Etsitään ystävää seksikaupat oulu

etsitään ystävää seksikaupat oulu

Tykkään nauramisesta ja toisten naurattamisesta. Ystävyydeltä toivoisin ainakin avoimuutta, luotettavuutta ja rehellisyyttä. Ikähaarukkana ei niin tiukka raja, mutta jos jotain pitäisi sanoa, niin vuotias immeinen hakusessa. Olen vuotias nuori nainen, ja opiskelen Oulun yliopistossa nyt kolmatta vuotta kasvatusalalla. Olen muuttanut Ouluun 2 vuotta sitten melko kaukaa, joten läheisiä ystäviä ei ole vielä oikein löytynyt uudesta kaupungista.

Koulukavereita ja hyvänpäivän tuttuja on kyllä kertynyt jonkun verran, mutta tuntuu, että ne ovat jääneet pinnalliselle tasolle yhteisten kiinnostuksen kohteiden puuttuessa. Ei ole vaan klikannut niin vahvasti, että heitä näkisi myös vapaa-ajalla.

Luonteeltani olen rauhallinen, ystävällinen, puhelias ja huumorintajuinen. Aluksi saatan isossa, vieraassa porukassa olla vähän ujo, mutta tutustuessa avaudun aika nopeasti, jos minulla klikkaa jonkun henkilön kanssa.

Tykkään vapaa-ajallani käydä kävelylenkeillä, nähdä kavereita ja poikaystävääni sekä kierrellä kaupungilla kauppoja ja kahviloita. Kuuntelen dance- ja poptyylistä musiikkia pääasiassa, mutta välillä menee myös melodinen death metal musiikki, rock-musiikki tms.

Valokuvaan ja piirtelen aina silloin tällöin. Vaikka olenkin melko rauhallista tyyppiä, tykkään kuitenkin välillä tehdä spontaaneja juttuja ja heittää välillä vähän roisimpaakin läppää. Yritän suhtautua avoimesti kaikkeen uuteen enkä halua rajoittaa itseäni liikaa. Ystävyydessä arvostan luotettavuutta, syvällisiä keskusteluja, rehellisyyttä ja sitä, että asioista puhutaan suoraan ja avoimesti ilman, että täytyy arpoa mitä toinen ajattelee.

Arvostan heittäytymistä ja hauskan pitämisen taitoa sekä myös sitä, että osaa ottaa myös rennosti ja jutella syvällisistäkin aiheista vaikkapa kävelyllä tms. Toivon ystävältä sitä, että meillä on jotakin yhteistä kiinnostuksen kohteissa.

Kaikessa ei tarvitse olla samanlaisia. Pääasia että meillä on hauskaa ja mukavaa yhdessä! Etsin uutta ystävää Oulun seudulta, jonka kanssa voisi kirjoitella, keskustella, vaihtaa ajatuksia erilaisista asioista ja jonka kanssa voisi aina silloin tällöin käydä esim.

Olen kahden lapsen äiti ja aluksi yleensä hieman ujo tutustumaan uusiin ihmisiin ja paikkoihin yksin, mutta kun asiat tulevat tutummiksi niin rohkaistun myös enemmän. Jos haluat tutustua paremmin ja tunnet, että kaipaisit ystävää samanlaisiin asioihin niin minulle voi laittaa sähköpostia osoitteeseen ninamariannala gmail. Täällä olisi vuotias menevä ja nauravainen nainen Oulusta. Kaipailisin hauskaa seuraa tulevan kesän rientoihin.

Rannalle, kahville, syömään, terassille, jätskille, piknikille ihan kaikenlainen tekeminen kiinnostaa. Rakastan kesää, kaupunkielämää, liikuntaa, jäätelöä, matkustelua,lautapelejä ja rannalla loikoilua.

Laita rohkeasti viestiä niin tutustutaan lisää. Olen reilu parikymppinen nuori nainen Oulun seudulta. Luonteeltani olen huumorintajuinen, puhelias, avoin uusille seikkailuille ja uusille suunnitelmille. Olen hyvin määrätietoinen ja jos et sitä pelkää, niin tulen kyllä hyvin juttuun monenlaisten ihmisten kanssa ikään, ammattiin tai muuhun sivuseikkaan tarttumatta. Olisi mahtava löytää ystävä, jonka kanssa juttu luistaisi itsestään ja voitaisiin jakaa ilot, surut ja luottamukselliset asiat.

Uusia ihmisiä elämään Varkaudesta tai lähialueelta Sarastus , Ystäviä Riihimäeltä ja lähialueilta vierailija , Ystäviä Oulusta ja muualta Lilith , Oulusta ystäviä Meli , Pohjois-Karjala, Joensuu vierailija , Etsin ystävää Siku , Uusia ystäviä vierailija , Uusia ystäviä Pirkanmaalta Ninnuli , Etsitään uusia tuttavuuksia Satakunnasta Kaksin yksinäinen , Uusia kavereita Vaasan alueelta vuotiaalle naiselle? Uusia ihmisiä ja kavereita kevääseen tikkari , Uusia tuttavuuksia elämään vierailija , Olisi mahtavaa jos olisit ulospäinsuuntautunut ja positiivinen.

Täällä vuotias,höpöttelevä ja nauravainen nuori nainen tutustuisi mieluusti uusiin kivoihin tyyppeihin: Kohta 20v jäbä ettii juttu seuraa tai miksei vaikka tosi ystäviä!

Muutin vuoden vaihteessa Rovaniemeltä ouluu ja ei oo mahottomia tullu noita kavereita saatua nii jos nyt sit tän kautta sais. Pirtee, hölömö ja hyvällä tavalla huonolla huumorintajulla höystetty kaveri, jolta ei juttu lopu kunha tutuksi tulee. Kaipaan uusia ystäviä erilaisiin menoihin kuten keikat, kävely, sulkapallo, kahvilat, ruokapaikat ja juttelukaveria.

Olen 41 vuotias nainen Oulusta ja kaipaan omanikäistä seuraa. Toivoisin että olisit ikähaarukalla , mutta sinäänsä sillä ei ole väliä jos jutut kohtaa. Olen siis huumorintajuinen, hiukka sarkastinen, innostuva, luonnonläheinen, kokeilunhaluinen ja aika suorapuheinen. Toivon että olisit myös nainen ja jaettaisiin samoja mielenkiinnon kohteita ja voitaisiin käydä pussikaljalla tai tehdä extemporereissuja vähän kauemmaksikkin vaikka onkimaan tai muutenvaan. D koska rakastan ruokaa ja ruuanlaittoa ja en oikein tiedä miten tehdään hyvää kasvisruokaa.

Sähköpostini on annekoiv23 gmail. Olen vuotias nainen Oulusta, olisi kiva saada uusia tuttavuuksia ja kavereita vaikkapa kahville, ulkoilemaan, harrastuksiin yms.. Haluaisin tavata uusia ihania tyyppejä sukupuolesta riippumatta, on niin ikävä niitä aikoja kun sai nauraa vedet silmissä jollekin ihan typerillekin asioille. Eli etsin ihmisiä jotka eivät ota asioita tai itseään liian vakavasti.

Ja tottakai osaavat oikeassa tilanteessa myös ottaa vakavasti. Semmoisia joiden kanssa juttu luistaa sujuvasti. Olen spontaani, iloinen ja melkoisen puhelias kun pääsen vauhtiin. Harrastan monenlaista liikuntaa, mm.

Myös matkustelu kiinnostaa, sekä keikoilla käynti lähinnä raskaampaa musiikkia mutta muukin käy. Käydään vaikka kahvilla tai oluella tai pelaamassa sulista. Ravintolassa syömässä ja juttelemassa niitänäitä.. Se menee vähän niin että hyvässä seurassa voi tehdä mitä vaan. En tunne täältä kovin paljon vielä ketään joten olisi kiva tutustua uusiin ihmisiin ja löytää sellaisia kavereita samanikäisistä, v joiden kanssa käydä vaikka lenkkeilemässä, shoppailemassa, kahvilla, leffassa, baareissa, mitä vaan.

Tykkään tehdä spontaanisti asioita ja pidän tosi paljon esim. En ole mikään hirvee bilettäjä mutta joskus on kiva käydä ulkona. Itse nautin ulkoilusta koirani kanssa, leipomisesta, neulomisesta, lukemisesta sekä musiikista ja elokuvista muun muassa.

Olen hiljaisempi ja rauhallinen luonteeltani, mutta myös avoin ja huumorintajuinen. Laita ihmeessä sähköpostia, jos tunnet olevasi samanhenkinen ja sinulla on mahdollisesti etsinnässä loppuelämän ystävä. Täällä olisi ystäväksi tarjolla vuotias biologian yliopisto-opiskelija Oulusta. Rakastan luontoa, maisemia, kirjoja, eläimiä erityisesti koiria, luotani löytyy mäyräkoira , ja olen viime aikoina uudelleen kiinnostunut myös valokuvaamisesta sekä japanilaisesta kulttuurista ja kielestä.

Mielenkiinnonkohteita olisi enemmän kuin jaksan tähän eritellä, joten ota ihmeessä lisää selvää! Olen pirskahteleva ja helpoksi seuraksi kehuttu persoona, jonka kanssa voi olla aivan oma itsensä. Myös livemusiikki on aivan mahtavaa! Pidemmittä puheitta, jos olet suunnilleen samaa ikäluokkaa v , nainen tai mies, Oulusta tai jostain muualta, laita pikimmiten mailia osoitteeseen joka löytyypi alhaalta.

Myös livemusiikki on iso. Täällä kirjottelee vasta Ouluun muuttanut 26v nainen. Etsin ystäviä ja kavereita Oulusta ja lähialuilta.

Olen avoin, rento ja huumorintajuinen. Harrastan vaihtelevasti ja kaudesta riippuen lenkkeilyä, kuntosalia, ryhmä liikuntaa, pyöräilyä ja hiihtoa. En ole vielä valinnut salia tms , joten olisikin mukava aloittaa vaikka sinun kanssa joko vanha tuttu harrastus tai jokin ihan uusi laji.

Tykkään liikkua luonnossa ja pidän eläimistä, erityisesti koirista.

etsitään ystävää seksikaupat oulu

Etsitään ystävää seksikaupat oulu -

Luonteeltani olen alussa hieman ujo, mutta puhelias kun oppii tuntemaan. Rakastan luontoa, maisemia, kirjoja, eläimiä erityisesti koiria, luotani löytyy mäyräkoiraja olen viime aikoina uudelleen kiinnostunut myös valokuvaamisesta sekä japanilaisesta kulttuurista ja kielestä. Ouluystäviä Comments: Jokainen Lupiinideittiin lähetetty ilmoitus julkaistaan näillä sivuilla. Rannalle, kahville, syömään, terassille, jätskille, piknikille ihan kaikenlainen tekeminen kiinnostaa. Olen kahden lapsen äiti ja aluksi yleensä etsitään ystävää seksikaupat oulu ujo tutustumaan uusiin ihmisiin ja paikkoihin yksin, mutta kun asiat tulevat tutummiksi niin rohkaistun myös enemmän. Ouluoulun seutu Comments:

Ystäviä Oulusta ja muualta Lilith , Oulusta ystäviä Meli , Pohjois-Karjala, Joensuu vierailija , Etsin ystävää Siku , Uusia ystäviä vierailija , Uusia ystäviä Pirkanmaalta Ninnuli , Etsitään uusia tuttavuuksia Satakunnasta Kaksin yksinäinen , Uusia kavereita Vaasan alueelta vuotiaalle naiselle?

Uusia ihmisiä ja kavereita kevääseen tikkari , Uusia tuttavuuksia elämään vierailija , Jutteluseuraa ja kavereita vierailija , Laskeva järjestys Nouseva järjestys. Välillä taas saatan jo heti alkaa jutustelemaan kaikesta maan ja taivaan väliltä. On tullu jo huomattua kauan aikaa sitten että ei ole niitä tosiystäviä joiden kans vois viettää aikaa: Oon luonteeltani ujo, rauhallinen, herkkä, avoin, iloinen, hauska, tempperamenttinen.

Rakastan valokuvaamista vaikka amatööri olenkin. Kompaktikameralla ja älypuhelimella tulee kuvattua. Tämän enempää en kerro oittestäni, mutta jos kiinnostuit, laita viestiä Saat olla minkä ikänen vaan! Olen vuotias nainen, joka muutti viime vuoden syksyllä Ouluun Etelä-Suomesta opiskelemaan tietojenkäsittelyä Oulun ammattikorkeakouluun. Olen aluksi suhteellisen ujo, mikä on varsinkin rokottanut tutustumista muihin ihmisiin. Olen rauhallinen, mutta toisinaan todella yliaktiivinen etenkin kofeiinia ja sokeria nautittaessa.

Osasyy myös sosiaalisten suhteiden vähäisyyteen selittyy sillä, että viihdyn erittäin paljon tietokoneella. Tulee pelattua Elder Scrolls Onlinea, World of Warcraftia, Overwatchia, Dead by Daylightia… Toivoisin siis, että sinä joka etsit minua ystäväksi olisit myös kiinnostunut pelaamisesta, suurempana plussana mikäli satut pitämään samoista peleistä!

Muina harrastuksina löytyy 3D-mallintaminen, piirtäminen ja kuvankäsittely. Myös tv-sarjat Netflixistä tai HBO Nordicilta toimivat toisinaan unilääkkeenä sängyllä tabletilta katsoessa. Minulla on musta huumori, joka alkaa kukkimaan kun lämpenen toiselle ihmiselle. Tykkään nauramisesta ja toisten naurattamisesta. Ystävyydeltä toivoisin ainakin avoimuutta, luotettavuutta ja rehellisyyttä. Ikähaarukkana ei niin tiukka raja, mutta jos jotain pitäisi sanoa, niin vuotias immeinen hakusessa.

Olen vuotias nuori nainen, ja opiskelen Oulun yliopistossa nyt kolmatta vuotta kasvatusalalla. Olen muuttanut Ouluun 2 vuotta sitten melko kaukaa, joten läheisiä ystäviä ei ole vielä oikein löytynyt uudesta kaupungista. Koulukavereita ja hyvänpäivän tuttuja on kyllä kertynyt jonkun verran, mutta tuntuu, että ne ovat jääneet pinnalliselle tasolle yhteisten kiinnostuksen kohteiden puuttuessa.

Ei ole vaan klikannut niin vahvasti, että heitä näkisi myös vapaa-ajalla. Luonteeltani olen rauhallinen, ystävällinen, puhelias ja huumorintajuinen. Aluksi saatan isossa, vieraassa porukassa olla vähän ujo, mutta tutustuessa avaudun aika nopeasti, jos minulla klikkaa jonkun henkilön kanssa.

Tykkään vapaa-ajallani käydä kävelylenkeillä, nähdä kavereita ja poikaystävääni sekä kierrellä kaupungilla kauppoja ja kahviloita. Kuuntelen dance- ja poptyylistä musiikkia pääasiassa, mutta välillä menee myös melodinen death metal musiikki, rock-musiikki tms. Valokuvaan ja piirtelen aina silloin tällöin.

Vaikka olenkin melko rauhallista tyyppiä, tykkään kuitenkin välillä tehdä spontaaneja juttuja ja heittää välillä vähän roisimpaakin läppää. Yritän suhtautua avoimesti kaikkeen uuteen enkä halua rajoittaa itseäni liikaa. Ystävyydessä arvostan luotettavuutta, syvällisiä keskusteluja, rehellisyyttä ja sitä, että asioista puhutaan suoraan ja avoimesti ilman, että täytyy arpoa mitä toinen ajattelee. Arvostan heittäytymistä ja hauskan pitämisen taitoa sekä myös sitä, että osaa ottaa myös rennosti ja jutella syvällisistäkin aiheista vaikkapa kävelyllä tms.

Toivon ystävältä sitä, että meillä on jotakin yhteistä kiinnostuksen kohteissa. Muutin vuoden vaihteessa Rovaniemeltä ouluu ja ei oo mahottomia tullu noita kavereita saatua nii jos nyt sit tän kautta sais.

Pirtee, hölömö ja hyvällä tavalla huonolla huumorintajulla höystetty kaveri, jolta ei juttu lopu kunha tutuksi tulee. Kaipaan uusia ystäviä erilaisiin menoihin kuten keikat, kävely, sulkapallo, kahvilat, ruokapaikat ja juttelukaveria. Olen 41 vuotias nainen Oulusta ja kaipaan omanikäistä seuraa.

Toivoisin että olisit ikähaarukalla , mutta sinäänsä sillä ei ole väliä jos jutut kohtaa. Olen siis huumorintajuinen, hiukka sarkastinen, innostuva, luonnonläheinen, kokeilunhaluinen ja aika suorapuheinen. Toivon että olisit myös nainen ja jaettaisiin samoja mielenkiinnon kohteita ja voitaisiin käydä pussikaljalla tai tehdä extemporereissuja vähän kauemmaksikkin vaikka onkimaan tai muutenvaan.

D koska rakastan ruokaa ja ruuanlaittoa ja en oikein tiedä miten tehdään hyvää kasvisruokaa. Sähköpostini on annekoiv23 gmail. Olen vuotias nainen Oulusta, olisi kiva saada uusia tuttavuuksia ja kavereita vaikkapa kahville, ulkoilemaan, harrastuksiin yms..

Haluaisin tavata uusia ihania tyyppejä sukupuolesta riippumatta, on niin ikävä niitä aikoja kun sai nauraa vedet silmissä jollekin ihan typerillekin asioille.

Eli etsin ihmisiä jotka eivät ota asioita tai itseään liian vakavasti. Ja tottakai osaavat oikeassa tilanteessa myös ottaa vakavasti. Semmoisia joiden kanssa juttu luistaa sujuvasti. Olen spontaani, iloinen ja melkoisen puhelias kun pääsen vauhtiin.

Harrastan monenlaista liikuntaa, mm. Myös matkustelu kiinnostaa, sekä keikoilla käynti lähinnä raskaampaa musiikkia mutta muukin käy. Käydään vaikka kahvilla tai oluella tai pelaamassa sulista.

Ravintolassa syömässä ja juttelemassa niitänäitä.. Se menee vähän niin että hyvässä seurassa voi tehdä mitä vaan. En tunne täältä kovin paljon vielä ketään joten olisi kiva tutustua uusiin ihmisiin ja löytää sellaisia kavereita samanikäisistä, v joiden kanssa käydä vaikka lenkkeilemässä, shoppailemassa, kahvilla, leffassa, baareissa, mitä vaan. Tykkään tehdä spontaanisti asioita ja pidän tosi paljon esim.

En ole mikään hirvee bilettäjä mutta joskus on kiva käydä ulkona. Itse nautin ulkoilusta koirani kanssa, leipomisesta, neulomisesta, lukemisesta sekä musiikista ja elokuvista muun muassa.

Olen hiljaisempi ja rauhallinen luonteeltani, mutta myös avoin ja huumorintajuinen. Laita ihmeessä sähköpostia, jos tunnet olevasi samanhenkinen ja sinulla on mahdollisesti etsinnässä loppuelämän ystävä. Täällä olisi ystäväksi tarjolla vuotias biologian yliopisto-opiskelija Oulusta. Rakastan luontoa, maisemia, kirjoja, eläimiä erityisesti koiria, luotani löytyy mäyräkoira , ja olen viime aikoina uudelleen kiinnostunut myös valokuvaamisesta sekä japanilaisesta kulttuurista ja kielestä.

Mielenkiinnonkohteita olisi enemmän kuin jaksan tähän eritellä, joten ota ihmeessä lisää selvää! Olen pirskahteleva ja helpoksi seuraksi kehuttu persoona, jonka kanssa voi olla aivan oma itsensä.

Myös livemusiikki on aivan mahtavaa! Pidemmittä puheitta, jos olet suunnilleen samaa ikäluokkaa v , nainen tai mies, Oulusta tai jostain muualta, laita pikimmiten mailia osoitteeseen joka löytyypi alhaalta. Myös livemusiikki on iso. Täällä kirjottelee vasta Ouluun muuttanut 26v nainen. Etsin ystäviä ja kavereita Oulusta ja lähialuilta.

Olen avoin, rento ja huumorintajuinen. Harrastan vaihtelevasti ja kaudesta riippuen lenkkeilyä, kuntosalia, ryhmä liikuntaa, pyöräilyä ja hiihtoa. En ole vielä valinnut salia tms , joten olisikin mukava aloittaa vaikka sinun kanssa joko vanha tuttu harrastus tai jokin ihan uusi laji. Tykkään liikkua luonnossa ja pidän eläimistä, erityisesti koirista.

Tykkään käydä ulkona syömässä, kahvilla, elokuvissa, shoppailemassa ja joskus viihteelläkin. Pidän myös matkustelusta, joten minusta voi saada myös matkaseuraa. Sukupuolellasi ei ole väliä, mutta toivoisin, että olisit suunnilleen samaa ikäluokkaa eli n.

Kohta 20v nuru massage göteborg sinkkubileet helsinki ettii juttu seuraa tai miksei vaikka tosi ystäviä! Pohjois-Karjala, Joensuu vierailija Etsin uutta ystävää Oulun seudulta, jonka kanssa voisi kirjoitella, keskustella, vaihtaa ajatuksia erilaisista asioista ja jonka kanssa voisi aina silloin tällöin käydä esim. Jos vaan en töissä ole Jos yhtää heräs kiinnostusta niin näpyttele viestiä etsitään ystävää seksikaupat oulu gmail. Ota rohkeasti yhteyttä tutustutaan. Kommentit pois päältä artikkelissa Ystävä Oulusta Hei, 30v nainen etsii luotettavaa ja maanläheistä ystävää naispuolisesta henkilöstä Oulun alueelta. Tulee pelattua Elder Scrolls Onlinea, World of Warcraftia, Overwatchia, Dead by Daylightia… Toivoisin siis, että sinä joka etsit minua ystäväksi olisit myös kiinnostunut pelaamisesta, suurempana plussana mikäli satut pitämään samoista peleistä!

0 responses on “Etsitään ystävää seksikaupat oulu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *