Seksinovellit raiskaus seksilinjat

Siispä vapaaehtoistuin taas, kun äiti kysyi kuka haluaa mennä pesemään, nappasin pyykkikorin, lukion kurssikirjan ja lähdin. Paitsi vilpoisa kellari ja oma rauha, mieltäni piristää kyllä monesti myös linkoava pesukone. Linkouksen lähestyessä alan jo vähän herätellä omaa kehoani sormin, koskettelen rintojani, sisäreisiäni, ja klitoristani, suljen silmäni, ajattelen niitä pornopätkiä, jota salaa olen katsellut yksin kotona ollessani isoveljen koneelta, sekä poikaystävääni, jonka kanssa ei kyllä vielä oltu päästy suihinottoa pidemmälle, ja valmistaudun kliimaksiin.

Kun kone alkaa täristä, istahdan sen nurkalle hame päällä, alushousut sivulle vedettynä niin, että kaikki se koneen tärinä tuntuu siellä, missä se parhaimmalta tuntuu. Käteni hapuilevat rinnoilleni, ja nautin omasta hetkestäni pyykinpesukoneen kanssa. Tiedän, ettei koneen räminän yli kuulu mitään viereisiin huoneisiin, joten uskallan huohottaa kuuluvasti, ja tunnen lämpimien aaltojen lähestyvän ja vievän minut mukanani.

Kun orgasmi on mennyt ohi ja pesukone pysähtynyt, avaan silmäni huomatakseni, etten ole yksin. Yläkerran naapuri, se alkoholiin menevä lähemmäs viisikymppinen setä seisoo oviaukossa, ja huomatessani että olen avannut silmäni, taputtaa rauhallisesti. Kutsuisit joskus ihan suoraan katsomaan. Minua hävetti niin paljon, joten laskeuduin pesukoneelta, aivan punaisena, ja kumarruin avaamaan koneen luukkua. Setä seisahtui ihan taakseni, vei kätensä takaata rinnoilleni, kähmi niitä kovakouraisesti ja puri niskaani.

Saat antaa minullekin vähän tuota herkkuasi" setä huohotti niskalleni, ja painoi ylävartaloni pesukonetta vasten. Vanhan viinan ja tupakan haju ällötti minua, mutta en saanut pistettyä vastaan, kun setä painoi minut pesukonetta vasten, nosti hameeni vyötärölle, ja alkoi avata housujaan. Tunsin, kuinka mies alkoi hieroa kyrpäänsä jalkojeni väliä vasten kostuttaen sen nesteillä, jotka omasta kivastani valuivat pitkin reisiäni. Aika avoimesti pikkunarttu itsestään kuitenkin nautti äsken.

Ehdin jo hetken miettiä, päästäisikö setä minut pois, tai olisiko suihinotto riittävän houkuttele vaihtoehto tuolle rentulle, kunnes tajusin mitä miehellä oli mielessä, kun hän työnsin sormensa perseeseeni. Uikahdin järkytyksestä, ja setä otti sormensa pois perseesäni, ja laittoi kämmenensä suuni eteen. Hitaasti, hän alkoi samalla tunkea kyrpäänsä perseeseeni. Välillä hän piti taukoa, ja veti sitä hieman pois, ja alkoi pienin työnnöin alkoi työntää sitä syvemmälle ja syvemmälle peppuuni.

Luoja se sattui, mutta tuntui myös samaan aikaan hyvältä. Nesteissäni kostutettu kyrpä rassasi persettäni pesutuvan kellarissa, itseäni yli kaksi vuotta vanhempi setä huohotti takanani, enkä pystynyt liikkumaan mihinkään. Siirsin toisen käsistäni omalle klitorikselleni, ja aloin hangata sitä varovasti, ja huomasin uuden nautinnon lähestyvän.

Mieskin huohotti kovempaa, ja laukesi perseeseeni. Hoidin omin sormin itseni loppuun , ja jäin huohottamaan pesukoneen päälle. Minäpä luulen että me otetaan tämä vielä uusiksi moneen kertaan. Joko täällä, tai voit tulla käymään luonanikin, tuollainen pikkupillu on aina tervetullut. Minä jäin keräilemään pyykkejä ja miettimään, mitä juuri tapahtui. Mies tulee naisen taakse ja tarraa rinnoista kiinni.

Aivan yllättäen, niin että kova patukka painuu pienen perseen väliin. Kädetkin livahtavat paidan alle nappaamaan nännin peukaloiden väliin, leipomaan tissejä. Väristys kulkee naisen lävitse.

Se valuu pilluun tehden siitä liukkaan ja vastaanottavaisen. Näköalat ovat miehen mielestä huimat. Pikku peppureikää ja raollaan olevia pillunhuulua voisi tuijottaa kauemminkin, mutta nainen työntää jo persettään taaksepäin.

Ja sitten se porautuu pitkällä työnnöllä pohjaan saakka. Ei siinä voi kuin ähkäistä, puristua tuon ihanan asian ympärille, niin että sen tuntee pillunseinämän jokaisessa hermonpäässä.

Lätinä vain käy kun mies liikuttele sauvaa ees taas. Tottuneesti hän liu'uttaa sitä tasaisina sarjoina, pysähtyy, sitten painaa yllättäen syvälle niin että nainen alla huudahtaa. Tahti kiihtyy, koska kumpikin haluaa saada enemmän ja enemmän. Märkää pimpsaa, kankeaa kullia. Pieni perse alla vain hytkyy kun toinen paukuttelee menemään. Aaaaaah, hankaus on liikaa! Kyrpä hieroo pillua niin taivaallisesti että vapisuttaa.

On se vaan jumalatar sängyssä. Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan. Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Seksi Seksinovellit Seksinovellit raiskaus raiskaus minä 3. Olin viettämässä yötäni kaupungilla ja lähdin kävelemään kotiin päin. Kun olin jo kerrostalon rappukäytävässä joku löi minua takaapäin jollakin puisella esineellä päähän. Heräsin huoneesta, joka vaikutti olohuoneelta. Olin sängyllä ja käteni olivat kiinnitetty kaksilla käsiraudoilla sängyn päähän.

Nuori nainen tuli huoneeseen. Hän oli ehkä vuotias ja kaunis. Hän käveli luokseni ja suuteli minua. Hän läimäytti minua kovaa kasvoille. Päästä minut menemään, niin et saa kuulla tästä mitään ikinä. Olen muuten Noora, nainen selitti - Monenkos vanha muuten olet? Noora lähti pois ja tuli takaisin vielä kaksien käsirautojen kanssa. Hän otti stringit jalastani. Hän läimäytti minua uudelleen kasvoille, muttei sanonut mitään.

Potkin, koska jalkani eivät olleet kiinni misään. Hetken päästä huoneeseen tuli n. Käskin häntä menemään pois. Hän otti laatikosta mustan ruoskan ja vetäisi sillä minua perseelle. Hän siirtyi alemmas ja nuoleskeli reisiäni. Lopulta hän alkoi nuolla klitoristani ja imaisi sitä pari kertaa - lopeta, kiljaisin. Vatsaani jäi punaiset jäljet. Hän sanoi - Tämä on viimeinen varoitus. Hän jatkoi nuolemistani ja tyänsi kielensä sisääni. Hän oli taitava nuolia, mutta en nauttinut tilanteesta yhtään.

Hän lopetti nuolemiseni ja otti laatikon sängylle. Hän riisui rintsikkansa ja stringinsä. Toivuttuaan orgasmista hän nousi naamani päältä ja otti laatikosta dildon. Hän sitoi suuni eteen liinan, ennen kuin ehdin sanoa mitään. Hän otti dildon käteensä ja siirsi sen häpyhuulteni väliin. Hän laittoi sen päälle ja vaimea surina täytti huoneen. Hän alkoi työntää dildoa sisääni. Tunsin, ettei se menisi sisään ja vaikersin liinan takaa ja yritin rimpuilla irti.

Noora ei oolut huomaavinankaan vaan jatkoi dildon työntämistä sisääni. Hän lopetti hetkeksi ja kun luulin selvinneeni hän survaisi yllättävästi kyrvän todella lujaa sisääni ihan pohjaan asti. Suljin silmäni ja kivun kyyneleet valuivat poskilleni Pesutuvassa Kotitöistä lempparini on pyykin pesu. Nautinnosta sekaisin Mies tulee naisen taakse ja tarraa rinnoista kiinni.

Jatka vaan se oli tosi hyvä!!!!!!!!!! Mut toivomuksena, et raiskattava nainenkin kiihottuisi tilanteesta, eikä mitään kamalaa väkivaltaa, ei esim. Noi piiskat ja semmoset on ihan hyvät! Miks jotkut kirjottaa jostain raiskauksesta, vaikka ei oo sitä kokenut itse? Sit joskus perskarvat käskee viel jatkaa tota stooria. Mä en ainakaan jatkais, enkä kysyis sitä keltään. Tuskin mä en ees kirjottais mistään raiskauksesta mitään vitun novellia.

Vastaa alkuperäiseen viestiin raiskaus Olin viettämässä yötäni kaupungilla ja lähdin kävelemään kotiin päin. Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Viesti on mainos tai massapostitus. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia.

Lisätietoja merkkiä jäljellä. Oliko keskustelusta sinulle hyötyä? Olet alle 18 vuotta. Tämän keskustelupalstan sisältö ei ole lapsille sopivaa. Voit myös siirtyä Suomi

Kädetkin livahtavat paidan alle nappaamaan nännin peukaloiden väliin, leipomaan tissejä. Väristys kulkee naisen lävitse. Se valuu pilluun tehden siitä liukkaan ja vastaanottavaisen.

Näköalat ovat miehen mielestä huimat. Pikku peppureikää ja raollaan olevia pillunhuulua voisi tuijottaa kauemminkin, mutta nainen työntää jo persettään taaksepäin. Ja sitten se porautuu pitkällä työnnöllä pohjaan saakka. Ei siinä voi kuin ähkäistä, puristua tuon ihanan asian ympärille, niin että sen tuntee pillunseinämän jokaisessa hermonpäässä. Lätinä vain käy kun mies liikuttele sauvaa ees taas.

Tottuneesti hän liu'uttaa sitä tasaisina sarjoina, pysähtyy, sitten painaa yllättäen syvälle niin että nainen alla huudahtaa. Tahti kiihtyy, koska kumpikin haluaa saada enemmän ja enemmän.

Märkää pimpsaa, kankeaa kullia. Pieni perse alla vain hytkyy kun toinen paukuttelee menemään. Aaaaaah, hankaus on liikaa! Kyrpä hieroo pillua niin taivaallisesti että vapisuttaa. Ei ihme, että pimpsa tiukentuu elimen ympärille ja vie miehen hulluuden partaalle. Ainoa ajatus on puskea tuohon aukkoon raivokkaasti, avata se ja tuntea kun se sulkeutuu, jotta sen pääsee uudestaan taas täyttämään.

Kullinpää herkkänä hän lykkii. Nainen tuntee pillunsa painavaksi ja höyryäväksi, sykintä leviää haaroista sormenpäihin suloisina piikkeinä.

Ei voi kun huutaa. Miehestä imetään mehuja pillun nieltäväksi, liian ahnaasti, jotta sitä voisi kestää. Eikä sitä voi estää. Kuuma purkaus on jo matkalla. Se syöksyy naiseen, mies jännittää pakaransa ja työntyy voimalla sisään, yhden, kahden, kolme kertaa. Ne ovat ne ihanimmat työnnöt. Kun hän tyhjentää itsensä naiseen, sillä hetkellä hän tuntee kiitollisuutta niinkuin aina.

Hänen naisensa pillua ei voita mikään. On se vaan jumalatar sängyssä. Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan. Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Seksi Seksinovellit Seksinovellit raiskaus Pesutuvassa Kotitöistä lempparini on pyykin pesu. Nautinnosta sekaisin Mies tulee naisen taakse ja tarraa rinnoista kiinni. Just sopiva tarina, saitminut tosi kiihoittuneeksi!

Ihana huomata että joku muukin ajattelee samanlaisia tarinoita!!! Jaksota kertomus lyömällä pari tyhjää riviä jaksojen väliin niin tarina on huomattavasti helpompi ja mukavempi lukea!!! Mutta muuten aivan loistava tarina!!! Älä käytä muiden nimimerkkiä!

Minä olen ollut täällä jo vuodesta toiseen tällä nimimerkillä. Vaihdapa, ettei tule väärinkäsityksiä Toi on huippu stoori, odotan innolla jatkoa!

En tiiä mistä oot nickkis bongannut,mut jos oot kopioinut,ni en tykkää hyvällä Vastaa alkuperäiseen viestiin raiskaus Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Ei ihme, että pimpsa tiukentuu elimen ympärille ja vie miehen hulluuden partaalle. Ainoa ajatus on puskea tuohon aukkoon raivokkaasti, avata se ja tuntea kun se sulkeutuu, jotta sen pääsee uudestaan taas täyttämään.

Kullinpää herkkänä hän lykkii. Nainen tuntee pillunsa painavaksi ja höyryäväksi, sykintä leviää haaroista sormenpäihin suloisina piikkeinä. Ei voi kun huutaa. Miehestä imetään mehuja pillun nieltäväksi, liian ahnaasti, jotta sitä voisi kestää. Eikä sitä voi estää. Kuuma purkaus on jo matkalla. Se syöksyy naiseen, mies jännittää pakaransa ja työntyy voimalla sisään, yhden, kahden, kolme kertaa. Ne ovat ne ihanimmat työnnöt. Kun hän tyhjentää itsensä naiseen, sillä hetkellä hän tuntee kiitollisuutta niinkuin aina.

Hänen naisensa pillua ei voita mikään. On se vaan jumalatar sängyssä. Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan. Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Seksi Seksinovellit Seksinovellit raiskaus raiskaus minä 3.

Olin viettämässä yötäni kaupungilla ja lähdin kävelemään kotiin päin. Kun olin jo kerrostalon rappukäytävässä joku löi minua takaapäin jollakin puisella esineellä päähän. Heräsin huoneesta, joka vaikutti olohuoneelta. Olin sängyllä ja käteni olivat kiinnitetty kaksilla käsiraudoilla sängyn päähän. Nuori nainen tuli huoneeseen. Hän oli ehkä vuotias ja kaunis. Hän käveli luokseni ja suuteli minua. Hän läimäytti minua kovaa kasvoille.

Päästä minut menemään, niin et saa kuulla tästä mitään ikinä. Olen muuten Noora, nainen selitti - Monenkos vanha muuten olet? Noora lähti pois ja tuli takaisin vielä kaksien käsirautojen kanssa. Hän otti stringit jalastani. Hän läimäytti minua uudelleen kasvoille, muttei sanonut mitään. Potkin, koska jalkani eivät olleet kiinni misään. Hetken päästä huoneeseen tuli n. Käskin häntä menemään pois.

Hän otti laatikosta mustan ruoskan ja vetäisi sillä minua perseelle. Hän siirtyi alemmas ja nuoleskeli reisiäni. Lopulta hän alkoi nuolla klitoristani ja imaisi sitä pari kertaa - lopeta, kiljaisin. Vatsaani jäi punaiset jäljet. Hän sanoi - Tämä on viimeinen varoitus.

Hän jatkoi nuolemistani ja tyänsi kielensä sisääni. Hän oli taitava nuolia, mutta en nauttinut tilanteesta yhtään. Hän lopetti nuolemiseni ja otti laatikon sängylle. Hän riisui rintsikkansa ja stringinsä. Toivuttuaan orgasmista hän nousi naamani päältä ja otti laatikosta dildon. Hän sitoi suuni eteen liinan, ennen kuin ehdin sanoa mitään. Hän otti dildon käteensä ja siirsi sen häpyhuulteni väliin.

Hän laittoi sen päälle ja vaimea surina täytti huoneen. Hän alkoi työntää dildoa sisääni. Tunsin, ettei se menisi sisään ja vaikersin liinan takaa ja yritin rimpuilla irti. Noora ei oolut huomaavinankaan vaan jatkoi dildon työntämistä sisääni. Hän lopetti hetkeksi ja kun luulin selvinneeni hän survaisi yllättävästi kyrvän todella lujaa sisääni ihan pohjaan asti.

Suljin silmäni ja kivun kyyneleet valuivat poskilleni Pesutuvassa Kotitöistä lempparini on pyykin pesu. Nautinnosta sekaisin Mies tulee naisen taakse ja tarraa rinnoista kiinni. Jatka vaan se oli tosi hyvä!!!!!!!!!! Mut toivomuksena, et raiskattava nainenkin kiihottuisi tilanteesta, eikä mitään kamalaa väkivaltaa, ei esim.

Noi piiskat ja semmoset on ihan hyvät! Miks jotkut kirjottaa jostain raiskauksesta, vaikka ei oo sitä kokenut itse? Sit joskus perskarvat käskee viel jatkaa tota stooria.

Mä en ainakaan jatkais, enkä kysyis sitä keltään. Tuskin mä en ees kirjottais mistään raiskauksesta mitään vitun novellia.

No voi, tosi kurjaa kun tommosta tapahtuu, ja vielä oma serkku! Tiedän, ettei koneen räminän yli kuulu mitään viereisiin huoneisiin, joten uskallan huohottaa kuuluvasti, ja tunnen lämpimien aaltojen lähestyvän ja vievän minut mukanani. Pesutuvassa Kotitöistä lempparini on pyykin pesu. Kun orgasmi on mennyt ohi ja pesukone pysähtynyt, avaan silmäni huomatakseni, etten ole yksin. Älä vaivu aivan epätoivoon,sä anaali seksiä aikuisviihde suomessa vielä! S taidat haaveilla siitä serkustas kun tommosta paskaa kirjotat,tai sit sä vaan oot pelle! Hänen naisensa pillua ei seksinovellit raiskaus seksilinjat mikään.

0 responses on “Seksinovellit raiskaus seksilinjat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *