Seksiseuraa kouvola thai pillu

seksiseuraa kouvola thai pillu

Tässä vaiheessa aletaan sitten "sopia jatkosta". Hierojatar saattaa suorasukaisesti tarttua kaluun ja kysyä, että hierotaanko tämä tai antaa muuten ymmärtää saman asian. Jopa suorasukainen kysymys "seksi? Joka tapauksessa nyt tullaan alueelle, joka periaatteessa on vain sinun ja hierojattaren välinen, paikan järjestäjä ei tästä puolesta "tiedä" mitään. Tässä saatetaan myös ratkaista se, jääkö hierojattarelle itselleen sessiosta mitään korvausta. Oletan, että päädytte siihen, että käsittelyä jatketaan.

Sinun täytyy nyt kaivaa hierojattaren ilmoittama lisähinta. Tinkiäkin voi, jos hennoo siinä tilanteessa. En ole kokeillut, voisiko sen maksaa jo aluksi etuhuoneessa. Epäilen, ettei voisi, koska silloinhan "emäntä" myöntäisi olevansa tietoinen jatkosta. Hierojatar vie rahan "turvaan" ja palaa sitten mahdolliset vaihtorahat mukanaan. Mitä tästä eteenpäin tapahtuu riippuu siitä, mitä olette sopineet, minkä suuruinen on korvaus ja miten hierojatar on koulutettu.

Joillakin näyttää olevan vain kiire hoitaa asiakas "valmiiksi", joskus käsittely on hyvinkin taitavaa. Siihen voi sisältyä myös anaalihierontaa. Sitä käytetään apuna, jos asiakkaan laukeaminen kestää pitkään tai se voi olla myös lisämaksullista palvelua.

Kun olet lauennut, on hyvin tavallista, että hierojatar jälkiä pyyhkiessään kiittää sinua. Puhdistustoimet tehtyään hän häipyy nopeasti etkä välttämättä enää näe häntä. Pukeudut ja palaat kylmälle kadulle. Etuhuoneessa saatat vielä saada kiitokset ja hyvästelyt. Hieroja istuu pakaroiden päällä, hieroo hartiat jne.

Sitten voidaan hieroa myös reidet aika läheltä sukuelimiä jne. Muuten kaikki samat liikkeet ja vartalolla painelut ja päällä istumiset mutta seksiä ei ole koskaan tarjottu. En myöskään itse mieti, onko ne liikkeet provosoivia tai vihjailevia. Ollaan oltu miehen kanssa samaan aikaankin viereisillä hierojilla ja ihan samat päällä istumiset ja hiplailut mutta kummallekaan ei tarjottu happy endiä.

Moni mies taitaa yksin ollessaan suostua. Toivottavasti nainen myös pesee kätensä välillä, ettei vain pyyhi pyyhkeeseen, iu ja tartunnat jne. Niin, onko tuossa ap: Seksiä saa hierontapaikoissa, olkoon sitten thai-paikkoja tai jotain muuta. Ei kaikissa, mutta joissain. Seksiä saa aivan missä tahansa, kunhan on rahaa maksaa siitä, olkoon sit hierontapaikkoja tai mitä tahansa paikkoja.

Ei siis mitään uutta. Kaikki tietää, mutta selvän kauran piti silti tuoda junttiutensa esille Thaimaa on kivapaikka , Onko kukaan käynyt tallinnan hedone nimisessä paikassa? Tarjolla on eroottista hierontaa. Eli mitä se tarkottaa. Kiihottavaa mutta ei kuitenkaan kosketa paikkoihin? Kun se on myös naisille onko hieroja mies?

Ainakin paikka on julkinen eikä salakapakka. Hieronnassa keskitytään pääasiassa jalkoihin ja selkään, mutta luonnollisesti otetaan huomioon konkreettisen asiakkaan toivomukset ja ongelmat, joihin kiinnitetään enemmän huomiota. Toinen puoli ajasta käytetään eroottiseen hierontaan. Hieronta on jokaisella ihmisellä erilaista, sillä tuntemuksemme ja toivomuksemme ovat erilaisia.

Hieronnan yhteydessä voidaan käyttää myös apuvälineitä. Hieronta päättyy orgasmiin, joka saattaa olla myös molemminpuolinen. Tavoitteena on saavuttaa koko elimistöön mielihyvän ja rentoutuminen tunne ja vapautua jännityksistä. Ja kun molemmat käyvät ensin testissä ja pilleri toimii, ei tarvitse murehtia taudeistakaan.

Paljon mukavampi olla omien vällyjen välissä oman kullan kanssa kuin jossain ankeassa kopissa ties minkä tautien seurassa. En tiedä olenko liian konservatiivinen, mutta minun mielestä oman kullan kainalossa on kivointa. Ikinä en maksaisi sellaisesta, mikä on huonompi kuin ilmainen! Vaikka tässä nyt puhutaan thaihieronnasta, niin voihan se oma kulta olla minkämaalainen vain, vaikka suomalainen ihana nainen. Min vuosimalli Max vuosimalli. Min mittarilukema 0 5 10 15 20 25 30 35 40 45 50 55 60 65 70 75 80 85 90 95 Max mittarilukema 4 9 14 19 24 29 34 39 44 49 54 59 64 69 74 79 84 89 94 99 Yli Min hevosvoimat 0 40 60 80 Max hevosvoimat 40 60 80 Yli Min m2 0 25 35 50 60 70 80 90 Max m2 25 35 50 60 70 80 90 Yli Min vuokra 0 50 1 1 2 2 3 Max vuokra 50 1 1 2 2 3 Yli 3 Max huoneita 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Enemmän kuin Min neliöitä 0 m² 25 m² 35 m² 50 m² 60 m² 70 m² 80 m² 90 m² m² m² m² m² m².

Pinta-ala 0 m² 25 m² 35 m² 50 m² 60 m² 70 m² 80 m² 90 m² m² m² m² m² m². Min huoneita 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Enemmän kuin Huoneita 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Enemmän kuin Max vuodemäärä 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Enemmän kuin Vetotapa Etuveto Takaveto Neliveto.

Tuumakoko 13" 14" 15" 16" 17" 18" 19" 20" 21" 22" 23". Tuumakoko 12" 16" 18" 20". Tuumakoko 12" 16" 18" 20" 22" 24" 26" 27" 28". Onko joku saanut muutakin, kertokaa minulle. Mutta kuinka moni tietää, että jatkuva thaihierojan öljyn avulla tekemä käsihoito kasvattaa karvat hepin varteen. Tarkastakaapa varmuuden vuoksi omaanne! Tottahan ammattilaiselle kelpaa kuka vaan, eurothan lasketaan, ja mitä ellottavampi jätkä, sen helpompi on pysyä asiallisena, teknisenä suorittajana; ei ala edes miettimään, vaan hoitaa sovitusti jätkän ja siirtyy seuraavaan.

Te olette puhtaasti asiakkaita, joita palvellaan, samoin kuin missä muualla palvelumyymälässä. Saahan sitä uskotella olevansa joku erityinen taivaan lahja naissukukunnalle, mutta ammattilaisen silmissä te olette vain yksi jonossa. Menkää vaan, nauttikaa ja kehukaa.

Pitäähän teilläkin jotain olla. Nyt on vanhan hierojan kanssa uusi tyttö opettelemassa seksin saloja. Rehellisen työn tekijät pistävät lappuja luukulle, mutta hierontalaitoksien määrä senkun kasvaa.. Kerronko miksi kannataa perustaa thaihieromo? Hiero sitä nysääs itse vaan. Näki kai et mun jorma kovettu ja alko hieroo sitä ja otti loppujen lopuks suihin.

Missä paikassa tää nänninaikkonen? Siinä Kymenlukon liki olevassa on ainakin hiton isotissinen hieroja, ei kyllä muuten kummoisen näköinen. Pienempi nainen voisikin olla ihan kunnon kone.

Voihan huorissa käydä vaikka olisi naimisissa, impotentti. Saako niitten thai tyttöjen pöösää nuolla ite ja sormittaa,ottaa kuvia ja sit naittaa?? Kyllä Kouvolan thai -kirjoittelun taso on ala-arvoista. Varokaa kadulla tällaisia sekopäitä. Ja ennen kaikkea, thaihierojat, pitäkää ovet takalukossa, kun nämä sekoilijat pääsevät laitoksistaan viikonloppuvapaalle. Ei ahneudesta ja verojen kierrosta saa seurata ruumiinvammaa tai hengenmenoa. Vanha sanonta, markan seppä tekee satasen vahingon, pitää paikkansa.

Ammattitaitoisen työntekijän kanssa ei homma mene tuherteluksi. Rutinoituneella ammattilaisella on otteet ja välineet hallinnassa, virheitä ei tule niinkuin joltakin amatööriltä, eikä aikaa kulu turhiin suunnitteluihin.

Ettehän te ota tonttipuiden kaatoonkaan vain jotain lähipupin tyyppiä, vaan ammattilaisen, ymmärrettävistä syistä! Voi Usko tai älä On taas yhteen ja välillä tarvittaessa toiseenkin thaihieromoon tullut "harjoittelija".

Illat ja viikonloput hän sitten opettelee thaihierontaa ja seksityön perusteita. Työpaikkojen "isosiskot" yrittävät ohjata tyttöä parhaansa mukaan. Hieronta onkin jo tavanomaista thaita eli sattumanvaraista painelua. Ympärikomentokin tulee jo kuin ammattilaiselta kymmenen minuutin selän ja jalkojen painelun jälkeen. Runkkaus on jo lähes normaalia thaihierojatasoa, eli tylsää nylkytystä öljyn kanssa ja huokailuja siihen sekaan.

Suuseksiä ja sitä itteänsä antaa toistaiseksi arkaillen ja valitsee tarkoin asiakkaan. Valintaperuste ei ole selvinnyt. Pitääkö asiakkaann olla kiltti, ystävällinen, isokaluinen vai kaikkia näistä kolmesta. Vanha, luottavainenaviomies odottaa kotona ja on iloinen, kun vaimo opiskelee suomea ja opettelee itselleen ammattia samalla.

Mahtaako edes aavistaa, mitä ylläreitä lähitulevaisuus tarjoaa? Eipä olisi ensimmäinen hyväuskoinen Onkos kotimaiset "amatöörit" hieroneet yleensäkään ketään sillälailla? Joskus teitin muijat ja naapurin akat saattaa hartioista vähän puristella, jos muualta niin korkeintaan etsivät kolikoita taskuistanne.

Ympärikomentokin on ajoitettu jo tullessa, ulko-ovelle. Öljyjä ja rasvoja käytetään ainoastaan käristämiseen, jonka seurauksena ainoastaan palovaroittimet villiintyvät. Huokailla ne kyllä osaa, kun tulet kotia ja rojahdat väsyneenä sohvalle, niin kuuluu huokailua kuinka saamaton ukko ei viitsi edes siivota ruuanlaitosta puhumattakaan. Ahkera tsiatsuhieroja painaa kahta duunia ja elättää vielä ukkonsakin. Siinä on tosi Ammattilainen jolla on taito valita asiakkaansakin. Minäkin olen ulkoistanut sexihommat ammattilaisille.

Sieltä saa mitä tilaa eikä sitä mitä annetaan. Lahdessa ollaan jo siirrytty lähemmäs seksiammattilaisuutta. Hieronta jätetään pois ja säästyneillä voimilla mennään seksiin suoraan. Kohta varmaan niiden paikkojen nimikin muuttuu: Onko Kouvolassa sellaista thaihieromoa, joka jättäisi tarpeettoman taputtelun alusta pois ja antaisi mennä heti suoraan asiaan esim. Jos on, mitä se vaikuttaa hintatasoon. Perusmaksusta saattaa apulaisen olla vaikea luopua, mutta omistajalle se ei liene ongelma.

Tietysti apulainenkin voisi tehdä "tarjouspaketin". Vai operitäänkö perusmaksu kaikissa tapauksissa. Siinä näppylät leviää kalusta toiseen, YÖK! Taitaa olla laitonta tuo seksin markkinointi ja myynti. Vaikkakin kumpanenkin maistuis myös mulle, siis hieronta ja seksi´ Naisen ja miehen antamana Oma thai muija vaan kotiorjaksi. Siinä vaan se, että kun et ole kotona, voi olla että muija tekee samaa rahasta naapurillekkin tai kaverilles.

Ja jos sen kanssa julkisesti liikut, saat säälivät katseet meiltä muilta, kun kaikki kattoo, että voi toikin jätkä parka, kun ei suomalaista naista saa, niin on tilannut muijan kuvastosta! Sama jos liikut venäläisen muijan kanssa! Ei muijaa kannata ottaa. Sehän on juuri semmonen niinkun tee se itse mies, räpeltää joka asiassa eikä onnistu oikein missään ja sitten lopuksi on tuvauduttava kuitenkin siihen ammattilaiseen.

Jokainen jolla muija leipoo kotona, tietää ne palaneet paistokset joihin mausteet on menneet miten sattuu. Juu niitä on kehuttava ja syötävä velvollisuudesta, muuten tulee sanktioita. Olkoon minkälainen thai tahansa muutaman vuoden kuluttua se on ihan samanlainen kun kuka tahansa naapurin akka. Sitä kun koitat sitten sukkanauhavaljaisiin tunkea niin silavat pullahtelee mitä ihmeellisemmistä paikoista.

Ilmastointiteipillä voi yrittää pahempia kohtia korjailla, mutta lopputulos ei ole hääppönen. Sitten kaikenmaailman muijan kaverit ja sukulaiset hippaa jatkuvasti kylässä, saattaa joku muuttaa asumaankin pariksi vuodeksi. Ammattilaisen käyttäminen on sitäpaitsi paljon edullisempaa. Käytät juuri silloin kun itselläsi on tarvis, muuna aikana se ei aiheuta kustannuksia. Jos niitä näppylöitä pelkäät se on aiheetonta. Omalääkäri kirjottaa reseptin ja yhteiskunta korvaa ainakin osan lääkkeistä.

Näin on näppylätkin Mutta ei kukaan yksin täällä kylmässä ja pimeässä Pohjolassakaan pärjää. Ei seksi ole ainut tarve miehelläkään. Kyllä sitä juttuseuraa, hellyyttä ja lämpöä tarvitsee itse kukin. Yksinäisyys voi olla ihan helvetillistä, varsinkin, mitä enemmän ikää tulee. Thaihierojat luvallisesti, toiminimen suojassa työskentelevät omistajat tai apulaiset saavat myydä seksiä niin paljon kuin värkit kestävät. Sillä ei ole väliä, hierotaanko ensin lämmittelyn vuoksi ja sitten annetaan seksiä vai mennäänkö heti seksiin.

Laki ei kiellä omilla vehkeillä tuotetun seksin myymistä. Rikos on ostaa seksiä parituksen tai ihmiskaupan uhrilta.

Esimerkiksi, jos hierojan pomo pakottaa tämän myymään seksiä ja ottaa siitä vielä provikat itselleen, on kyseessä paritusrikos. Mikäli voidaan osoittaa, että asiakas tiesi parituksesta tai pakotuksesta, hänet voidaan tuomita seksin ostosta jopa vankeuteen. Laki ei kiellä omilla vehkeillä tuotetun seksin myymistä?!??!!?!

Olen luullut, että prostituutio on laitonta. Mutta sittenhän voin aloittaa ammatin harjoittamisen koska vaan. Ei ole rahan tulolle loppua: Saan valita asiakkaat, saan itse nautinnon ja vielä rahaa siitä!

Voishan asiat olla hullumminkin. Näin se vaan on 1. Jos olet thai nainen, perusta oma toiminimi maistraatissa muutama kirjanpitäjä auttaa mielellään, korvausta vastaan tietysti , ja samana päivänä saat alkaa 'hieroa' sisätiloissa. Jos hieronta ei ole sinun lajisi, voit vähän painella ja siirtyä sitten seksiin, kun hinnasta on päästy yksimielisyyteen.

Jos haluat hierontamaksutkin itsellesi pomo vie ne muuten , vuokraa katutasolta pieni liiketila, osta patja lattialle ja ikkunaan jouluvalot sekä teippaus, esim. Tarvitset tietysti PrePaid -liittymän, jolla hieronta-asiakkaat voivat tilata oven avauksen vaikka aamuyöllä. Sitten vaan keräämään satasia ja viiskymppisiä sopiviin kätköpaikkoihin.

Pienen määrän voi pitää lompakossa, jolla voi ostaa kondomeja ja paperipyyhkeitä sekä BabyOilia 'pojan' hierontaan. Näillä toimenpiteillä olet turvannut kunniallisen yrittäjätaustan. Kun passi, oleskelulupa ja toiminimen paperit ovat kunnossa, voit hierontahuonessa puristella, painella, hoitaa poikaa, hoitaa eturauhasta, antaa suuhoitoa, nauttia hyvästä tai huonosta seksistä, riisua paidan tai riisua kaikki. Voit tehdä ihan kaikkea, mistä vaan rahaa on saatavissa.

Tarvitaan vain rohkeutta ja mielikuvitusta. Kilpailu on nimittäin kovaa, kuten olette palstojen raporteista voineet havaita. Alan miehet vaativat hyvää palvelua, eikä aina riitä pelkkä tylsä kullin puristelu ölyn kanssa. Olen jo kauan miettinyt, mitä thainaisten aviomiesten päissä liikkuu.

Vaimo ei pysy tavallisessa työssä, vaan alkaa asustella thaihieromapaikoissa. Vaimo selittää auttavansa "siskoa" siivouksessa ja ruoanlaitossa. Ja jos joskus menee yöhön asti, se johtuu hitaasti kypsyvästä ateriasta ja paljosta tiskistä. Mies nielee kaikki selitykset, eikä halua ajatella mitään pahaa.

Kun vaimo sitten lopulta kertoo, että hän haluaa alkaa thaihierojaksi, mies nikottelee jonkin aikaa. Hän kuitenkin hyväksyy ajatuksen, kun kuulee, että vaimo vain hieroo, ei koskaan tee muuta. Ajatukseen tottumista helpottaa, kun mies huomaa, että vaimo ei enää ruinaakaan rahaa, vaan alkaa tulla toimeen omillaan. Joskus mies saattaa kyllä ihmetellä, kuinka paljon hieronnasta oikein maksetaan, kun vaimon laukusta löytyy paksut niput satasia Mutta hän haluaa sulkea pahat ajatukset pois mielestään.

Vaimokin sanoo hänelle vihaisesti: Vaatii muuten liikaa toimenpiteitä ja kommervenkkejä. Ei viiti mitään laitosta perustaa.

Näin ollen ei tarvi kaiken maailman hiippaajaa ja peräkammarin jannua ottaa vastaan, vaan pelkästään tasokasta asiakaskuntaa, jokn pystyy kunnon sessioihin.

Hyvä RouvaÄX Vastaan silläkin uhalla juttuusi, että olet palstalla hiippaileva pervertikko, joka nauttii esiintyä toisten housuissa. Voi olla, että sukupuolesikin vaihtuu lähemmässä tarkastelussa. Mutta, mutta, silläkin uhalla vastaan. Toiminimen perustaminen on simppeli juttu, pienten maksujenkin maksaminen on kevyttä hoitaa. Ne antavat kuitenkin turvatun taustan: On turvallisempaa maksaa vähän veroja kuin jäädä kiinni laittomasta yritystoiminnasta ja veropetokista.

Itsenäisenä "hyvinvointiyrittäjänä" seksinkin myyminen on sallittua, kun et mene kaduille ja toreille sitä tarjoilemaan. Muistat vain ilmoittaa tulojasi verotukseen. Ja kuka sitä torille menis piirakkaa kauppaamaan. Sitä saa sitten taas Allulta kesäaikana ; Ideaali tilanne olis olla muutaman rikkaanpuoleisen gentlemannin ns. Ei tarvi montaa asiakasta ja rahoitus pelaa.

Kato asioita voisi hoitaa näin ihan tyylillä. Antaa thaikkujen hoidella nuo peräkammarin pojut ja muut tavalliset tallaajat näppylöineen poikineen. Niillä ei ole varaa valita asiakaskuntaansa vaan kaiken näköset ja kokoset pitää hoidella, että euroja riittää! Perusthaikut ovat apulaisena hierontapaikassa provikalla saavat vain sen rahan, mitä seksiasiakas antaa runkkauksesta, suuseksistä, itse seksistä, paidan riisumisesta, kaikkien vaatteiden riisumisesta jne.

Heillä ei juurikaan ole varaa valita asiakkaitaan, sillä perusmaksu otetaan kaikilta ja se menee pomolle. Pomo suuttuu, jos apulainen karkottaa maksavia asiakkaita omien mielihalujensa ja ennakkoluulojensa takia.

Tietysti joskus oikein saastainen, erilaisille eritteille haiseva jätkä on niin öllöttävä, että apurikaan ei tarjoa ekstroja, vaan pyrkii tästä mahdollisimman nopeasti eroon vaikka jäisi ilman tippiäkin. Raja se on ahneudella ja epätoivollakin. Mutta jos olet pomo paikan omistaja , voit poimia rusinat pullasta. Annat apulaisten hoidella peräkammarin pojat ja muut säälittävät hiippailijat ja pervot. Mutta odotas, kun ovesta sisään luikahtaa oikea maailmanmies tai hyvään kyytiin pystyvä isokaluinen sonni, astut perähuoneesta työvuoroon freesinä ja levänneenä suu muikeassa hymyssä: Heille tosin tulee tällä menola nopeasti koppavan äkäpussin maine ja bisnes saattaa pitkän päälle kärsiä.

Mutta thaihieromoissakaan asiakas ei aina ole oikeassa eikä missään tapauksessa kuningas. Käykkönää ite siellä kans? Ootko pulla vai se rusina? Olen itse pulla 4. Jos alatte havaita teihin kohdistuvaa syrjintää, kannattaa tehdä pari tarkistusta, ennen kuin seuraavan kerran yritätte thaihierojalle. Jos vastaus on kyllä, tarkennetaan: Jos vastasit kaikkiin kohtiin myöntävästi, käy seuraavaksi peilin eteen alasti, katso itseäsi tarkasti ja vastaa rehellisesti: Jos tähänkin tuli myönteinen vastaus, sinun on mentävä oikeasti itseesi.

Selitys syrjintääsi voi löytyä sinun henkilökohtaisista ominaisuuksistasi. Sinähän saatat olla käytökseltäsi ylimielinen öykkäri, rasisti, kaikkia thaihierojia halveksiva, toisia vähättelevä, juro mököttäjä tai muuten vaan täysi mulkku. Ekstrojen hintaneuvotteluun käytät runsaasti aikaa ja niissä saatat olla pihi, kovasti tinkivä ja aina ilmaista lisäpalvelua kinuava paita pois samaan hintaan jne. Vai olisiko mahdollista, että kärsit erektiovaikeuksista, mutta haluat joka kerta hierojalta turhauttavaa käsihoitoa.

Olisitkohan sinä liian pienimunainen, jota on vaikea pikku thaikätöstenkään tumputtaa. Hierojan painajainen on, että et tule nopeasti tai sinulta ei saa tulemaan lainkaan. Pienet, sitkeät thaikädet väsyvät, mutta sinä et suostu maksamaan lisähintaa yliajasta. Jos vieläkään et löydä mitään syytä syrjinnälle, tilanne alkaa olla sinun kannaltasi turhauttava. Vaikka hylkijä olisi paikan omistaja eli itse POMO, joka on sitä mieltä, että hän voi valita asiakkaansa, sinulla on oikeus vaatia selitystä.

Jos sitä ei kuulu tai se ei sinua tyydytä, sinulla on täysi oikeus huutaa heltta punaisena: Sitten paiskaat lopuksi ulko-oven kiinni.

Mutta ei kai thaikuilla ole varaa ketään syrjiä? Kai niille kelpaa likanenkin heppi jos vaan fyrkaa tulee tiskiin. Thaihierojat osaavat hieroa kivun yhteen paikkaan ja imaista sen sitten pois pienellä lisähinnalla. Heh, aattelis, sun kullias vaivaa ja imeekin miesimmeinen, jota naiseksi luulet Ollako vai eikö olla On mennyt asiallinen keskustelu täysin sivuraiteille.

Kyllä siitä pitää alkaa puhua vakavasti. Thaihieronta on mielestäni yksi suuri porsaanreikä Suomen harmaan talouden joukossa. Kun sinulla on oma toiminimi, saat vapaasti myydä seksiä sen kaikissa muodoissa. Ja jos osaat, voit ekstrana vielä hieroakin, eri hintaan tietysti. Ilmoitat vain murto-osan tuloista kassamyyntiin ja olet täysin suojassa kaikilta pahoilta viranomaisilta. Suurin osa ei osaa hieroa eikä edes teeskentele haluavansa hieroa.

Pian vaan ympäri ja ekstroja tarjoamaan. Minun mielestäni kaikkien thaihierontapaikkojen idea perustuu seksiin ja sen tarjoamiseen. Ja näin ollen thaihieromo kadun varressa on puhdas huoratalo, bordelli, jota kaunistellaan hierontanimikkeellä. Ehdotankin, että "Thaihieronta" -sanan paikalle laki määräisi laitettamaan oikeasti "Bordelli" tai suomeksi "Ilotalo" ja merkitsemään palvelut ja hinnat reilusti näkyviin.

Näin pelin henki olisi kaikille selvä ja turha kaunistelu toiminnasta jäisi pois. Nyt tuntuu siltä, että mikään ei innosta oikeita tuloja ilmoittamaan, kun kukaan ei perään hauku. Itse tunnen olevani kuin huutavan. Suunnitteleeko tämä mikkihiiri omaa bordellia ja testaa hintaehdotuksia? Ei se noin mene! Tai sitten on kyseessä kusetettava kaalipää, jos nuo ovat oikeita kokemuksia. Kommenttini oli tarkoitettu edelliseen viestiin, siis tuolle Kevätkohelolle. Oli kaksi tyttöä, joista vanhempi halusi hieroa minua.

Koko ajan lähestyttiin intimivyöhykettä ja puoklivälissä aikaa minun iso muna olikin kova. Pakko oli ostaa seksiä kun sitä edukkaasti tuputettiin. Sanoi sitten minulle lopussa, että tekee kauan, kun en meinannut laueta sisälle ollenskaan. Jatkoi, mutta sanoi, ettei enää jaksa, tulee huomenna uudestaan, pyysi ja sanoi, lopetttaa, sattuu, kun sinä tekee kauan.

Oli pakko lopettaa, vaikka en edes ollut lauennut. Taidanpa mennä taas uudestaan, kun oli niin iloinen antaja, naureskeli ja ähisi koko ajan vaikka se pano kestikin yli varttitunnin. Mitä iloa on mennä tuommoseen paikkaan. Pitääpäs sanoa ukolle haluaako se sitten mennä. Taidan antaa ilmaiseksi käsihoitoa ja kysyn sitä välillä tarviiko. Sais kun vaan pyytäis. Naisen ei tartte montaa sanaa sanoa, kun housut on pois.

Eihän tossa ole muuta kuin toi vatkaus. En usko et kukaan muija oikeen tunteella vetäis ja sitäpaitti miksi niin tekisikään. Siis jos jäis kiini, niin en nyt kauheesti rokottas mutten rohkasis menemäänkään. En vois enää sen heppiin koskea Onhan toi tietty peräkammarin pojille jotka ei muuten herkkua saa Tai sitten ei Kävin pari päivää sitten "hieronnassa". Hän oli nuori ja kaunis ja lisäksi hänellä oli vähän pilkettä silmäkulmassaan. Viiden, kymmenen minuutin painelun jälkeen hän käski kääntyä ympäri ja kysyi: Ne olivat todella näyttämisen kestävät ja napakat törönännit kruunasivat kaiken.

Aloin kiinnostua, mutta rahaa oli vain maksusta jäänyt kaksikymppiä. Se kuitenkin riitti tytölle ja kömmin kaivelemaan rahat taskusta. Tyttö ohjasi käteni rinnoilleen ja käski hieroa. Tunsin heti, että hänelle oli laitettu silikonit ja vieläpä aika äskettäin. Kysyin asiaa ja hän myönsi, että operaatiosta oli kulunut vasta reilu kuukausi. Nyt pakottavia rintoja piti hieroa lähes taukoamatta. Hänen pienet kätensä olivat tältä päivältä jo lopen uupuneet rintojen puristelusta kun välillä piti asiakkaitakin hieroa vaikkapa vain näön vuoksi.

Olen aina valmis auttamaan neitoja pulasta. Puristelin varovasti vähän muhkuraisia silikonisisuksia, mutta hän vaati kovempia otteita. Tottelin ja muotoilin molemmin käsin yhtä rintaa kerrallaan tuokion verran, kunnes hän ohjasi kädet vuoroaan odottavalle toiselle. Samalla hän kannusti minua: Äkkiä hierottavan rinnan nännistä alkoi tihkua maitoa.

Sitä tuli yhä helpommin ja helpommin ja minusta tuli taas lapsi. Imaisin nänniä ja tunsin makean maun suussani. Sitten innostuin nuolemaan vuorollaan molemmista nänneistä kaiken tihkuvan maidon sitä mukaa kun sitä valui. Tyttö inusi onnellisena ja halusi aina vain lisää ja lisää. Ei makeaa mahan täydeltä, ajattelin ja kun kädetkin alkoivat väsyä, lopetin.

Silittelin tytön kiinteää, tummaa vartaloa ja hän kosketteli minua hellästi "sieltä". Vastasin, että toisen kerran, ei nyt. Olin kai tehnyt vaikutuksen hierontataidoillani. Lupasin antaa numeron - ja annoinkin lähtiessäni. Ajaessani kotiin päin, mielessä pyöri monia kysymyksiä. Moneskohan tytön rintojen hieroja olin tänään? Olisiko hänen pitänyt maksaa minulle päin? Miksi maitoa tuli niin herumalla hierottaessa? Oliko hän synnyttänyt äskettäin vai aiheuttiko silikonien laitto hormoonitasapainon sekoilua?

Soittaisiko hän minulle lupauksensa mukaan? Olinko taas rakastumassa unelmaan ihanasta, kauniista thaitytöstä, jonka kanssa eläisin onnellisena elämäni loppuun saakka? Ja soittaa ihan varmasti. Ymmärräthän 20v pikku-poika että kaltaisesi lippispää ei ole vielä kypsä leikkimään thai-naisten kanssa? Olet vielä liian lapsellinen ja pidät liikaa ääntä siellä pikku-poika porukassa. Nyt kannattaisi tutustua opiskeluun ja työ-elämään. Sitten isona ja komeana miehenä sitten aikuisena voit vaikka vähän kokeilla miten se kumi suijaa kun löydät kivan naisen.

Muista vaan käyttää sitä kumia myös suihinotossa, ettet saa tauteja. Ikävämpää olis kotimaista tytteliä käyttää harjoituskappaleena, kun haluaa kokeilla mitä se seksi oiken on. Tunne vain vahvistuu Jopa iltasatuni herätti vilkkaan keskustelun tai soo soo -setien ja tätien kuoron. Hassuahan tässä on vain se, että kirjoitin sydänverelläni ja minulla on ikää 68 vuotta! Pitääkin sitten seuraavalla kerralla piilottaa se kaksikymppinen paremmin.

Tohtorinnan mies on tohtori? Kysypä mieheltäsi, olisiko mahdollista se maidon tulo, kun rintoja oikein napakasti hierotaan ja nännejä imetään. Siinäkin tapauksessa, että ei olla raskaana, mutta silikonit on juuri asennettu rinnan sisälle. Vauva -lehti tukee tätä kokemustani: Vauva-lehden yleisönosastosta pari näytettä: Se on varmaa etten ole raskaana ja lapsetkin ovat jo yli 10 vuotiaita.

Maito tulee puristamalla tai jos rintoihin kohdistuu painetta. Prolaktiiniarvot eivät ole koholla. Lääkärit käskivät unohtaa koko jutun ja sanoivat, että sellaista sattuu: Ajatteles ittes siinä hieromassa ja muna tanassa, alkaa maitoa suihkuamaan, niin kyllä lerpahtaa Voi Arska, varhaislapsuutesi on ollut aika rankka ja traumaattinen, kun äidinmaito saa aikaan tuollaisen reaktion.

Siinä on äitisuhde kaukana mielestä kun maksullisissa käydään. Millä hehtaarilla moinen paikka sijaitsee?? Kysäisepä Samui Thaihieronnasta Lahdessa. Voi olla, että paikka on ehtinyt taas vaihtua. Saako Kuusaalta pmppiä, olen kuullut sellasta puhetta? On kaksikin tyttöä välistä, molemmat nauraa, mutta ovat kuulemma vähän ronkeleita. Pitäisi olla riittävän iso? Jotkut pölhöt jaksavat vielä louskuttaa v. NASSE -sedän päässä on jo pitempäänkin liikkunut seuraavanlainen ajatus.

Mitäpä, jos sinä, suomalainen nuori, siro, hento ja kaunis nainen perustaisi oman hieromon thaityttöjen tapaan? Mikään ei sitä estäisi. Eikä sinun tarvitsisi välttämättä olla edes nuori, kaunis eikä hento, kunhan olet valmis tekemään saman kuin thainaiset omissa paikoissaan. Eikä saisi olla turhan nirso asiakkaiden ulkonäön tai hygienian suhteen. Pitäisi olla myös valmis viettämään hierontapaikalla tuntia vuorokaudessa välillä tyhjän panttina tuntikaupalla ja sitten taas pää ja muut paikat märkinä hommia paiskoen asiakasta toisensa jälkeen auttaen.

Jos olet valmis kaikkeen tähän, NASSE -setä kertoo sinulle, miten se perustamishomma oikein hoidetaan! Aluksi pitää perustaa oma yritys, useimmiten toiminimi. Se on helppoa ja nopeaa. Perustamiseen kuuluu vain esimerkiksi maistraatissa tehtävä ilmoitus kaupparekisteriin ja verohallinnolle. Toiminnan voi yleensä aloittaa heti kun perustamisilmoitus on tehty. Sinun pitää etsiä Kouvolasta tai Kuusaalta katutasosta sopiva, pieni liiketila hierontapaikaksi.

Siellä olisi hyvä olla ainakin vessa ja vähintään käsisuihku alapään huoltopesuihin. Pesukoneliitäntä olisi hyvä lisä, sillä lakanapyykkiä tulee paljon. Plussaa olisi myös ruoanlaittomahdollisuus.

Paikan valinnassa on tärkeää, että asiakas voi pujahtaa sisään huomaamattomasti. Aina parempi, jos paikassa olisi takaovi, josta voi luikahtaa poiskin huomaamattomasti hieronnan jälkeen naama punaisena ja polvet vapisten. Jostain syystä suomalainen hierontapotilas ujostelee tunnustaa tarvitsevansa lihashoitoa.

Kun paikka on löytynyt ja vuokrasopimus allekirjoitettu isännöitsijän kanssa, voit aloittaa paikan varustamisen hierontaan sopivaksi.

Hierontahuoneeseen pitää ostaa joko oikea sänky tai lattialle vaahtomuovipatja. Tarvitaan vielä tyyny, satsi lakanoita ja pyyhkeitä, säkillinen paperipyyhkeitä ja halpaa öljyä nahkan liukastamiseen. Seinälle kannattaa hankkia kello ostettua aikaa mittaamaan Viimeisimpänä muttei vähäisimpänä hankitaan CD-soitin, jolla saadaan aikaan kovaa hälymusiikkia, ettei naapurihuoneistoon kuulu asiakkaan valitus hieronnan huippukohdissa voisivat ajatella vaikka mitä.

Nyt kaikki onkin valmista ensimmäisen asiakkaan tulla! Näin helppoa on käynnistää hierontabisnes. NASSE -setä ihmetteleekin, miksi työttömät suomalaiset naiset eivät ole tarttuneet tällaiseen mahdollisuuteen.

Tilaisuus rikastumiseen odottaa ihan kulman takana! Siihen on vain uskallettava tarttua. Kyllä silläkin elää ;. Antaako ne pari rikasta setää sinulle 4 - 10 euron tulot joka kuukausi? Vaikee muuten pitkästä viestiketjusta muuten löytää uudet kommentit. Hyvä huomio, viestiketjut ovat älyttömän pitkiä ja vastaus saattaa hukkua ketjun välille. Mihin hierontaan kannattaa mennä? Lom Tale olisi hyvien parkkipaikkojen lähellä, eikä noilla parilla tuossa sisäpihallakaan tarvitse kauas kävellä. Kuusaalla voisi onne 3.

Käypä kokeilemassa Kuusaalla ja kerro sitten. On uusi paikka, yksi vuosi ikää. Tekisi mieli ottaa pitkän kaavan mukaan. Eipä ole saunaa kuusaalla, mutta mälli lentää ja nauru raikuu ilmankin.

Nainen jos haluaa rikkaan miehen rakastajakseen, niin nainen vain kerää entistä enemmän huomiota siihen kuinka tyhmiä naiset ovatkaan miehiin verrattuna. Sillä miehet tietää miten rikastutaan, naiset siis eivät. Ai Kuusaalla nauru raikaa? Sullekko ne nauraa ja sun vehkeilles? Seksistä tulee tippi Nauru alkoi ennen kuin vehkeet saatiin näkyville. Seksiä oli kuitenkin heti tarjolla.

seksiseuraa kouvola thai pillu Jätä ilmoitus Asiakaspalvelu Kirjaudu sisään. Taikkuhoro läpsii, "hieroo" näennäisesti mutta sitäkin enemmän myy alapäätään. Jos nainen nauraa miehen penikselle, niin nainen on typerä lutka jonka pillu tulee ommella umpeen ja heti seksin jälkeen naista saa lyödä. Ja ai ai ai, kun on äijälle tuskallisen pitkät ositukset ja lasten huoltajuuskiistat. Pitää vain frankfurt escort sonnin kyrpä selvää, montako lasta akalla on ja ettei vain olisi aviomiestä jossain maalla, mikä jarruttaa viisumin saantia. Näin oli kuusaalla eilen, kiitos pienelle nangille tai tai noille en ole varma nimestä.

0 responses on “Seksiseuraa kouvola thai pillu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *