Asian oulun joukkoliikenne hinnasto

Katso sää- Sää- ja sade-ennuste Vaihda paikka Vaihda. Vastaa 20 Ilmoita asiaton viesti. Se joka käyttää maksaa. Nyt kaupunki maksaa osan kustannuksista. Siksipä minäkin kuljen työmatkani pyöräillen ja teen ostokseni asuinalueeni kaupoissa. Matematiikka on "ihmeiden" aarreaitta. Filippus rekisteröitynyt käyttäjä 5. Ei hyvä ei 5. Ostakaa vaikka polkupyörät tai 1. Työnnelkää toisianne vaikka kottikärryissä. Suosituimmat Tänään Tänään 1. Lukija,siistit kattilat pelastin metallinkeräyksestä tarpeeseen myllyojalla!

Enkeli tuo kultasiipi suojan ja turvan antaa Juttutupa Kuumin keskustelu nyt Orpo näpäytti Rinnettä punakapinasta viestiä Lue keskustelu. Päivän tykätyin viesti Orpo näpäytti Rinnettä punakapinasta Sisällissota oli yritys vapautua sortovallasta. Osa kansasta ajatteli, että on parempi kuolla vapaana kivääri kädessä, k Jari ja sarjakuvat Jari Uutiset osastoittain Oulu Höyhtyällä väkivallanteko, jossa käytettiin teräasetta — poliisioperaatio päättyi yhden henkilön kiinniottoon Parikymppinen Iikka Kivi sai helpotusta huonoon oloonsa rasistisista ajatusmalleista — "En voi ylpeillä menneisyydelläni", stand up -koomikko tunnustaa Parasta on, kun pääsee ajelemaan pienille teille Ihmisiä liikkeellä tungokseksi asti — myyntipaikkoja kappaletta Oijärvellä syttyi pieni maastopalo — leviäminen saatiin rajattua.

Kulotus levisi tulipaloksi Siikajoella, pieni talo tuhoutui palossa Suuri maastopalo työllistää pelastuslaitosta yli yön Kalajoella — jälkivartiointi kestää sunnuntaiaamuun saakka Kuski narahti huumeista Kemissä Herra Hyrre on ensimmäinen hypokoira oikeussalissa — tarkkanenäinen koira haistaa verensokerin laskun ja kiikuttaa syyttäjälle välipalapussukan Kun Lappiin tai Kanadaan suunnitellaan uutta kaivosta, rikastuksen aivot löytyvät Pohjois-Karjalan Outokummusta.

Koko maassa joko ruohikko- tai metsäpalovaroitus — lämmin ja kuiva sää jatkuu Kun poliitikko uhriutuu, todellisuus nyrjähtää Kokoomuksen puheenjohtaja Petteri Orpo on valmis harkitsemaan perustuslakituomioistuinta. Real jälleen Mestarien liigan voittaja, Liverpool-vahdilla sysimusta ilta — sankarina vaihtopelaaja Bale, joka sinetöi voiton saksipotkulla Kokemattomalle Suomelle avaustappio lentopallon Euroopan liigassa Järjestelmän käyttöönotto edellyttää vielä linja-autojen rahastuslaitepäivityksiä, kuljettajien ja myyntipisteiden koulutusta ja erilaisia laiteasennuksia myyntipisteisiin.

Uudessa järjestelmässä matkustetaan Waltti-kortilla. Waltti korvaa OuluCardit ja Matkahuollon kortit. Waltin tulevaisuuden visiona on toimia Suomen kaikki kaupunkiseudut kattavana matkakorttina. Valtakunnallinen matkustusmahdollisuus toteutunee ensimmäiseksi arvolipuilla. Kasvavan yhteiskäyttöisyyden lisäksi Waltin etuna tulee olemaan kattava ja monipuolinen latausverkosto.

Matkustusoikeutta Walttiin voi ladata kaupunkien asiakaspalvelupisteissä, liikennevälineissä ja jatkossa yhä useammassa myyntipisteessä kaupunkikohtaisesti kautta maan. Oulun joukkoliikenteen toimialueella neuvotellaan siitä, että Oulu10, Stockmann, R-kioskit, Valintatalot, Siwat ja Matkahuolto ottavat Waltti -tuotteiden myynnin tehtäväkseen. Myyntipalkkio laitetaan jatkossa näkyviin erilliseksi osaksi palvelun hintaa.

Waltti astuu voimaan alueittain kaupunki kerrallaan, alkaen Jyväskylän ja Joensuun seutujen bussiliikenteestä, joissa järjestelmää on jo pilotoitu. Tulevan lippujärjestelmän hinnoittelu joukkoliikennejaoston päätöksen Yhdyskunta- ja ympäristöpalvelut, joukkoliikennepäällikkö Minna Soininen, p.

Oulun kaupungin kirjaamo PL 27 Oulun kaupunki Sähköpostiosoite: Olet valikon tasolla kaksi kategoriassa Asuminen ja ympäristö. Siirry tasolle yksi napsauttamalla Asuminen. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Asuminen. Siirry tasolle kaksi napsauttamalla. Asumisoikeusasunnot Vuokra-asunnot Avustukset ja lainat Erityisryhmien asuminen Turvallisuus Vesihuolto ja hulevesien hallinta. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Kaupunki­suunnittelu.

Yleiskaavoitus Asemakaavoitus Katu- ja liikennesuunnittelu Liikenne Viheraluesuunnittelu Ohjelmat, suunnitelmat, hankkeet. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Kartat ja liikenne. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Rakentaminen. Kiinteistönmuodostus Rakennusvalvonta Tontit Myytävät rakennukset Mittauspalvelut rakentajille. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Ympäristö ja luonto. Jätehuolto Metsät ja vesialueet Puistot ja viheralueet Ympäristönsuojelu Ympäristötietoisuus Ilmasto.

Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Ympäristöterveys ja eläimet. Elintarvikkeet Asumisterveys Talous- ja uimavesi Terveydensuojelu Tupakka ja nikotiinivalmisteet Eläimet. Olet valikon tasolla kaksi kategoriassa Kasvatus ja koulutus. Siirry tasolle yksi napsauttamalla Varhaiskasvatus ja esiopetus. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Varhaiskasvatus ja esiopetus. Hakeminen, maksut ja irtisanominen Kunnallinen varhaiskasvatus Yksityinen varhaiskasvatus Kerhot ja leikkikoulut Kotona hoitaminen ja tuet Esiopetus Tietoa varhaiskasvatuksesta.

Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Perusopetus. Peruskoulut ja alueet Kouluun ilmoittautuminen Opiskelu perusopetuksessa Oppimisen ja koulunkäynnin tuki Iltapäivätoiminta Kodin ja koulun yhteistyö. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Lukiokoulutus. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Kansalaisopistot. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Taiteen perusopetus.

Ammatillinen koulutus ja korkeakoulutus. Olet valikon tasolla kaksi kategoriassa Liput ja hinnasto. Siirry tasolle yksi napsauttamalla Lippujen myynti.

Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Lippujen myynti. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Hinnasto. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Liput opiskelijoille. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Työsuhdematkalippu. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Mobiililippu.

Olet valikon tasolla kaksi kategoriassa Asiakaspalvelu. Siirry tasolle yksi napsauttamalla Palvelupisteet. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Palvelupisteet. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Löytötavarat. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Yritysasiakkaat ja laskutus. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Palveluliikenteen asiakaspalvelu. Olet valikon tasolla kaksi kategoriassa Ohjeita ja tietoja.

Siirry tasolle yksi napsauttamalla Tiedotteet.

Asian oulun joukkoliikenne hinnasto -

Jos matka poikkeaa oletusvyöhykkeistä, niin silloin kortti annetaan kuljettajalle, joka tekee vyöhykeveloituksen rahastuslaitteellaan. Tämähän se on Oulun joukkoliikenteen ongelma.

Siirry tasolle yksi napsauttamalla Pysäkkikohtaiset yhdistelmäaikataulut. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Pysäkkikohtaiset yhdistelmäaikataulut. Siirry tasolle kaksi napsauttamalla.

Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Poikkeuspäivät ja juhlapyhäliikenne. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Palveluliikenne. Toiminta ja tilausohjeet Palveluliikenteen aikataulut. Olet valikon tasolla kaksi kategoriassa Liput ja hinnasto. Siirry tasolle yksi napsauttamalla Lippujen myynti.

Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Lippujen myynti. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Hinnasto. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Liput opiskelijoille. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Työsuhdematkalippu. Ei kannata näillä lähtötiedoilla alkaa arvailemaan mikä kannattaa, kun ei tiedä mistä kuljet, onko oikeutta opiskelija-aleen jne.

Oulussa tosin yleensä kannattaa pyöräillä. No se rippuu ihan millä vyöhykkeellä kuljet busseilla: D Siis se hinta riippuu. Sillä voit siis kuukauden ajan matkustaa rajattomasti ja sitten maksat sen hinnan uudestaan kuukauden lopussa. Hinta tais olla jtn 30e. Yllättävän hyvin bussit kuitenkin kulkee Oulussa ja seutukunnissa jopa seutukunnis menee bussit väh. Välillä kuljen autol, välillä bussilla. Tulee halvemmaksi ladata kortille rahaa esim.

Se riittää mulla ainakin n. Löytyy paljon infoa tähän asiaan liittyen.

0 responses on “Asian oulun joukkoliikenne hinnasto

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *