Nainen vaasa

nainen vaasa

Irlantilaiset äänestivät eilen kansanäänestyksessä aborttilainsäädännöstään. Hallituksen kaatuminen on pienempi paha kuin sote- ja maakuntauudistuksen toteuttaminen.

Touko Aalto keskittyi sote- ja maakuntauudistuksen tilanteeseen poliittisessa puheessaan vihreiden puoluevaltuuskunnassa tänään. Saksalainen kaupunki Görlitz houkuttelee asukkaita halvoilla asumiskustannuksillaan. Ennätyksellisen iso lottopotti jäi jakamatta — 14,5 miljoonan euron voittoa havitellaan taas viikon päästä. Meneekö kaikkien aikojen toukokuun lämpöennätys rikki ensi viikolla? Harvinaisen leikkisä hylje seurasi purjeveneilijäpari Pirkkoa ja Teroa — "Ihan kuin delfiini — oli kyllä söpö, kun se sieltä aina pulpahti".

Iso terrieri raateli Teijan Nixu-koiran kuoliaaksi: Gareth Bale nousi vaihdosta ratkaisijaksi — "Ei ole isompaa näyttämöä kuin Mestarien liigan finaali". Real Madrid on Mestarien liigan kuningas! Gareth Balen magia siivitti valkopaidat kaikkien aikojen temppuun. Liverpool-vahti munasi yhden kaikkien aikojen käsittämättömimmistä maaleista.

Tämä palaute menee suoraan ohjelmien tuottajalle. Tämä palaute menee suoraan uutistoimitukselle. Yksi ihminen on jäänyt kaivinkoneen alle Vaasassa Koulukadun tietyömaalla. Onnettomuus tapahtui aamulla vähän ennen yhdeksää. Uhri sai vakavia vammoja alaraajoihinsa. Yksi ihminen loukkaantui vakavasti jäätyään kaivinkoneen alle Vaasan keskustassa tänä aamuna. Tutkinnanjohtaja Tapio Nyystin mukaan soraa kuljettanut työmaakoneen kuljettaja ei ollut huomannut henkilöä, vaan ajoi tämän yli.

Kävellen liikenteessä ollut keski-ikäinen nainen sai onnettomuudessa alaraajoihinsa vakavia vammoja. Uhri kuljetettiin jatkohoitoon sairaalaan. Poliisi jatkaa tapauksen tutkintaa.

Turmapaikalla Koulukadulla on ollut kesän aikana tietyömaa. Pelastuslaitos sai hälytyksen onnettomuuspaikalle vähän ennen yhdeksää aamulla. Koreoiden johtajilla oli eilen yllätystapaaminen maiden rajalla.

Putin ja Abe tapasivat Moskovassa lauantaina. Yle Tunnuksen käyttöehdot muuttuvat Hyväksyn käyttöehdot Hyväksyn myöhemmin.

nainen vaasa

Uusien käyttöehtojen myötä tietosuojasi paranee. Saat tietoa Ylen sisällöistä ja Yle Tunnuksen eduista kerran kuussa sähköpostiisi. Voit hallita tietojasi ja Ylen lähettämiä viestejä omassa profiilissasi. Uudet käyttöehdot näet täältä. Voit tutustua tietosuojalausekkeeseen tästä. Vaasan Sportin naisten joukkue sai uuden pelaajan juuri ennen Mestis-pelien alkua. Ida Kuoppala vaihtoi Hermeksen pelipaidan Sportin paitaan ja on ollut heti mukana peleissä.

Sport tavoittelee Mestiksessä pääsyä SM-liigakarsintaan. Pietarsaarelainen vuotias hyökkääjä Ida Kuoppala ottaa ensimmäistä kertaa tuntumaa Vaasan jäähallin jäähän Sportin pelaajana. Kuoppala on toki Vaasassa pelannut mutta silloin hän edusti Kokkolan Hermestä. Vaikka seura ja ympäristö ovat uusia, on Ida heti hyvin mukana harjoituksissa. Maalinälkäinen Kuoppala vaihtoi seuraa juuri ennen kuin Mestis-pelit alkoivat. Kokkolan Hermes ei päässyt näihin peleihin ja Ida halusi pelata.

Uusi seura löytyi Vaasasta. Maaleja Idalta varmasti odotetaan ja niitä hän haluaakin tehdä. Syksyn yhdeksässä ottelussa Kuoppala teki 20 maalia ja antoi seitsemän maaliin johtanutta syöttöä. Kulkeminen Vaasaan hoituu joko äidin tai isän kyyditsemänä, mutta Vaasassa asuu myös sukulaisia, joten yöpymismahdollisuuskin on.

Vaasaan Ida ei ole muuttamassa. Naisten Mestis käynnistyi marraskuun viimeisenä viikonloppuna ja sarjaa pelataan kahdeksan joukkueen voimin. Pohjalaisväriä sarjaan tuo Sportin lisäksi Alavuden peliveikot. Joukkueet pelaavat kaksinkertaisen sarjan eli 14 ottelua ja kun sarja on valmis, kaksi parasta jatkaa SM-liigan karsintoihin.

Mustasaarelainen nainen on jäänyt junan alle ja menehtynyt Vanhassa Vaasassa tänä aamuna kello viiden aikaan.

Onnettomuus tapahtui Yrittäjänkadun tasoristeyksessä, jossa nainen oli ollut matkassa kävellen. Poliisi tutkii tapausta kuolemansyyntutkintana. Nainen oli syntynyt vuonna Vaasasta Helsinkiin ennen aamuviittä lähtenyt pendolinovuoro peruttiin onnettomuuden vuoksi ja juna palasi takaisin asemalle. Koreoiden johtajilla oli eilen yllätystapaaminen maiden rajalla. Putin ja Abe tapasivat Moskovassa lauantaina. Yle Tunnuksen käyttöehdot muuttuvat Hyväksyn käyttöehdot Hyväksyn myöhemmin.

Nainen jäi junan alle aamulla Vaasassa Kävellen matkassa ollut mustasaarelainen nainen menehtyi aamulla jäätyään junan alle Vanhassa Vaasassa. Jaa artikkeli Facebookissa Lisää aiheesta Ota yhteyttä.

0 responses on “Nainen vaasa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *