Siwa kajaani vaimolle mustaa miestä

Tämä pätee moniin rikosasioihin. Poliisi selvittää, tutkii, olettaa ja uskoo. Poliisi ei julkista uhrin tai epäiltyjen nimiä. Kaverit tietävät ja kertovat. Ei se sen kummempaa ole. Osa kavereista on lörppäsuita, eikä sekään muuta sitä tosiasiaa, etteivätkö he tietäisi asioista.

Piirit on todella pieniä eikä niistä kannata välittää. Oma piirini muodostuu muutamasta kymmenestä ihmisestä, joista osa on tuttavia ja jotka ovat enemmänkin piirin ulkopuolisia mitä samassa piirissä eläviä.

Piirien sisäisiä maailmoja on toisten vaikea hahmottaa esim. En kyllä lähtisi muodostamaan mielikuvia kuvitelmien perusteella eikä edes kiinnosta. On paljon ihmisiä jotka on psyykkisesti sairaita tai muuten vain liian nuoria ymmärtämään mielikuvitusmaailman ja todellisuuden välisiä eroja.

Ihmiset kantavat maailmankuvan taakkaa mukana koko loppu elämänsä, jos menevät liian syvälle mielikuvitusmaailmaan. Historiassa on paljon naurettavia esimerkkejä mm. Tappaminen on monitahoinen käsite jota ei pitäisi tuomita suoralta kädeltä. Esinnäkin uhrin asema välikohtauksessa pitäisi otta huomioon tuomiossa.

Jos on puolustuskyvytön niin silloin tulee tapetuksi. Oliko uhri itse hakeutunut vaaratilanteeseen? Oliko uhri nauttinut alkoholia ym. Tilastollisesti uhrit ovat aiheuttaneet suurimman osan kuolemista.

Niin sanottuja sarjamurhaaajia tai joukkosurmaajia on häviävän pieni määrä. Alkoholin, huumeiden ja muiden päihteiden alaisena kuoleminen pitäisi lieventää tuomiota onnettomuudeksi. Tämä myöskin vähentäisi päihteiden käyttämistä, jos päihteiden alaisena joutuu väkivallan tai rikollisuuden kohteeksi. Tuolloin hörhöt voisivat tulla kopsimaan, pistämään tai ampumaan hengiltä ja ryöstämään kenet tahansa illalla ravintolasta ulostulevan, sillä tällaisia onnettomuuksia humalassa sattuu.

Kadulla näppärimmät tarjoaisivat ensin ryypyn ja sitten puukkoa, koska tapahtuma oli kokonaan uhrin vika, mitä oli kännissä. Minä tekisin vielä omaisuusrikoksien kohdalle myös esittämäsi kaltaisen laajennuksen: Tilastojen mukaan omasuusrikosten uhreilla on yksi yhtäläinen piirre, heillä on ainakin ollut omaisuutta. Siispä jos joku vie omaisuutta sellaiselta, jolla sitä on, niin se on uhrin vika, mitä on provosoinut lähimmäistään omaisuudellaan rikoksen polulle.

Nainen kuuluu tunnustaneen teon, kirjoittaa Kainuun Sanomat. Aikas hyvin täällä asioista perillä oltiin, piirit ovat pienet ja jutut leviää kuin kuppa Venäjällä. Kyseessä kostomeininkiä miehen tekosia kohtaan. Onkohan asialla ollut V. Se se seko Karin suuri rakkaus 1. Ei ollut Virve kuin Sanna Eskelinen. Virvellä ei ole asian kanssa mitään tekemistä.

Kirjoitin siksi että aihe nousee ylös niin näät sen, eikä tarvii etsiä Kari on haudattuna veljeni viereen. Tunsin Karin lapsesta asti. Kari oli isäni "oppipoikana" peltityössä mutta viina vei miehen jo silloin.

Eli on apu todella lähellä sitten! Eikö kannata nousta kapinaan noissa asioissa siellä Kainuussa ja rajan lähellä??? Naurettavimpia asioita ei voi enää tuolla eduskunnassa tehdä ajattelematta kansalaisten hyvinvointia!

Katsokaahan syksyllä ketä enää kannattaa äänestää ja mitä puoluetta varsinkin! Mennee päin venäjän valtaa maassamme kaikki asiat! Eihän se poliisilaitos tai poliisit täältä mihinkään häviä, Kajaanin poliisilaitoksen hallinta siirtyy Ouluun. Mistään kunnasta ei lakkauteta poliisia, laitokset yhditysvät ja näin saadaan säästöjä hallinnon puolelta. Kannattaa lukea uutiset ennenkuin aletaan kommentoimaan. Liikkuvan poliisin lopettaminenkaan ei muuten tarkoita sitä että poliisit eivät enää liiku.

Ei se ihan noin mene. Ei poliisilaitos mihinkään kajaanista häviä. Jos hörhöt tökkii toisiaan hengiltä, niin sitä täällä vatvotaan monen kymmenen puheenvuoron verran. Eikö Kajaanissa ole puitavaksi oikeita asioita, vai onko kyse vain siitä, että täällä keskustelevat vain joutilaat, toistaitoiset hömelöt? Sitä saa mitä tilaa! Pitkäänhän tuo sai heilua ennen kuin jollekkin riitti tuo touhu. Täytyy sivusta seuranneena sanoa että sai aivan ansioittensa mukaan kärjistäen tietenkin. Ikävä tietenkin lähiomaisille että näin kävi mutta tuskin noillla elämäntavoilla olisi kovin pitkäikäinen muutenkaan ollut.

Toivottavasti viimeisellä tuomiolla tämä katsotaan tekijälle eduksi ja välttää näin helevetin tuleen joutumisen sillä eihän se oikein silloin menisi että tekijä ja uhri olisivat molemmat siellä kuumemmalla puolella.

Rohkeasti vaan käsi ylös! Olipa typerä kommentti, harvoin edes tälläkään palstalla näkee noin typerää tekstiä. Johtuu varmaan siksi että harvoin tulee tänne kirjoitettua.

Teksti jatkuu samalla linjalla joten jos et halua pahoittaa mieltäsi lopeta lukeminen tähän STOP!! Ei se kuolema kaikista pyhimystä tee. Jos on sellainen humalassa että saa ihme raivokohtauksia humalassa jotka pääsääntöisesti vielä päättyy väkivallan käyttöön oli sitten osapuolena kuka hyvänsä.

Jos olit hänen kanssaan huonoissa väleissä hän kyllä keksi jonkun syyn vaikka keksmälläi sen itse uhkasi sitten tappavansa sinut, niin ei täältä ainakaan ylimääräistä sympatiaa hänelle tämän tapahtuneen vuoksi tipu omaisille kylläkin. Ajan kysymyshän se vaan olisi ollut että olisikin käynyt toisin päin. Ja anteeksi mielipahasta kaikille. Eiköhän se luonto hoitele meidät kaikki, ole huoleti.

Ikävä tietenkin lähiomaisille että näin kävi. Asun kyseisellä alueella, ja kyllä täällä on oikein rauhallista. Nytkö vasta tuli Jokos tää juttu on olut oikeudessa? Jos on, niin paljonko sai tuomiota? Missä tapahtui tällä kertaa??????????????? Sirkunkujalla on kaksi kerrostaloa, joissa on yhteensä reilut 60 asuntoa. Vaimoni haukkoi oikein henkeään runkatessaan tuota valtavaa järkälettä. Sitten hän laittoi kortsun sen päälle ja meni kontalleen sägynreunalle.

Iso musta kalu työntyi vaimoni sisään ja hän vikisi tyytyväisenä. Omani oli vaimoni suussa ja käsissä vuorotellen. Vaimon peppu ja rinnat heiluivat työntöjen tahtiin. Myös musta vieraamme työnsi viimmeiset työnnöt aivan pohjaan ja nytkähdellen tuli. Omat lastini lensivät sillä kertaa sängylle. Se oli sillä kertaa ainutkertainen kokemus.

Emme ole uusineet sitä, vielä. Me oltiin erään ison kaupungin Suom. Kaikki oli ihan sattumaa. Vaimo sai sinä iltana oikein kunnon kullia. Puhuu siitä illalla sängyssä vieläkin ja on ihan märkänä. Meilläkin tapauksemme oli puhdas ""vahinko"". Kapakassa vaan lyöttäytyi mukaamme ulkomaalainen musta mies.

Teimme sen ensin saunassa. Pelkäsin lauteitten hajoavan, kun hän nussi minua takaapäin. Mieheni katseli ylempää muna pystyssä. Myöhemmin oltiin vielä kolmisteen sängyssämme. Ratsastin sillä jykevällä aisalla ja mieheni tuli suuhuni. Meno oli aika irstasta myönnetään. En tee tätä aivan tuosta vain. Silloin vaan oli oikea hetki. Kuullostaa aika epäuskottavilta tarinoilta Ei kaikilla mustilla todellakaan ole mitään järkälettä housuissa.

Oltiin viime talvena ravintolassa, jossa tavattiin polttariporukka. Mieheni oli puhunut monesti, että voisin käydä vieraissa jos hän saisi kuulla mitä tapahtui. Illan aikana hän lähti käymään wc: Baaritiskille ilmaantui polttariseurue, joka alkoi tarjota minulle juomista ja ehdotti loppuillalla jatkoja. Mieheni oli innostunut ja ehdotti, että voin mennä pitämään hauskaaa.

Mustaa en saanut, mutta vaaleaa ja mmonelta. Mies vieläkin innoissaan tapahtuneesta. Meillä kanssa aivan vanhingossa. Siinä tanner tömisi ja metsää kaatui, mutta tultiin kaikki lopussa yht'aikaa. Yleensä en tee tällaista, mutta nyt sattui olemaan kiima päällä Sain mustaa Tammelan torilla pari vuotta sitten. Kyllä oli jööti ihan punaisessa soseessa kun työntelin sitä kurkkua kohti.

En yleensä tee näin, mutta silloin oli nälkä päällä Oltiin puhuttu mieheni kanssa kolmannesta osapuolesta jo vuosia. Olin alkanut kypsyä ajatukseen. Sitten vaan yks ilta mieheni marssitti synttärilahjani meille. Hänellä oli paksuin näkemäni kalu. Se tuntui venyttävän ja täyttävän minut ihan kokonaan.

Mieheni on sittemmin monesti puhunut, kuinka kiihottavaa oli katsella, kun musta kiiltävä kalu menee edestakaisin pakaroiden välissä tai kun mies pani minua edestä minun sääret olkapäälle nostettuna ja raskaat pallit läiskähdellen vasten tosi märkää pilluani.

Hyi helvetti mitä ämmiä! Vai, että raskaat pallit läiskähteli märkää pillua vasten. Olikohan musta iso kalu sinulla sitten navassa. Voi perskeleen pienimunaiset pellet?

Olen rento ja kanssani on. Tämän keskustelupalstan sisältö ei ole lapsille sopivaa. Kuinka moni naisista käyttäisi tilaisuutta hyväkseen ja naisi muidenkin kanssa joskus, jos olisi miehensä suostumus? Sitten vaan yks ilta mieheni marssitti synttärilahjani meille. Lopputuloksena 51 kauppaa sulkee ovensa ja henkilön työsuhde päättyy. Naisten virkeys seksin jälkeen.

Jalkapallon Ykkösen ennakkosuosikkeihin luettu Pietarsaaren Jaro iski neljä maalia erikoistilanteista ja otti selkeän Sotkamon Jymy jatkaa tappioitta miesten Ykköspesiksessä. Kauden neljäs voitto irtosi lauantaina Hiukassa, kun Jymy löi Jokioisten. Kajaanilainen hävisi selätyksellä tyttöjen 73 kilon sarjan.

Paltamolainen kalastaja Santeri Toivonen sai lauantaina haavin merkiksi valinnastaan Vuoden Norssi-isännäksi. Pieni siivu paratiisia ilmestyy sosiaalisen median kuvavirtaan — tuttava lököttelee jossakin kaukana upeissa maisemissa. Pitääkö muovinkeräykseen menevät jogurttipurkit pestä, Suomen Pakkauskierrätys Rinki Oy: Terassin laudoituksessa kannattaa tarkistaa laudan koko ennen asennusta, sillä puu voi olla turvoksissa.

Kaikessa hyvässä mainio pohjoismainen johtaja. Hänen huoneensa ovi on aina auki — eikä tämä ole vain. Kainuun Sanomat » Alueen muut lehdet ». Myyjä ei suostunut antamaan rahaa Kainuu Julkaistu Kommentit Vanhimmat ensin Uusimmat ensin. Näytä 10 20 30 40 50 kommenttia sivulla. Vastaa Ilmoita asiaton kommentti Ilmoita asiattomasta kommentista Henkeä ja terveyttä ei kannata vaarantaa, ennen kassa tyhjäksi.

Moderaattori tarkistaa viestin sisällön mahdollisimman pian. Vastaa Ilmoita asiaton kommentti Ilmoita asiattomasta kommentista Tämä on taas osoitus siittä miten tyhmiä suomalaiset rosmot ovat pääasiassa.

Vastaa Ilmoita asiaton kommentti Ilmoita asiattomasta kommentista myyjä saa varmaan syytteen kun rosvolle tuli paha mieli..

Vastaa Ilmoita asiaton kommentti Ilmoita asiattomasta kommentista Puistolan tai purolan huumehörhöt taas asialla! Vastaa Ilmoita asiaton kommentti Ilmoita asiattomasta kommentista Ja oli varmaan Siwa ei ole mitään uutta tuossa asiassa.

Vastaa Ilmoita asiaton kommentti Ilmoita asiattomasta kommentista oispa saattanut henkikulta lähteä,jos huonostiolisi käynyt. Vasta yrittivät ryöstää tyhjän Kirkkoahon kioskin.

Vastaa Ilmoita asiaton kommentti Ilmoita asiattomasta kommentista Onko ammattirikollisuus pesiytynyt Kajaaniin? Vastaa Ilmoita asiaton kommentti Ilmoita asiattomasta kommentista Minkä niminen oli? Vastaa Ilmoita asiaton kommentti Ilmoita asiattomasta kommentista Olipa tyly myyjä, yhtä tyly kuin se ristijärveläinen pankinjohtaja, joka löi äimistyneiden rosmojen nenän edestä kassaholvin kiinni, kun olisi pitänyt antaa rahat.

Vastaa Ilmoita asiaton kommentti Ilmoita asiattomasta kommentista Uhkarohkeaa toimintaa! Jätä kommentti Napsauta peruuttaaksesi vastauksen. Mustarinda tarjoaa alustan kokeiluille Kainuu Ensimmäiset perunat on pantu maahan. CrossLam valmistelee isoa laajennusta Kainuu Oppositio mukaan korjaamaan sotepakettia tai uudet vaalit Kotimaa AC Kajaani kaatui Jaron erikoistilanteisiin Jalkapallo.

Molla Mills innostaa virkkaamaan Harrastukset. Tupuri osa 2 Murteella. Porvali yrittää kurkistaa pimeän puuhiin Arvostelut. Talvivaaran jätevesisoppa ei ole ohi - Pekka Perä yrittää korkeimpaan oikeuteen Talvivaara. Washington pusersi itälohkon finaalisarjan tasoihin Jääkiekko. Hanna Väisänen pesäpalloilun taktisesta puolesta ja scouttauksesta: Minun makuuni homma meni yli Pesäpallo.

Voisiko moottoripyöräkin ajaa vielä itsekseen? AC Kajaani kaatui Jaron erikoistilanteisiin Urheilu Noora Partanen pettyi PM-molskilla Urheilu Ammattikalastaja Santeri Toivonen on uusi Norssi-isäntä Kainuu Kaikille kaikkea Mahdollisuuksien torilla Kainuu Muovikäärme luikertelee paratiisin hiekoilla Pääkirjoitukset Omani oli vaimoni suussa ja käsissä vuorotellen.

Vaimon peppu ja rinnat heiluivat työntöjen tahtiin. Myös musta vieraamme työnsi viimmeiset työnnöt aivan pohjaan ja nytkähdellen tuli. Omat lastini lensivät sillä kertaa sängylle.

Se oli sillä kertaa ainutkertainen kokemus. Emme ole uusineet sitä, vielä. Me oltiin erään ison kaupungin Suom. Kaikki oli ihan sattumaa. Vaimo sai sinä iltana oikein kunnon kullia. Puhuu siitä illalla sängyssä vieläkin ja on ihan märkänä. Meilläkin tapauksemme oli puhdas ""vahinko"".

Kapakassa vaan lyöttäytyi mukaamme ulkomaalainen musta mies. Teimme sen ensin saunassa. Pelkäsin lauteitten hajoavan, kun hän nussi minua takaapäin. Mieheni katseli ylempää muna pystyssä. Myöhemmin oltiin vielä kolmisteen sängyssämme. Ratsastin sillä jykevällä aisalla ja mieheni tuli suuhuni.

Meno oli aika irstasta myönnetään. En tee tätä aivan tuosta vain. Silloin vaan oli oikea hetki. Kuullostaa aika epäuskottavilta tarinoilta Ei kaikilla mustilla todellakaan ole mitään järkälettä housuissa. Oltiin viime talvena ravintolassa, jossa tavattiin polttariporukka. Mieheni oli puhunut monesti, että voisin käydä vieraissa jos hän saisi kuulla mitä tapahtui. Illan aikana hän lähti käymään wc: Baaritiskille ilmaantui polttariseurue, joka alkoi tarjota minulle juomista ja ehdotti loppuillalla jatkoja.

Mieheni oli innostunut ja ehdotti, että voin mennä pitämään hauskaaa. Mustaa en saanut, mutta vaaleaa ja mmonelta. Mies vieläkin innoissaan tapahtuneesta. Meillä kanssa aivan vanhingossa. Siinä tanner tömisi ja metsää kaatui, mutta tultiin kaikki lopussa yht'aikaa. Yleensä en tee tällaista, mutta nyt sattui olemaan kiima päällä Sain mustaa Tammelan torilla pari vuotta sitten. Kyllä oli jööti ihan punaisessa soseessa kun työntelin sitä kurkkua kohti. En yleensä tee näin, mutta silloin oli nälkä päällä Oltiin puhuttu mieheni kanssa kolmannesta osapuolesta jo vuosia.

Olin alkanut kypsyä ajatukseen. Sitten vaan yks ilta mieheni marssitti synttärilahjani meille. Hänellä oli paksuin näkemäni kalu. Se tuntui venyttävän ja täyttävän minut ihan kokonaan. Mieheni on sittemmin monesti puhunut, kuinka kiihottavaa oli katsella, kun musta kiiltävä kalu menee edestakaisin pakaroiden välissä tai kun mies pani minua edestä minun sääret olkapäälle nostettuna ja raskaat pallit läiskähdellen vasten tosi märkää pilluani.

Hyi helvetti mitä ämmiä! Vai, että raskaat pallit läiskähteli märkää pillua vasten. Olikohan musta iso kalu sinulla sitten navassa. Voi perskeleen pienimunaiset pellet? Paljastatte ittenne noilla asento jutuilla! Nainen loikkaa kuin pupu karkuun kun painaa pohjaan, varsinkin takaa - ja rääkäisee aika pahasti,eikä kyllä kiimasta. Kummini kaiman serkun kaverin veli toi minulle synttärilahjaksi mustan puolituttunsa töistä.

0 responses on “Siwa kajaani vaimolle mustaa miestä

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *