaikka järjellä ajateltuna näin ei pitäisikään olla. En kuitenkaan pystyisi jokaiselle erikseen selittämään, ettei sillä ole mitään merkitystä jos on alasti jossain kuvissa ja lisäksi osa ei varmaan siltikään tajuaisi.

Niinpä helpommalla pääsee kun ei vaan laita alastonkuviaan nettiin. Kun on vaan käytännössä tullut nähtyä miten monella nuorella joka tällaisia kuvia on itsestään julkaissut on sitten myöhemmällä iällä tullut suru puseroon kun kuvat ovatkin tulleet vastaan ei toivotussa asiayhteydessä. Ja eipä moni parikymppinen tule ajatelleeksi, että sellaiset kuvat voivat myöhemmin elämässä sulkea tiettyjä ovia nenän edestä.

Eli siis epäilet, että osa ei osaa harkita asiaa tarpeeksi pitkälle. Entä ne jotka osaavat? Ihmiset ovat yksilöitä eivät massaa, joten jokaiseen sääntöön löytyy varmasti aina myös ne poikkeukset.

Tässä tapauksessa ne poikkeukset ovat niitä, jotka ovat harkitusti valinneet sulkea itseltään tiettyjä ovia loppuelämäkseen ja haluavat että heidän akti tms kuvansa pyörivät ikuisesti nettiavaruudessa Tarkoitatko että ihqu-rakkaat pitävät naista käytettynä huorana aivan kuten AT-miehet jos tämä on toisen miehen nussima? AT-mies on vain niin fiksu, romanttinen ja rehellinen, että sanoo asian suoraan jo nyt eikä vasta sitten kun eteen tulee vaimon kuvia toisen miehen kulli suussa.

Varmasti kaikki paitsi tämän palstan "miehet" ovat harrastaneet seksiä ja kaikilla on exiä. Mutta jos naisesta tai miehestä tulee netistä vastaan aktikuvia hänestä ja exästään, ni kyllä se on melkoinen lorton merkki. Kaikilla meillä on menneisyys, mutta kaikki me emme ole niin vajaita, että julkaisisimme menneisyytemme intiimejä hetkiä kaiken kansa nähtäväksi.

Eli jos puu kaatuu metsässä eikä kukaan näe sitä, niin puu ei silloin kaadu. Kyllä yli yhden miehen nussima nainen on lortti oli siitä netissä todisteet tai ei. Mutta ymmärrän tietysti, että jokainen nainen yrittää esittää puhtaampaa mitä on ja moni mies sulkee ajatukset vaimonsa huoran menneisyydestä.

Mutta ei siinä mitään ylevämpää ole kuin, että mies ja nainen molemmat yhdessä myöntävän nainen huoramaisen menneisyyden. Se olisi paljon rehellisempää kuin asioiden piilottelu.

Tuo nyt on vaan trolli: D Tosin kyllä tuollasia sekopäitä on varmaan ihan oikeastikin olemassa. Eikö nettideittailu ole juuri siitä hyvää että voi tutustua useaan ihmiseen ja katsoa sitten kuka sopii oikeasti itselle. Se olisi myös miehille hyvä koska silloin heidän ei tarvitse lähettää viestejä niin useille naisille ja se tarkoittaisi sitä että viestien määrä putoaisi mutta taso paranisi. Se olisi minusta mielekkäämpää.

Sillloin myös sellaiset yhteydenotot mitkä ei ole toivottavia erottautuisivat pois enemmän. Mutta ei pidä kuvitella että koskaan siitä ihan puhdasta tulisi. Mutta TASO paranisi puolella heti alkuunsa. Naiset tuntuvat heräävän vasta kun huomaavat ettei huomiota tulekkaan niin paljon enää.

Luuleeko naiset oikeasti että ihminen muuttuu jotenkin paljonkin kun vanhenee. Suurin osa pysyy samana, jotkut saattaa muuttua. Naiset tulee katkeriksi kun ikää tulee lisää, ehkä jotkut naiset tulee paremmiksi jopa mutta harvinaista. Naiselle kauneuden menetys on kauheaa jos persoona on rakentunut sen varaan, sen takia naisen pitäisi valita mies johon voi luottaa kun ikää tulee.

No aina kaikki ei mene niinkuin on ajatellut oli sitten mies tai nainen. Mutta uskon silti että naiset eivät pääse yhtään helpommalla ihmissuhteissa kuin miehetkään, he eivät vaan ajattele asioita samalla tavalla. Itse kuitenkin naisilta enemmän aktiivisuutta enkä tarkoita edes aloitteen tekoa vaan yleensä suhtautumista ihmisiin.

Järjen käyttö on sallittu mutta pitää antaa tilaa myös muulle. Olen harrastanut nettideittailuja jo muutaman vuoden ja kokemukset ovat tähänmennessä olleet hyvin negatiivisia. Eli yhteyttä on otettu ja profiiliin on pistetty syötiksi hyvännäköinen nuori seksivamppi bikineissä. Keskustelua kävin heidän kanssaan chat linjalla ja puhuivat englantia.

Epäilin joutuneeni huijauksen uhriksi, joten mitään rahaan en suureksi onneksi koskaan lähettänyt yhdellekään. Onneksi olen nyt kokemusta rikkaampi eikä taloudellista menetystä koskaan tullut.

Deittaaja saattoi olla mies joka oli varastanut profiilikuvat. Asiua selvisi parhaiten kun he puhuivat että lähettää rahaa heille western unionin kautta. Menin western unionin kotisivulle ja eikös siellä erityisesti varoitettu kyseisistä tapauksista. En silti pelkää deittailla netissä. Nyt ainakin osaan varoa kyseisiä tapauksia.

Aika vaikeahan se on olla ajattelematta niin että miehet haluavat vain panopuun, kun ensimmäisessä yhteydenotossa ilmoitetaan että näytän hyvältä suihinottajalta.

Tai aletaan viimeistään toisessa viestissä udella intiimejä mieltymyksiäni, vaikka ilmoituksessani ei ole puolikkaalla sanallakaan viitattu seksiin. JOS haen seksiseuraa, on oletettavaa että joku ääliö munankuvasankin laittaa vaikken semmoisista perusta.

Mutta jos en hae seksiseuraa, niin onko pakko loukata heti alusta asti tekemällä selväksi että persoonana en kiinnosta, ainoastaan reikänä.

Parikin tyyppiä nimittäin kun on korostanut että ei siitä tarvitse mitään johtopäätöksiä tehdä jos saa miehiltä vastauksia, koska "kaikilta naisilta löytyy reikä ja reikä kuin reikä".

Itse en ollut edes nuorena kaunis joten turha veisata virsiä että naisten pitää vanhetessaan oppia tyytymään siihen että tarjonta vähenee. Omalla kohdallani tarjonta on aina ollut melko samanlaista määrän suhteen, mutta laatu on muuttunut kun nykyään ei miehiä kiinnosta enää mikään muu kuin parittelu. Vai olettavatko että 40 naiset ovat kaikki jotain nymfoja vai?

Siis ei ainakaan Suomessa. Omasta mielestäni 40 - 50 -vuotias ei ole mitenkään "vanha". Mutta jotain täytyy tosin tehdä ihan oikeasti sen eteen ettei myöskään ala "näyttää vanhalta". Vaikka kuinka pinnalliselta tämä tuntuukin sanoa niin ulkonäön huolehtimisella on merkitystä. Eli näin miehenä vartalo tulisi pitää suht kaposena, käyttää etenkin tanssimestoissa ihan jees-näköisiä vaatteita ja "fleda" hiukset myös ok.

Näistä ne 35 naiset kuitenkin tykkää: Samalla fiiliksillä mekin niitä katellaan. Älkää ottako tätä mitenkään kriittisesti, vaan ehkä edes ainakin osittaisena ideana. Yes, uutta vuotta äijille: Ei, ei eiiiiiiiiiii Joku poikkeus saattaa löytyä, mutta harva 35v nainen huolisi edes 10v saatikka 5v vanhempaa miestä kun meitä kiinnostaa oman ikäiset. Tuo on ihan hyvä asenne. Nelikymppinen mies ei ole mikään vanha: Itse olen 31 v ja treffisivustolta löysin vuosi sitten ihanan 40 v miehen.

Et nyt kyllä mikään ikäloppu ole!! Hei kaikki, Tämä tuntuu olevan ikuisuusongelma tämä että miehet kaipaavat nuorempaa ja naiset taas samanikäistä. Rekisteröityneiden käyttäjien keski-ikä E-kontakti. Meillä ainakin on siis paljon vientiä tässä ikäluokassa. Mulla on samoja kokemuksia ja jo hyvin pitkältä ajalta. Mä vastaa aivan sitä mitä naiset ilmoittavat hakevansa, mutta enpä kelpaa minäkään.

Naiset luulevat edelleen olevansa priimatavaraa ja hakevat ainoastaan ja vain miljonääriä ja prinssiä huomaa ja-sana. Tosi ärsyttävää kun ne eivät viitsi edes vastata Tai s itten ne sopii tapaamisen ja luistavat siitä Ulkomaalsia naisia kyllä kiinnostaa niin paljon että alkaa todella tympiä kun ei ne ne ymmärrä edes vastausta, vaan jatkavat Nainen on viimeinen asia jonka ihminen sivistää.

Olen lähempänä viittäkymmentä kuin neljääkymmentä, olen tehnyt hieman kokeiluja profiilillani. Olen profiilissani perusoletuksena yrittänyt olla kekseliäs ja huumorintajuinen. Pelkkä profiili ilman kuvaa - ei yhteydenottoja eikä vastauksia omiin yhteydenottoihin. Profiili kuvalla - käyntejä profiilissa huomattavasti huomattavasti enemmän, joitain yhteydenottoja ja enemmän vastauksia. Profiili useammalla kuvalla - useita yhteydenottoja ja hienoja deittejä.

Kuvat pitää olla hymyileviä ja toiminnallisia. Profiili useammalla kuvalla aiheutti selvästi eniten kiinnostusta, passiivisella odottamisella sekään ei olisi toiminut, vain aktiivisuudella sai yhteydenottoja.

Naisten vastauksista voi päätellä heidän kuvallisisten profiilien saavan satoja vastauksia pävittäin, usein lähestymiseen tuli tekstiviestityylisiä vastauksia missä kehotettiin kertomaan lisää itsestään: D Hyvä kysymys, että mitä vaaditaa erottumaan kalkkiviivoilla edukseen.

Huono puoli että saadakseen useamman kuvan treffeille pitäisi maksaa, mutta ei oikein huvita maksaa palvelusta joka ei toimi. Matchcom toimii joten harkitsen vakavasti siirtymistä sinne. Naisena olen kokeillut useampaa deittisivustoa enkä ole vielä mistään saanut satoja vastauksia päivittäin. Seksisaitilla ehkä kertyi jotain 60 vastausta, mutta siihenkin meni pidempi aika että moinen määrä täyttyi.

Naama ei ehkä ihan petolinnun persettä kuitenkaan muistuta. Mutta vammani on ikä, joka on jo Elikä voitte aivan mainiosti tällä palstalla miehet toki jatkaa väitteen "satoja vastauksia päivittäin" kohdentamista naisiin, mutta lisätkää siihen naisten eteen että NUORET [naiset]. Ehkä he saavat niitä satoja vastauksia.

Jota kuitenkin epäilen, sillä jos ei ole kyse Helsingistä, niin sivuston kuin sivuston miesvarat ehtyvät kyllä aika nopsaan kun kaikki useita kuukausia rekisteröityneenä olleet ovat saaneet sen vakioviestinsä laitetty. Sen jälkeen nainen on saanut kaikilta vakkareilta viestin, ei niitä enään niin vain tulvikaan päivät pääksytysten. Harrastin aikoinaan nettitreffejä deitti.

Ollessani vuoden ikäinen se toimi tosi hyvin. Oli kuin olisi onkinut ämpäristä. Sain paljon piparia ja tuota kautta löysin avovaimon, jonka kanssa elimme viisi vuotta kimpassa. Nyt deittinetti on kuollut paikka. Laadin suomikaksneloseen profiilin, joka on monen mielestä ihan jees - pikkunäppärä teksti ja monta kivaa kuvaa. Keväällä kävin treffaamassa viittä naista ja nyt syksyn ja alkutalven mittaan olen käynyt tapaamassa kymmentä.

On siis aivan turha väittää, että mies ei saisi yhteydenottoja ja pääsisi treffeille. Itse olen tavannut maaliskuun jälkeen 15 naista. Ongelma vaan on siinä, että kauppoja ei ole syntynyt. Ikäryhmäni 45 v naiset eivät enää useinkaan ole ihan hehkeimmästä päästä. Sanotaan niin että kauneus on ensimmäinen lahja minkä Luoja naiselle antaa, mutta myös ensimmäinen jonka Hän ottaa pois. Niin se vaan on Sitten jos lähestyn ihan tavallisen oloisia vuotiaita naisia, jotka ovat vielä kivan näköisiä, käyvät he katsomassa profiiliani mutta eivät vastaa viestiini.

Ikäistäni en huoli ja hieman nuorempaa en saa kiinni. Näin ollen olen poistanut profiilini enkä usko laittavani sitä enää esille.

Isuomi alaston suomi nainen -

Isuomi alaston suomi nainen varma, että haluat jatkaa? Sosiaalinen kömpelyys on isoa miinusta erityisesti silloin, jos nainen ei tunne sinua. Se on totta että kun tuohon ikään pääsee ei enää niin paljon kiinnostusta löydy, mikä johtuu siis iästä. Nämä rakkaustarinat herättävät voimakkaita tunteita - Kielletty rakkaus maanantaisin kello Alastonkuvien ottaminen paremmat seksitreffit top escort prague ja kumppanistaan voi tuntua joistakin kiihottavalta tai jännältä kokeilulta. Siskon 35 ikäinen poika löysi viime vuonna E-kontaktista kaksi vuotta itseään nuoremman naisen ja tärppäsi niin hyvin, että ovat nyt naimisissa ja pienen vauvan vanhempia. Itse jo jonkin aikaa miettinyt että miten poistuisin tuolta Alaston Suomesta. Jos kuvien kanssa on tapahtunut seksifilmit seksikauppa seinäjoki ja ne ovat joutuneet esimerkiksi nettiin, kannattaa asiasta kertoa heti aikuiselle. Kuvat ovat osa Expose-projektia, jossa kuvaaja Liora K kuvasi tavallisia naisia yhteistyössä bloggaaja Jes Bakerin kanssa. Seksiasento, jossa puuhailu tuntuu pelkästään epämiellyttävältä. Eksyksissä olevia ja luonneviasta kärsiviä ihmispoloja, joiden elämässä ei heti alkujaankaan mennyt varmasti aivan kaikki nappiin. Ohjelman juontaa Noora Hautakangas.

Pätkäpaasto on vaativa, mutta tehokas tapa laihduttaa - katso, sopisiko sinulle Onko seurustelusuhde hiipumassa pelkäksi kaveruudeksi? Paljastavat merkit listattiin Koirien tekokivekset nostavat suosiotaan - Kim Kardashian asennutti lemmikilleen implantit Huh, mikä näky!

Merkit, joista tiesin, että jotain on tekeillä Viisi ruoka-ainetta, jotka saavat ihosi hehkumaan - kuuluvatko jo ruokavalioosi? Seksiasento, jossa puuhailu tuntuu pelkästään epämiellyttävältä Koirien tekokivekset nostavat suosiotaan - Kim Kardashian asennutti lemmikilleen implantit Poikaystävä haukkui teinitytön tanssiaismekkoa liian paljastavaksi - nettikansa täysin eri mieltä Prinssi Harryn soitto eksälleen ennen häitä sai tämän raiteiltaan - "Hän melkein jätti saapumatta" Rintansa paljastanut mallikaunotar esittelee uskomatonta kroppaansa - esillä myös alatissi Petetyksi tulleet naiset kertovat: Merkit, joista tiesin, että jotain on tekeillä Brittinäyttelijästä levisi video pornosivustolla - järkyttävä seuraus aiheutti itsetuhoisia ajatuksia Kuuma sinkkukesä edessä?

Missä sinun kannattaa harrastaa seksiä tänä kesänä? Horoskooppimerkki kertoo Ihmiset eivät saa tarpeekseen prinssi Harryn eksän ilmeistä - "Tuon takia heitä ei kutsuta häihin! Laulajatähti Lily Allen jakoi kaksi kuvaa vaginastaan Nainen lähetti vahingossa arkaluontoisen kihlajaiskuvan perheelleen - "Onnea, se on valtava" Anna Eriksson teki Kelokuvan, esiintyy monessa kohtauksessa alasti - "Elokuva vaati alastomuuden" Mitä naiset todella ajattelevat masturboidessaan?

Kysely selvitti Älä ikinä käytä revittyjä farkkuja hellepäivänä - varoittavat kuvat leviävät netissä Evelina julkaisi kuvan itsestään uima-altaassa, fanit hehkuttavat: Seksiasento, jossa puuhailu tuntuu pelkästään epämiellyttävältä. Rintansa paljastanut mallikaunotar esittelee uskomatonta kroppaansa - esillä myös alatissi. Onko seurustelusuhde hiipumassa pelkäksi kaveruudeksi? Pätkäpaasto on vaativa, mutta tehokas tapa laihduttaa - katso, sopisiko sinulle.

Voiko toiseen ihmiseen tutustua puhtaimmillaan silloin, kun vaatteiden tai muiden tyylillisten seikkojen kautta ei ole mitään pääteltävissä? Nähdä, millainen se luonne siellä on. Minkälainen se ihminen on", kertoo ensimmäisessä jaksossa Eevaansa etsivä diplomi-insinööri Sami. Saaren rauha rikkoutuu ensimmäisen vuorokauden jälkeen, kun maihin rantautuu kilpakosija. Ensimmäisessä jaksossa Tanjan huomiosta kilpailee aliupseeri ja herrasmies Juuso.

Aatami etsii Eevaa -sarjan viimeisessä jaksossa Emilia valitsi viimeisille treffeille jalkapalloilevan huoltomies Joonan. Näytti siltä, että kaksikon välillä oli iloista kemiaa, mutta Joona kertoo haastattelussa, ettei ole nähnyt Emiliaa reissun jälkeen.

Joona mainitsi ohjelmassa tykkäävänsä hauskoista naisista. Onko vierelle sittemmin löytynyt ihanaa ilopilleriä? Ilopillereitä on ollut, mutta ei vakavaa ilopilleriä", Joona paljastaa. Katso, millainen kokemus ohjelmaan osallistuminen Joonalle oli ja kuinka hänen perheensä suhtautui ajatukseen!

Alastomalla kolmikolla on autiolla saarella mukanaan popcornia. Paukkumaissin valmistus ilman mikroa on Joonalle ja Emilialle täysin uusi juttu, mutta onneksi Jesse on vanhanaikaisen popparinvalmistuksen ekspertti. Hyvä niin, sillä Joona ei olisi älynnyt panna kattilaan kantta. Aatami etsii Eevaa -sarjan päätösjaksossa Emilia kyllästyy alastomaan elämään paratiisimaisissa olosuhteissa. Alkeelliset olot tuntuvat verottavan jaksamista, ja naisesta on paljastumassa pientä prinsessan vikaa.

MIKSI pitää korjata kun vikaa ei ole: Syy jonka kertovat sivulla, haiskahtaa tekaistulta s. No itse en aio jatkosaakaan maksaa millekään treffipalstalle mitään.

Eli minnekähän nyt sitten jos ja kun tuokin palsta pilataan, ja sama on tehty jo Suoli Vai voikohan tässä jo heittää kirveen kaivoon kaiken seuranhaun osalta.. Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Suhteet Nettideittailu Deittisivustot! Tältä palstalta lukenut huonoja kokemuksia maksullisista seuranhakupalstoista Itse kokeillut Match. Tulos - ei mitään. Ei edes oikeastaan yhteydenottoja, yksi taisi kummankin kautta tulla.

Muihin en edes lukemani perusteella sortunut. Olen aina sinkkuna ollessani harrastanut seuranhakua netistä. Ystäviä on tullut, joka sinällään hienoa. Muinoin luvun alussa Deitti. Sitä kautta joitain kontakteja tuli. Nyt siellä on melko hiljaista. Sinkut oli ainakaan paras, noin vuotta sitten! Sitä kautta seuraakin löytyi ja ystäviä tosiaan! Suomi24 Treffien kautta kyllä niitä deittejä järjestynyt sinänsä enemmän, mutta jotenkin viime aikoina täälläkin meno hiljentynyt?

Iskuri epämääräinen, seksiseuraan painottunut. Ja SeOikean kautta ei mittään. Muodissa on kai Alaston Suomi. En laske sitä treffisivustoksi. Itse asiassa en ymmärrä sitä ollenkaan.

Mutta kai joku sitä kautta jotain mielihyvää itselleen saa? Näitä maksullisia deittisivustoa on aivan hirmuisesti. Onko kenellekään mistään hyviä kokemuksia? Ihan vaan heitin keskustelua alulle, mitä kokemuksia ihmisillä on? Kuinka paljon olette käyneet treffeillä nettideittailun myötä ja missä ajassa? Outoa käytöstä Ihmetyttää nämä flirttailijat, jotka eivät kuitenkaan sitten vastaa sellaiselle takaisin, joka kiinnostuu ottamaan yhteyttä tämän flirtin herättämän huomion vuoksi.

Samansuuntaiset ovat kokemukset täälläkin. Tosin alan epäilemään, että tämä hiljaisuus johtuu iästäni. Yli nelikymppisiä naisia ei tunnu kaipaavan kukaan, oli hän kuinka upea edelleen tai ei. Kokeilin ensimmäisen kerran nettimetodia deittinetillä joskus 6 vuotta sitten ja yhteydenottoja tuli reippaasti.

Toisen kerran seuraa hakiessani n. Nyt olen taas hakemassa sitä toista puoliskoa ja vaikka kuinka yritän kehittää profiilia, on hiljaista kuin huopatossutehtaalla! Ottaa todella pannuun, kun likee noita miesten katkeria kertomuksia, että naiset saavat kamalasti viestejä ja voi kun meillä on helppoa, mutta sitä ei todellakaan kannata yleistää! Profiili on ollut livenä pari kuukautta ja viestejä on tullut yhteensä 6.

Profiilissa ei pitäisi olla vikaa, sillä ne jotka ovat sen arvioineet, ovat antaneet 4 tähteä. Joten loppupäätelmä on, alamme olla ikäloppuja ja tämä sähköinen kohtauspaikkakin on nuoremmille. No jo on ihme ettei muka ole tullut viestejä. Se on totta että kun tuohon ikään pääsee ei enää niin paljon kiinnostusta löydy, mikä johtuu siis iästä. Itse olen yli 40 v mies. Mutta ikäväkseni minun kokemus yli 40 v naisista on luotaan työntävä jo tuossa ensimmäisessä odotuksessa.

Niiltä on puuttunut oikeastaan kaikki mitä minä olen nähnyt hyvässä ihmissuhteessa. No mitäs sitten nuoremmilla, taitaa olla ihan yhtä hakusessa elämä ja arvostukset , niin paljon metsään menee mitä minuun tulee, joten ainakaan minä en usko että suomesta löytyisi nainen joka nuo haluamani kriteerit täyttäisi.

Joten vaihtoehdot on siinä hakeeko suomesta enää ollenkaan vai siirtyisikö jonnekkin muualle etsimään. Kokemukseni mukaan muualla tosiaankin on enemmän vaihtoehtoja, olisiko 5 kertaa enemmän liikaa sanottu. Tosin sielläkin on omat ongelmansa, mutta silti houkutteleva vaihtoehto. Vielä mitä sinuun tulee niin ihmettelen että en ole onnistunut tapaamaan yhtä ainoata naista josta olisi saanut yhtä hyvän mielikuvan kuin sinusta. Joten nolla saldo on minulla ja voin tosiaankin sanoa etten ole ollenkaan huonoimmasta päästä valintoja mitä miehiin tulee.

Joten en tiedä miten kaltaisesi naiset ovat onnistuneet välttämään silmäni, mutta ei kai sille paljon mitään voi. Sen verran tuota nettideittailua nähneenä en ainakaan minä voi missään nimessä suositella yhtäkään suomisivustoa.

Mutta niinkuin on todettu jotkut ovat onnistuneet löytämään jotain heille tärkeää ja hyvä niin. Naisten saamien tuhansien ja taas tuhansien viestien määrä perustuu heidän omiin kokemuksiin ja kertomuksiin, joten asiaa pitäisi kysyä heiltä. Joten jos niihin juttuihin on uskomista ,olet poikkeus tapaus jos sinulle on tullut vain kuusi viestiä. Ihan sellainen utopistinen kysymys vain, että onko nämä kuusi viestin lähettäjää saanut viestiä myös sinulta?

Syksyllä tulin eka kertaa suomi24treffisivuille ja menoa riitti. Tänä kesänä kun laitoin uuden ilmoituksen, niin eipä oo ollu enää samaa menoa Yli nelikymppisellä naisella ei miehet tee enää mitään Olen 40 vuotias mies ja poistin tänään profiilini suomi24 treffeistä.

Ilmoitukseeni tuli ainoastaan epämääräisiä venäläisten vastauksia, suomalaisnaisille tällainen vanha ukko ei näytä kelpaavan. No, en aio masentua kelpaamattomuuteni johdosta, koska minulla on kuitenkin elämässä sisältöä vaikkei elämäntoveria olekaan ja eihän sitä koskaan tiedä milloin ja missä sen oikean kohtaa.

Yksi syy on siinä, kun kolmekymppiset naiset eivät halua tehdä aloitteita. Toinen syy on siinä, että naiset hakevat kumppania vahvojen ennakkoluulojen sanelemana, ja se ei voi olla näkymättä myös ulospäin. Sanoisin että parannus löytyisi nimenomaan naisten puolelta. Naiset voivat olla vuosikausia josain sivustolla mutta silti jäävät yksin lopulta. Yksi milestäni tärkein syy siihen että naiset eivät halua tutustua keneenkään kun luulevat heti että se johtaa johonkin. Eikö nettideittailu ole juuri siitä hyvää että voi tutustua useaan ihmiseen ja katsoa sitten kuka sopii oikeasti itselle.

Se olisi myös miehille hyvä koska silloin heidän ei tarvitse lähettää viestejä niin useille naisille ja se tarkoittaisi sitä että viestien määrä putoaisi mutta taso paranisi. Se olisi minusta mielekkäämpää.

Sillloin myös sellaiset yhteydenotot mitkä ei ole toivottavia erottautuisivat pois enemmän. Mutta ei pidä kuvitella että koskaan siitä ihan puhdasta tulisi. Mutta TASO paranisi puolella heti alkuunsa. Naiset tuntuvat heräävän vasta kun huomaavat ettei huomiota tulekkaan niin paljon enää.

Luuleeko naiset oikeasti että ihminen muuttuu jotenkin paljonkin kun vanhenee. Suurin osa pysyy samana, jotkut saattaa muuttua. Naiset tulee katkeriksi kun ikää tulee lisää, ehkä jotkut naiset tulee paremmiksi jopa mutta harvinaista. Naiselle kauneuden menetys on kauheaa jos persoona on rakentunut sen varaan, sen takia naisen pitäisi valita mies johon voi luottaa kun ikää tulee.

No aina kaikki ei mene niinkuin on ajatellut oli sitten mies tai nainen. Mutta uskon silti että naiset eivät pääse yhtään helpommalla ihmissuhteissa kuin miehetkään, he eivät vaan ajattele asioita samalla tavalla. Itse kuitenkin naisilta enemmän aktiivisuutta enkä tarkoita edes aloitteen tekoa vaan yleensä suhtautumista ihmisiin.

Järjen käyttö on sallittu mutta pitää antaa tilaa myös muulle. Olen harrastanut nettideittailuja jo muutaman vuoden ja kokemukset ovat tähänmennessä olleet hyvin negatiivisia. Eli yhteyttä on otettu ja profiiliin on pistetty syötiksi hyvännäköinen nuori seksivamppi bikineissä.

Keskustelua kävin heidän kanssaan chat linjalla ja puhuivat englantia. Epäilin joutuneeni huijauksen uhriksi, joten mitään rahaan en suureksi onneksi koskaan lähettänyt yhdellekään. Onneksi olen nyt kokemusta rikkaampi eikä taloudellista menetystä koskaan tullut. Deittaaja saattoi olla mies joka oli varastanut profiilikuvat. Asiua selvisi parhaiten kun he puhuivat että lähettää rahaa heille western unionin kautta. Menin western unionin kotisivulle ja eikös siellä erityisesti varoitettu kyseisistä tapauksista.

En silti pelkää deittailla netissä. Nyt ainakin osaan varoa kyseisiä tapauksia.

0 responses on “Isuomi alaston suomi nainen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *